Algemene Onderneming Tibergyn NV

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • Algemene Onderneming Tibergyn NV
Private companiesChemicals and Allied Products • Algemene Onderneming Tibergyn NV

Contactgegevens Algemene Onderneming Tibergyn NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene Onderneming Tibergyn NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene Onderneming Tibergyn NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Izegemsestraat 421 8501 Heule, België

Telefoon (phone): 56 (+32-56) 56 (+32-56)

Fax (fax): 56 (+32-56) 56 (+32-56)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene Onderneming Tibergyn NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene Onderneming Tibergyn NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene Onderneming Tibergyn NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene Onderneming Tibergyn NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene Onderneming Tibergyn NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene Onderneming Tibergyn NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene Onderneming Tibergyn NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene Onderneming Tibergyn NV
Products information Algemene Onderneming Tibergyn NV

BTW identificatienummer (tax): BE08233398437
Ondernemingsnummer: 7531097412
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 206,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Paving services; Road and highway engineering, asphalt surfacing; Road markings; Road repair, asphalt repair

Product categorie (product category): Crash Barriers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene Onderneming Tibergyn NV
(Get full report from official database of BE for Algemene Onderneming Tibergyn NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene Onderneming Tibergyn NV
Addition kinds of activities for Algemene Onderneming Tibergyn NV

382202. Hardware voor milieu toezichthouders | Hardware for environmental regulators
13219905. Fractionerende aardgas vloeistoffen | Fractionating natural gas liquids
25119905. Nieuwigheden meubels: hout | Novelty furniture: wood
25150104. Matrassen, waterbed flotatie | Mattresses, waterbed flotation
34839902. Artillerie schelpen, meer dan 30 mm. | Artillery shells, over 30 mm.
51370502. luiers | Diapers
57129906. Onvoltooide meubels | Unfinished furniture

Werken bij Algemene Onderneming Tibergyn NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene Onderneming Tibergyn NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene Onderneming Tibergyn NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene Onderneming Tibergyn NV. Looking for open vacancies in other companies

  • BETONHERSTELLER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de regio Geel zijn we op zoek naar een betonhersteller voor Historische gebouwen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan zowel in team als zelfstandig werken je kan slechte delen van beton verwijderen/herstellen je kan nieuwe verschillende muren opnieuw bouwen je kan betonpleistering herstellen op constructieve en esthetische manier je kan het nodige werkmateriaal inschatten en tijdig een bestelling plaatsen bij het interne magazijn je kan goed werken met de machines op de werf je zorgt voor een goed basisonderhoud van de machines je kan uitgevoerde werken meten volgens de instructies van de werfleider/projectleider

  • Manifestbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een MANIFEST BEDIENDE BREAKBULK (M/V). Je bent verantwoordelijk voor het invullen, verwerken en opvolgen van scheepsdocumenten, en je verzorgt hier ook het klassement van. Je controleert of alle laadbrieven binnen zijn, op basis van vergelijking met de booking list. Je controleert of alle connossementen in het dossier zitten door vergelijking met het manifest. Je communiceert met je collega's om tijdige verschepingen te garanderen.

  • Model based ingenieur (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverende marktleider in VEURNE zijn wij op zoek naar een MODEL BASED INGENIEUR om het R&D-team te versterken. Daarbij sta je in voor het formeel beschrijven van de intelligentie van de producten om zo de basis te leggen voor het verdere ontwerp. De klant zelf ontwikkelt intelligente technieken voor het huis van de toekomst om zo in te spelen op de vraag naar duurzame energie. Als model based ingenieur verzorg je het model based ontwerp en daarbij sta je ook in voor de nodige validatie. Om in te spelen op de noden en wensen van de klanten zijn de producten voorzien van de gevraagde intelligentie, waarbij ook rekening wordt gehouden met klimaatvoorwaarden en -normen. Verder volg je de technologische evoluties op omtrent de nieuwste technieken en energiemanagement om zo snel in te spelen op kansen en mogelijkheden. Je werkt nauw samen met diverse interne en externe partners.

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Studenten (m/v) die interesse hebben in een administratief studentenjob. Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Medewerker Kassa en Receptie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Agilitas Hasselt

    Type: Studentenjob

    Als Medewerker Kassa & Receptie heb je een gevarieerde combinatiefunctie en kan je zowel op de afdeling Receptie als op de afdeling Kassa worden ingezet. Als Medewerker Receptie ben je verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van bezoek. Tevens verricht je licht administratieve werkzaamheden. Als Caissière ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling Kassa & Receptie. Je zorgt voor een correcte verwerking van de artikelen die de klanten ter betaling aanbieden. Bedrijfsprofiel: Een grootwarenhuis specifiek voor horecazaken.

  • STUDENTENJOB - 2 DYNAMISCHE HOSTESSEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Van 1 Juli tem 1 Augustus openen wij in GENT een Pop-Store van het online winkelplatform STORESQUARE. Hiervoor zijn wij op zoek naar 2 dynamische hostessen die gedurende de volledige periode beschikbaar zijn op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om de Pop-Up volledig uit te baten. Het concept van de Pop-Up store is de voorbijgangers kennis te laten maken met het concept Storesquare https://storesquare.be, dmv zelfontdekking. In de Pop-Up wordt er een gratis koffie aangeboden en de bezoekers kunnen plaatsnemen in de cosy corner van de Pop-Up waar ze eveneens kunnen genieten van gratis Wifi.

  • Technisch bediende Naverkoop Koeltechnieken (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je neemt het beheer van hun naverkoopdienst op zich. Dit omvat: Preventief onderhoud Curatief onderhoud De regiebonnen verwerken De retours behandelen De logboeken en as-built dossiers (= grotere werven) opmaken Projectleiders ondersteunen ERP systeem helpen integreren Gereedschap van je medewerkers beheren.

  • Chauffeur CE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij de chauffeur CE die wij zoeken? Binnen deze vacature sta je in voor het transport van palletgoederen met de vrachtwagen, binnen België. Je staat ook in voor het laden en lossen van de goederen.

  • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Belfius West-Brabant

    Type: Vaste Job

    Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

  • Freelance docent 'personal coach / trainer' (locatie: Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op idit moment zijn we op zoek naar een gedreven docent personal coach / trainer Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten vooral belang aan praktijkervaring en dat je onze studenten vanuit deze insteek de nodige kennis overbrengt. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • FLEXIJOB AFWASSER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van Algemene Onderneming Tibergyn NV in sociale netwerken
Look for responds of Algemene Onderneming Tibergyn NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene Onderneming Tibergyn NV. Laat een reactie achter voor Algemene Onderneming Tibergyn NV. Algemene Onderneming Tibergyn NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene Onderneming Tibergyn NV. Leave a respond for Algemene Onderneming Tibergyn NV. Algemene Onderneming Tibergyn NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene Onderneming Tibergyn NV op de google maps. Adres en contacten Algemene Onderneming Tibergyn NV
Location of Algemene Onderneming Tibergyn NV on the google maps. Address and contacts of Algemene Onderneming Tibergyn NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene Onderneming Tibergyn NV Algemene Onderneming Tibergyn NV: BOUCHERIE JUPRELLE | SYNTHESE | COIFFURE SHAMPOO | BENOIT SPEE | M. AUGUSTIJNS

Other related companies as Algemene Onderneming Tibergyn NV: BOUCHERIE JUPRELLE | SYNTHESE | COIFFURE SHAMPOO | BENOIT SPEE | M. AUGUSTIJNS

Algemene Onderneming Tibergyn NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene Onderneming Tibergyn NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08233398437. Het bedrijf Algemene Onderneming Tibergyn NV bevindt zich op het adres: Izegemsestraat 421 8501 Heule. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 206,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Crash Barriers. Lijst met producten zijn Paving services; Road and highway engineering, asphalt surfacing; Road markings; Road repair, asphalt repair.
De hoofdactiviteit van Algemene Onderneming Tibergyn NV is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene Onderneming Tibergyn NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene Onderneming Tibergyn NV, openstaande posities, locatie van Algemene Onderneming Tibergyn NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Algemene Onderneming Tibergyn NV is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Algemene Onderneming Tibergyn NV, company assigned to the tax number BE08233398437. The company Algemene Onderneming Tibergyn NV is located at the address: Izegemsestraat 421 8501 Heule. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 206,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Crash Barriers. List of products are Paving services; Road and highway engineering, asphalt surfacing; Road markings; Road repair, asphalt repair.
The main activity of Algemene Onderneming Tibergyn NV is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene Onderneming Tibergyn NV is not available. You also can look at reviews of Algemene Onderneming Tibergyn NV, open positions, location of Algemene Onderneming Tibergyn NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene Onderneming Tibergyn NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene Onderneming Tibergyn NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene Onderneming Tibergyn NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene Onderneming Tibergyn NV, employees, financial statistics.