G. Belin Transports S.A.

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • G. Belin Transports S.A.
Private companiesPaper and Allied Products • G. Belin Transports S.A.

Contactgegevens G. Belin Transports S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G. Belin Transports S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

G. Belin Transports S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Provinciale 6 7760 Celles (Ht.), België

Telefoon (phone): 69 (+32-69) 69 (+32-69)

Fax (fax): 69 (+32-69) 69 (+32-69)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G. Belin Transports S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G. Belin Transports S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G. Belin Transports S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G. Belin Transports S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G. Belin Transports S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G. Belin Transports S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G. Belin Transports S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G. Belin Transports S.A.
Products information G. Belin Transports S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07030395507
Ondernemingsnummer: 8371551513
Hoofdstad (capital): 371,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 163,000,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Heavy load transportation; Transport services

Product categorie (product category): Crane Operations, Hiring Of Cranes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G. Belin Transports S.A.
(Get full report from official database of BE for G. Belin Transports S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor G. Belin Transports S.A.
Addition kinds of activities for G. Belin Transports S.A.

179100. Structurele stalen erectie | Structural steel erection
23219902. Uniform shirts: gemaakt van aangekochte materialen | Uniform shirts: made from purchased materials
28210212. polysulfonen | Polysulfones
38290508. Personeel dosimetrie apparaten | Personnel dosimetry devices
41210000. Taxi's | Taxicabs
50849905. Hydraulische systemen apparatuur en benodigdheden | Hydraulic systems equipment and supplies
73890405. Corset vertegenwoordigers, alleen geschikt | Corset representatives, fitting only
79991502. Vermaakconcessie | Amusement concession
95120201. Landbeheerbureau, overheid | Land management agency, government

Werken bij G. Belin Transports S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G. Belin Transports S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G. Belin Transports S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G. Belin Transports S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerk(st)ers regio Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze Internationaal gerenomeerde klant, gelegen Leuvensesteenweg in Zaventem, zijn wij op zoek naar een heel aantal mensen die graag in montage/productie afdeling wensen te werken. Jouw taken zullen oa bestaan uit : - Monteren van componenten - Testen van afgewerkte produkten op waterdichtheid

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Storingstechnieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

  • Onderhoudstechnieker (M/V) dagploeg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch familiebedrijf die gespecialiseerd is in de productie van prefab betonproducten zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker:Wat zijn jouw taken? Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud, mechanisch als elektrisch, aan ons machinepark. Onderhouden en herstellen van productievormen. Maken van stalen mallen.

  • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

    Regio: KOMEN-WAASTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Brakel - Lierde - Geraardsbergen (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Enthousiaste huishoudhulp Hamme/ Moerzeke (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • 18+ Student magazijnier bij Conway | Vaste vrijdag doorheen het schooljaar (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers en orderpickers om de verschillende bestellingen klaar te maken en weg te zetten. Je bent steeds beschikbaar op vrijdag doorheen het schooljaar.

  • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

  • Jobstudent (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • VOEGER (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: STORME VOEGWERKEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het voegen van nieuwbouwwoningen, voornamelijk in de provincie West-Vlaanderen.

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

Zoek naar antwoorden van G. Belin Transports S.A. in sociale netwerken
Look for responds of G. Belin Transports S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor G. Belin Transports S.A.. Laat een reactie achter voor G. Belin Transports S.A.. G. Belin Transports S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G. Belin Transports S.A.. Leave a respond for G. Belin Transports S.A.. G. Belin Transports S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G. Belin Transports S.A. op de google maps. Adres en contacten G. Belin Transports S.A.
Location of G. Belin Transports S.A. on the google maps. Address and contacts of G. Belin Transports S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come G. Belin Transports S.A. G. Belin Transports S.A.: GENERAL RADIATOR CY | MAISON RACING BIKE | CARR VAM EETVELDE B | Dumez Brandstoffen | S.C.R.L. G.I.S. DISTRIBUTION

Other related companies as G. Belin Transports S.A.: GENERAL RADIATOR CY | MAISON RACING BIKE | CARR VAM EETVELDE B | Dumez Brandstoffen | S.C.R.L. G.I.S. DISTRIBUTION

G. Belin Transports S.A. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G. Belin Transports S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07030395507. Het bedrijf G. Belin Transports S.A. bevindt zich op het adres: Rue Provinciale 6 7760 Celles (Ht.). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 371,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 163,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Crane Operations, Hiring Of Cranes. Lijst met producten zijn Heavy load transportation; Transport services.
De hoofdactiviteit van G. Belin Transports S.A. is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G. Belin Transports S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G. Belin Transports S.A., openstaande posities, locatie van G. Belin Transports S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

G. Belin Transports S.A. is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is G. Belin Transports S.A., company assigned to the tax number BE07030395507. The company G. Belin Transports S.A. is located at the address: Rue Provinciale 6 7760 Celles (Ht.). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 371,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 163,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Crane Operations, Hiring Of Cranes. List of products are Heavy load transportation; Transport services.
The main activity of G. Belin Transports S.A. is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of G. Belin Transports S.A. is not available. You also can look at reviews of G. Belin Transports S.A., open positions, location of G. Belin Transports S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over G. Belin Transports S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G. Belin Transports S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G. Belin Transports S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G. Belin Transports S.A., employees, financial statistics.