Claeys Ren茅 NV

Contactgegevens Claeys Ren茅 NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claeys Ren茅 NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claeys Ren茅 NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandstraat 41; 9930; Zomergem, België

Telefoon (phone): 09 372 09 59; 09 372 78 01 (+32-09 372 09 59; 09 372 78 01) 09 372 09 59; 09 372 78 01 (+32-09 372 09 59; 09 372 78 01)

Fax (fax): 09 372 91 99 (+32-09 372 91 99) 09 372 91 99 (+32-09 372 91 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claeys Ren茅 NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claeys Ren茅 NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claeys Ren茅 NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claeys Ren茅 NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claeys Ren茅 NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claeys Ren茅 NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claeys Ren茅 NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claeys Ren茅 NV
Products information Claeys Ren茅 NV

BTW identificatienummer (tax): BE03522460937
Ondernemingsnummer: 8726409912
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 288,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Contractors - Demolition; Contractors - Groundwork; Contractors - Road building; Transport - Dump trucks; Parking-places (Laying-out); Transport - Machines & indivisible parts

Product categorie (product category): Cranes - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claeys Ren茅 NV
(Get full report from official database of BE for Claeys Ren茅 NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claeys Ren茅 NV
Addition kinds of activities for Claeys Ren茅 NV

344201. Venster- en deurkaders | Window and door frames
382201. Airconditioning en koelbeheersing | Air conditioning and refrigeration controls
01610406. Bloemkool boerderij | Cauliflower farm
13899900. Olie- en gasvelddiensten, nec, nec | Oil and gas field services, nec, nec
28191000. Niet-metaalverbindingen | Nonmetallic compounds
60219900. Nationale handelsbanken, nv | National commercial banks, nec
75199902. Reizen, kamperen of recreatie aanhanger verhuur | Travel, camping or recreational trailer rental
76220203. Radio reparatie winkel, nec | Radio repair shop, nec
92240000. Brandbescherming | Fire protection

Werken bij Claeys Ren茅 NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claeys Ren茅 NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claeys Ren茅 NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claeys Ren茅 NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider in de buitenschoolse kinderopvang (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleider buitenschoolse kinderopvang organiseer je het dagelijks onthaal en de dagelijkse opvang van kleuters en lagereschoolkinderen (2,5 tot 12 jaar). Hierbij heb je oog op het creëren van een veilige, geborgen en aangename omgeving rekening houdend met de verschillende behoeften en noden van de individuele kinderen. Je hebt een onthaalfunctie naar ouders en kinderen toe en communiceert op een open en respectvolle manier met ouders, teamgenoten en leidinggevenden. Je biedt creatieve, uitdagende en gevarieerde activiteiten aan, aangepast aan de leeftijd van het kind. Je voert de dagelijkse administratieve taken correct uit. Je wil meewerken aan een warme en stimulerende opvang. Je straalt het nodige enthousiasme uit tijdens het begeleiden van de kinderen. Flexibiliteit is een must!

  • Internal Sales Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert een portefeuille van dealers met laag potentieel met het oog op klantenbinding en ontwikkeling Je bent de problemsolver van onze klanten (invoerders, dealers van auto's, motorfietsen en mobilhomes). Je bent verantwoordelijk voor de coaching en opleiding van de verkoopteams van onze partners. Je staat in voor de communicatie met de dealers via B2Boost, mailing en telefoon. Je leidt en beheert de kredietpromoties. Je verzekert het dagelijkse management van onze incentiveacties. Je helpt de teamleden bij het organiseren van Car Fairs en specifieke events.

  • Loonwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit bedrijf, die gespecialiseerd is in landbouw, is op zoek naar een algemene arbeider/loonwerker. Dit om versterking te bieden bij seizoensarbeid en kleinere opdrachten.

  • Betoncentralist (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze uitdagende job zijn wij op zoek naar iemand om de betoncentrale te bedienen. je staat in voor de besturing van de betoncentrale per computer je zorgt voor de aanmaak beton voor de prefab - elementen controle van de aanvoer van cement, beton en asfalt

  • Postbode Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Mariakerke zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Ekeren - Brasschaat (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berendrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERENDRECHT)

    Regio: BERENDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Autotechnicus voor vrachtwagens (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je spoort storingen op en bepaalt de beste oplossing. Je vervangt en herstelt motoren, versnellingsbakken, koppelingen.... Je doet tevens het preventief onderhoud van de vrachtwagens. Na de opleidingsperiode depanneer je de vrachtwagens.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • psycholoog (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van onze medische praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste psycholoog op zelfstandige basis bij voorkeur een kinderpsycholoog. U heeft gegarandeerd werk weten we uit ervaring. Ook pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Neem zeker een kijkje op www.mcdb.be. We zouden u ook graag opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar kan voor beide partijen een positieve oplossing zijn. Je bestudeert het gevoels- en intellectuele leven en het gedrag van de kinderen / mens. Je analyseert en evalueert fenomenen en je bepaalt de geschikte methoden van psychologische zorg, raadgeving en preventie en past dit toe in de praktijk. Je past therapieën toe via verbale en lichamelijke technieken.

  • zaalmedewerker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    helpen met opdienen en afruimen in zaal van gekent restaurant in varsenere- jabbeke

Zoek naar antwoorden van Claeys Ren茅 NV in sociale netwerken
Look for responds of Claeys Ren茅 NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claeys Ren茅 NV. Laat een reactie achter voor Claeys Ren茅 NV. Claeys Ren茅 NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claeys Ren茅 NV. Leave a respond for Claeys Ren茅 NV. Claeys Ren茅 NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claeys Ren茅 NV op de google maps. Adres en contacten Claeys Ren茅 NV
Location of Claeys Ren茅 NV on the google maps. Address and contacts of Claeys Ren茅 NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Claeys Ren茅 NV Claeys Ren茅 NV: FORTIS | SECRةTARIAT SOC. SECUREX | St-Jan | ROYAL-BOTT & ZONEN | FISKAAL BUREAU WOUTERS

Other related companies as Claeys Ren茅 NV: FORTIS | SECRةTARIAT SOC. SECUREX | St-Jan | ROYAL-BOTT & ZONEN | FISKAAL BUREAU WOUTERS

Claeys Ren茅 NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claeys Ren茅 NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03522460937. Het bedrijf Claeys Ren茅 NV bevindt zich op het adres: Zandstraat 41; 9930; Zomergem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 288,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cranes - Rental. Lijst met producten zijn Contractors - Demolition; Contractors - Groundwork; Contractors - Road building; Transport - Dump trucks; Parking-places (Laying-out); Transport - Machines & indivisible parts.
De hoofdactiviteit van Claeys Ren茅 NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claeys Ren茅 NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claeys Ren茅 NV, openstaande posities, locatie van Claeys Ren茅 NV op de kaart.

Claeys Ren茅 NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claeys Ren茅 NV, company assigned to the tax number BE03522460937. The company Claeys Ren茅 NV is located at the address: Zandstraat 41; 9930; Zomergem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 288,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cranes - Rental. List of products are Contractors - Demolition; Contractors - Groundwork; Contractors - Road building; Transport - Dump trucks; Parking-places (Laying-out); Transport - Machines & indivisible parts.
The main activity of Claeys Ren茅 NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Claeys Ren茅 NV is not available. You also can look at reviews of Claeys Ren茅 NV, open positions, location of Claeys Ren茅 NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claeys Ren茅 NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claeys Ren茅 NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claeys Ren茅 NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claeys Ren茅 NV, employees, financial statistics.