CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA
Private companiesTransportation Equipment • CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA

Contactgegevens CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Silence 57; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 216 16 16; 02 216 31 14; 02 332 32 32; 02 376 22 54; 02 463 56 13 (+32-02 216 16 16; 02 216 31 14; 02 332 32 32; 02 376 22 54; 02 463 56 13) 02 216 16 16; 02 216 31 14; 02 332 32 32; 02 376 22 54; 02 463 56 13 (+32-02 216 16 16; 02 216 31 14; 02 332 32 32; 02 376 22 54; 02 463 56 13)

Fax (fax): 02 376 35 87 (+32-02 376 35 87) 02 376 35 87 (+32-02 376 35 87)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA
Products information CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA

BTW identificatienummer (tax): BE09282592773
Ondernemingsnummer: 8030975341
Hoofdstad (capital): 160,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Crematories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA
(Get full report from official database of BE for CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA
Addition kinds of activities for CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA

154203. Garage en servicestation aannemers | Garage and service station contractors
701100. Hotels en motels | Hotels and motels
07820201. Begraafplaats onderhoudswerkzaamheden | Cemetery upkeep services
09190101. Walvisvissen | Whale fishing
12229900. Bituminous coal-underground, nec | Bituminous coal-underground, nec
17710000. Concreet werk | Concrete work
73899940. Gedrukte schakeling grafische lay-out | Printed circuitry graphic layout

Werken bij CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur/Tiglasser m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wingene dat instaat voor het vervaardigen van op maat gemaakte machines in de voedingssector, zijn we op zoek naar een tig-lasser en monteur. Je gaat zowel mee op verplaatsing als meewerken in het atelier.

  • KOK HEVERLEE (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Umami catering, actief in de bedrijfscatering, is AGO JOBS & HR op zoek naar een kok in Leuven om een dynamisch team van keukenmedewerkers te leiden! Onze klant is niet de zoveelste cateraar maar staat voor het leveren van niet gewoon een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden. Een ware foodbeleving op maat van elke organisatie. En vooral: op maat van elk individu dat daar een plaats in heeft. Je hebt ervaring als kok in een (groot)keuken? Je bent gedreven, hebt een grote verantwoordelijkheidszin en beschikt over stabiele werkervaringen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je staat in voor de menu\\\'s en stemt je voorraad en bestellingen hierop af. Als ervaren chef ben je een voorbeeld en referentie voor je medewerkers. Je stuurt ze bij waar nodig met de nodige tips en tricks maar steekt ook zelf je handen uit de mouwen. Je doet de mise-en-place voor alle warme en koude bereidingen. Je werkt de gerechten af en respecteert hierbij bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode …

  • onderhoudsmecanicien rollend materieel (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot Oostkamp zijn wij op zoek naar een onderhoudsmechanieker. Dit voor een bedrijf gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen aan landbouwvoertuigen. taken: je voert het onderhoud uit aan landbouwvoertuigen. dit zowel elektrisch als mechanisch

  • Chauffeur B - CE (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groothandel in aardappelen en beleveren de verwerkende industrie, schilbedrijven en kleinhandel. Ze bieden een job aan waarbij je zal instaan voor transport van aardappelen naar hun klanten met oplegger of vrachtwagen + aanhangwagen en ophaling van aardappelen bij hun leveranciers (landbouwers).Ook laden en lossen van deze vrachten dient te gebeuren (via transportband in de oplegger, via kippen van laadbak of manueel met heftruck of transpalet) . Je zal tevens instaan voor een kwaliteitscontrole van het opgehaalde product en te leveren. Verder zal je waar nodig bijspringen voor allerhande arbeiderstaken binnen het bedrijf. Handigheid in besturen van een transpalet, heftruck en verreiker is een pluspunt.

  • Front desk medewerker vastgoedsector m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vastgoed Groep te Oostende zoeken wij een klantvriendelijke, dynamische frontdesk medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de receptie en het persoonlijk onthaal van onze klanten en leveranciers. U verzorgt op een uiterst professionele manier het eerste contact met klanten. Het beantwoorden van het telefoonverkeer, het beheren van alle agenda's vallen eveneens binnen uw takenpakket. Alsook bent u verantwoordelijk voor de actieve opvolging van de verhuurportefeuille. U bent een vriendelijk persoon, voornaam én zeer klantgericht Affiniteit met de vastgoedsector is een troef. Het courante Office pakket kent voor u geen geheimen! U houdt van punctueel werk en weet ook de vooropgestelde deadlines te respecteren U beschikt over goede organisatorische eigenschappen, werkt gestructureerd en bent een geboren teamplayer

  • Enthousisate Poetshulp/ Huishoudhulp (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 20 uur per week. (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENTEN ONDERHOUD €12,5/uur - ZATERDAGWERK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een internationaal servicebedrijf actief in schoonmaak, onderhoud, technische ondersteuning,... Voor deze firma zijn we op zoek naar jobstudenten voor industriële reiniging op zaterdag. Je zal hierbij instaan voor schoonmaak in productieruimtes, verwijderen verf en olie, 'grove' opkuis - zwaar werk

  • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676522-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Young Professionals programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om jezelf op korte tijd te ontwikkelen tot een expert in je domein. Door contacten met verschillende departementen en andere Young Professionals leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Welk expertisedomein kan je kiezen? Het Young Professionals programma 2019 biedt je de kans om te starten in een van onderstaande functies: Junior Project Manager: als projectmanager ben je verantwoordelijk voor (in het begin kleinere) technische of business projecten. Je zorgt ervoor dat ze binnen de afgesproken tijd, scope en budget opgeleverd worden volgens de methodologie en coördineert de verschillende stakeholders en teams zodat ze gealigneerd blijven. IT analyst: je designt oplossingen op basis van de noden van de business (requirements) en technische mogelijkheden in termen van development en impact op de bestaande infrastructuur. Data architect: je bewerkt en structureert grote datasets om deze bruikbaar te maken voor concrete toepassingen op vlak van statistieken/reporting of het voeden van applicaties. Security engineer: je analyseert de security en mogelijke threats op ons eigen netwerk of bij klanten. Je verdiept je in identity & access management, forensics (De oorzaak van een incident bepalen aan de hand van de log files), verdediging of PEN testing. Netwerk ingenieur: je verdiept je in de opbouw van onze netwerkinfrastructuur, met een focus op de uitrol van ons glasvezelnetwerk in de komende jaren. Het is niet nodig om al een expert te zijn in deze domeinen, maar een basiskennis van het domein en een sterke interesse om je hier verder in te verdiepen zijn essentieel. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën in het algemeen en je expertisedomein specifiek, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière als expert binnen Proximus lanceren.

  • Magazijn medewerker (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ALL DRINKS BEVERNAGIE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad

  • Account Manager Beleggingen (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij verantwoordelijk bent voor het assortiment beleggingen in ruime zin van het woord van ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde. Wij zitten in de top 10 van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Dus jij kan samen met ons het verschil maken door als beleggingsadvsieur een grondig analyse te maken op basis van jouw kennis, ervaringen en door contacten in jouw netwerk te raadplegen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je bent onder andere verantwoordelijk voor beleggingen in ruime zin van het woord zoals pensioensparen, langetermijnsparen,.. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

Zoek naar antwoorden van CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA in sociale netwerken
Look for responds of CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA. Laat een reactie achter voor CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA. CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA. Leave a respond for CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA. CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA op de google maps. Adres en contacten CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA
Location of CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA on the google maps. Address and contacts of CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA: A.R.A. LA GANTOISE | Wijncultuur Santermans J | Overslagbedrijf Haeck Belgie BVBA | L. BERGHS | L.C.M.C. NV

Other related companies as CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA: A.R.A. LA GANTOISE | Wijncultuur Santermans J | Overslagbedrijf Haeck Belgie BVBA | L. BERGHS | L.C.M.C. NV

CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09282592773. Het bedrijf CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA bevindt zich op het adres: Avenue du Silence 57; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 160,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Crematories. Producten gemaakt in CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA, openstaande posities, locatie van CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA, company assigned to the tax number BE09282592773. The company CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA is located at the address: Avenue du Silence 57; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 160,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Crematories. Products created in CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA were not found.
The main activity of CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA is not available. You also can look at reviews of CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA, open positions, location of CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CREMATION (SOCIETE BRUXELLOISE DE) SA, employees, financial statistics.