ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL
Private companiesMetal Mining • ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL

Contactgegevens ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Du Bois Blanc 40 7900 Leuze-En-Hainaut, België

Telefoon (phone): 32.69 66 25 00 32.69 66 25 00

Fax (fax): 32.69 66 18 38 32.69 66 18 38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL
Products information ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02538909912
Ondernemingsnummer: 3958068847
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 383,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Public works contractors

Product categorie (product category): Construction and Public Works; Public works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL
Addition kinds of activities for ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL

376100. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
523103. Muurbedekkingen | Wallcoverings
17990503. Opruiming van de bouwplaats | Construction site cleanup
36340508. Massage machines, elektrisch, behalve schoonheid / kapper winkels | Massage machines, electric, except for beauty/barber shops
36630105. Burgersband (cb) radio | Citizens' band (cb) radio
38250236. Testapparatuur voor elektronische en elektrische circuits | Test equipment for electronic and electrical circuits
45129900. Luchtvervoer, gepland, anders | Air transportation, scheduled, nec
73610103. Scheepsbureau | Ship crew agency

Werken bij ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Ukkel zijn we op zoek naar een administratief medewerker met communicatieve skills. Ben je sterk in administratieve taken? Heb je eventueel ervaring in credit control? Ben je graag in contact met mensen? Lees dan snel deze vacature ! Je staat in voor algemene administratieve taken: dispatch van telefoons, mails en brieven, encodage van gegevens in de systemen, scannen en dispatchen van documenten Na een uitgebreide coaching, doe je ook credit control, waarbij je de opvolging van onbetaalde facturen zal uitvoeren

  • Ambachtelijke bakker (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiale, ambachtelijke bakkerij zoeken wij versterking voor het team. Als hulpbakker ben je de rechterhand van de bakker en ben je mede verantwoordelijk voor de bereiding en afwerking van de producten. Dit alles uiteraard op een stressbestendige en hygiënisch verantwoorde manier.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • begeleider eklas voor kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op een te kiezen weekdag tussen 16:00 tot 17:00 aan kinderen van het 1e en 2e leerjaar in Antwerpen of Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Weekendhulp MD Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI

    Type: Studentenjob

    Als weekendhelper(ster) werk je als fashion advisor en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • engineer / technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Technieker / Engineer sta je in voor : Het algemeen onderhoud van de productielijnen, pompen, kleppen... in het atelier of on-site bij de klanten. Je lost elektrische en mechanische storingen op. Je vervangt mechanische onderdelen. Je voert preventieve en curratieve controles uit. Je vervangt pneumatische en hydraulische onderdelen. Bedrijfsprofiel: Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning voor hun klanten, dit zowel over heel België als ook in het buitenland.   Om hun team te versterken zijn zij op zoek naar Techniekers / Engineers, zowel op vaste werven als op de baan.

  • Group controller (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: TELEVIC

    Type: Vaste Job

    Gepassioneerd door budgetten en forecasts? Een expert in rapportering? En interesse om voor een internationale firma te werken die exponentieel groeit? The Big Picture Televic NV is een privately owned firma in volle groei. Ter versterking van onze 4 Business Units en om onze internationale groei te faciliteren kijken wij uit naar een Group Controller. Als Controller maak je maandelijks de vertaalslag van boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering. Je biedt hiermee het Televic management team de nodige informatie om onze groeistrategieën continu te optimaliseren. Samen met 7 accounting collega’s vorm je het Televic Finance team Belgium. Rapportering gebeurt rechtstreeks aan de CFO. Jouw Taken Je neemt de lead in de voorbereiding, coördinatie en opmaak van de jaarlijkse budgetbesprekingen. Je staat in voor de maandelijkse, kwartaal en jaarlijkse financiële rapportering en presenteert deze op maandbasis aan het management. Je voert variantieanalyses uit op klantenprojecten, productieorders en R&D onderzoeksprojecten. Je bent SAP key-user voor de CO-module (in samenwerking met de SAP analist). Je helpt mee aan de continue verbetering van de financiële processen en systemen. Je werkt nauw samen met de accounting collega’s, zowel nationaal als internationaal.

  • Bewakingsagent haven Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SALUS GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor de bewaking van Haven en industriële sites in de regio Antwerpen zoeken wij gediplomeerde bewakers. Als bewakingsagent sta jij in voor: het onthaal en registratie, toegangscontrole, het aanmaken van toegangsbadges, het uitvoeren van preventieorders.

  • Keuken Verkoper (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NDC

    Type: Vaste Job

    Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Centric - Project Manager for Global Security Projects (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description   Our client is looking for a Security consultant / Project Manager to: Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Your profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings...) Good understanding of project methodologies and project management Languages: Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage Full time availability

  • Flexijob McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 10 uur per week kunnen werken, dit op weekdagen, tussen 11u en 14u, eventueel aangevuld met avonduren in het weekend (vrijdag-, zaterdag-, zondagavond) Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL. Laat een reactie achter voor ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL. ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL. Leave a respond for ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL. ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL
Location of ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL: FACTORY | INKART-INDOOR-OUTDOOR KARTING | RUSTHUIS DUNEPANNE | Strens Menuiserie SPRL | BRUYNOGHE

Other related companies as ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL: FACTORY | INKART-INDOOR-OUTDOOR KARTING | RUSTHUIS DUNEPANNE | Strens Menuiserie SPRL | BRUYNOGHE

ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02538909912. Het bedrijf ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL bevindt zich op het adres: Rue Du Bois Blanc 40 7900 Leuze-En-Hainaut. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 383,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Construction and Public Works; Public works. Lijst met producten zijn Public works contractors.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL, openstaande posities, locatie van ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL op de kaart.

ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL, company assigned to the tax number BE02538909912. The company ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL is located at the address: Rue Du Bois Blanc 40 7900 Leuze-En-Hainaut. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 383,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Construction and Public Works; Public works. List of products are Public works contractors.
The main activity of ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL, open positions, location of ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISES PIERRE PETIT SPRL, employees, financial statistics.