Entreprises Lardinois S.P.R.L.

Contactgegevens Entreprises Lardinois S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Entreprises Lardinois S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Entreprises Lardinois S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussee de Courcelles 79 6041 Gosselies, België

Telefoon (phone): 71 (+32-71) 71 (+32-71)

Fax (fax): 71 (+32-71) 71 (+32-71)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Entreprises Lardinois S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Entreprises Lardinois S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Entreprises Lardinois S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Entreprises Lardinois S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Entreprises Lardinois S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Entreprises Lardinois S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Entreprises Lardinois S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Entreprises Lardinois S.P.R.L.
Products information Entreprises Lardinois S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE08009826660
Ondernemingsnummer: 7872222900
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 156,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Steel construction and machine construction assembly

Product categorie (product category): Crane Operations, Hiring Of Cranes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Entreprises Lardinois S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Entreprises Lardinois S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Entreprises Lardinois S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Entreprises Lardinois S.P.R.L.

362102. Elektrische motor en generator hulponderdelen | Electric motor and generator auxillary parts
569903. Sportkleding | Sports apparel
20870208. Siroop, drink | Syrups, drink
22119918. Lange doek, katoen | Long cloth, cotton
32319900. Producten van gekochte glas, nec | Products of purchased glass, nec
51690800. Synthetische harsen, rubberen en plastic materialen | Synthetic resins, rubber, and plastic materials
73710301. Ontwikkeling van computer software | Computer software development

Werken bij Entreprises Lardinois S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Entreprises Lardinois S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Entreprises Lardinois S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Entreprises Lardinois S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • polyvalent arbeider - vaste voormiddag - Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: · Ontvangst van vrachtwagens voor de openingsuren. · Verantwoordelijk voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. · Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. · Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. · Algemeen onderhoud van de werkvloer · Afzakken van bigbags.

  • Machine operator (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als machine operator in 2-ploegen? Laat het ons snel weten! - Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van laslijnen - Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van het productieproces en het behalen van productieaantallen - Je beschikt over de vaardigheid om kleine technische problemen op te lossen - Je reinigt de machines en de werkplaats en waakt over de kwaliteit van de machines

  • Keukenmedewerker productieomgeving m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Lokeren zijn we op zoek naar een voltijdse keukenmedewerker. (m/v) Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: Snijden van groenten Bereiden van koude maaltijden Bereiden van warme maaltijden Keukengerei afwassen Afgewerkte producten inpakken

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Gentbrugge - Melle (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudelijk hulp-regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Services NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Evergem Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

  • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Student Winkelbediende benzinestation (zaterdag) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een benzinestation regio Dendermonde met bijhorende shop zijn we op zoek naar een student die zeer zelfstandig kan werken. Je staat in voor de winkel en bediening van de klanten. Je bent verantwoordelijk voor de kassa, maar ook het schoonmaken van de winkel, aanvullen van stock enz zijn jouw dagdagelijkse taken. Je start 's morgens om 7u45 's morgens tot 16u15 's avonds

  • Medior Java Developer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Artilium

    Type: Vaste Job

    Als Medior/Senior Developer ben je dagelijks bezig met de implementatie van nieuwe features op een projectmatige manier. Je schrijft niet alleen code maar denkt ook mee over de architectuur en gebruikte technologieën. Multi-platform en automatisatie zijn evident. Je gebruikt je ervaring en kennis en helpt hiermee collega's om tot optimale oplossingen te komen. Als voorstander van een DevOps cultuur draag je dagelijks bij aan de CI/CD structuur en helpt mee om deze in de toekomst nog te verbeteren.

  • Team Lead Finance (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: CCV Belgium

    Type: Vaste Job

    Als Team Lead Finance ben je verantwoordelijk voor de aansturing van twee Financial Officers en vijf Billing & Collection Officers. Jouw doel is om de kwaliteit van de afdeling steeds te optimaliseren en om de goede teamwerking te waarborgen. Je begeleidt de medewerkers bij hun professionele ontwikkeling, zowel op vlak van hard skills als soft skills. Daarnaast fungeer je als regisseur bij het opstellen en optimaliseren van de administratieve en financiële processen, waarbij je de vertaalslag maakt van het strategisch financieel beleid naar de operationele workflows. Je waakt over de permanentie binnen het team en ondersteunt jouw teamleden bij de dagelijkse uitvoering van hun job. Je fungeert als centraal aanspreekpunt en helpt hen bij concrete vraagstukken. Het regelmatig voeren van evolutie- en coachinggesprekken behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden. Ten slotte ben je een sleutelfiguur voor de samenwerking met de andere diensten en departementen binnen CCV Belgium. Je rapporteert aan de Head of Finance

  • Chauffeurs C + CE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: V.T.V.

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste chauffeurs (Nationaal / Internationaal). De lading die je vervoert is zeer gevarieerd, je staat naast het vervoer ook in voor het laden en lossen. Je vertrekt en eindigt je rit steeds op ons bedrijventerrein te Landen.

  • Docent Duits (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Entreprises Lardinois S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Entreprises Lardinois S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Entreprises Lardinois S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Entreprises Lardinois S.P.R.L.. Entreprises Lardinois S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Entreprises Lardinois S.P.R.L.. Leave a respond for Entreprises Lardinois S.P.R.L.. Entreprises Lardinois S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Entreprises Lardinois S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Entreprises Lardinois S.P.R.L.
Location of Entreprises Lardinois S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Entreprises Lardinois S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Entreprises Lardinois S.P.R.L. Entreprises Lardinois S.P.R.L.: LE RIQUET | Op De Beeck Armand BVBA | GARAGE EUROP | Centrum voor Spraak-Taal-en Leerstoornissen | Yves Carpentier

Other related companies as Entreprises Lardinois S.P.R.L.: LE RIQUET | Op De Beeck Armand BVBA | GARAGE EUROP | Centrum voor Spraak-Taal-en Leerstoornissen | Yves Carpentier

Entreprises Lardinois S.P.R.L. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Entreprises Lardinois S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08009826660. Het bedrijf Entreprises Lardinois S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Chaussee de Courcelles 79 6041 Gosselies. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 156,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Crane Operations, Hiring Of Cranes. Lijst met producten zijn Steel construction and machine construction assembly.
De hoofdactiviteit van Entreprises Lardinois S.P.R.L. is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Entreprises Lardinois S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Entreprises Lardinois S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Entreprises Lardinois S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Entreprises Lardinois S.P.R.L. is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Entreprises Lardinois S.P.R.L., company assigned to the tax number BE08009826660. The company Entreprises Lardinois S.P.R.L. is located at the address: Chaussee de Courcelles 79 6041 Gosselies. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 156,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Crane Operations, Hiring Of Cranes. List of products are Steel construction and machine construction assembly.
The main activity of Entreprises Lardinois S.P.R.L. is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Entreprises Lardinois S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Entreprises Lardinois S.P.R.L., open positions, location of Entreprises Lardinois S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Entreprises Lardinois S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Entreprises Lardinois S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Entreprises Lardinois S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Entreprises Lardinois S.P.R.L., employees, financial statistics.