A CARPENTIER & ZONEN NV

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • A CARPENTIER & ZONEN NV
Private companiesBusiness Services • A CARPENTIER & ZONEN NV

Contactgegevens A CARPENTIER & ZONEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A CARPENTIER & ZONEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A CARPENTIER & ZONEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Steenweg 35 2280 Grobbendonk, België

Telefoon (phone): 32.14 51 23 42 32.14 51 23 42

Fax (fax): 32.14 51 55 40 32.14 51 55 40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A CARPENTIER & ZONEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A CARPENTIER & ZONEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A CARPENTIER & ZONEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A CARPENTIER & ZONEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A CARPENTIER & ZONEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A CARPENTIER & ZONEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A CARPENTIER & ZONEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A CARPENTIER & ZONEN NV
Products information A CARPENTIER & ZONEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE04694702148
Ondernemingsnummer: 8154022216
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 184,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Roadlaying - contractors

Product categorie (product category): Construction and Public Works; Public works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A CARPENTIER & ZONEN NV
(Get full report from official database of BE for A CARPENTIER & ZONEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A CARPENTIER & ZONEN NV
Addition kinds of activities for A CARPENTIER & ZONEN NV

263105. Karton, tagbord en strawboard | Cardboard, tagboard, and strawboard
26790201. Bekers, geperste en gegoten pulp: gemaakt van gekochte materialen | Cups, pressed and molded pulp: made from purchased material
30690101. Zuurflessen, rubber | Acid bottles, rubber
30869901. Tapijt- en tapijtkussens, schuimplastic | Carpet and rug cushions, foamed plastics
33510103. Platen, koper en koperlegering | Plates, copper and copper alloy
59490203. Noties, inclusief trim | Notions, including trim

Werken bij A CARPENTIER & ZONEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A CARPENTIER & ZONEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A CARPENTIER & ZONEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A CARPENTIER & ZONEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Etiketteerder/orderpicker dagwerk (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als etiketteerder bij een verdeelcenter van niet-elektrisch huishoudmateriaal. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan voorzien van de juiste labels. Je werkt van 6u15 tot 15u en op vrijdag van 6u tot 14u. Dit betreft een tijdelijke functie, daarna kan je optie vast aan de slag als orderpicker binnen het magazijn.

  • Vloerder m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Voor renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats je wandtegels en vloeren. - Aan de hand van een plan kan je zelfstandig keramische tegels, natuursteen, marmer en mozaïek plaatsen.

  • Operator voeding nachtploeg M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Werkvoorbereider interieurprojecten m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta jij in voor de opmeting, werkvoorbereiding en bestellingen van interieurprojecten. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je uitgewerkte projecten vlot geproduceerd kunnen worden. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten en binnendeuren. Je werkt goed samen met de project-verantwoordelijken. Je hebt ervaring met CAD/CAM om vlot alles te kunnen uitwerken. (Trefwoorden: houtbewerking, tekenaar, calculator, ...)

  • Stabiele operator 2 ploegen - sector chemie (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als polyvalent operator zal u instaan voor het mengen van producten. U zal nauwkeurig te werk gaan.

  • Huishoudhulp Puuur Schilde/ 's Gravenwezel (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Halen : werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijverdiener te Aalter; avondploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent op zoek naar een bijverdienste en kan op wekelijkse basis werken. Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de avondploeg en werkt dagelijks van 20h-00h. Heb je interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! Goederenbehandeling data input Laden/lossen Stapeling in de hoogte

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • Plaatser aluminium ramen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als plaatser voor ramen en deuren sta je in voor : - Het uitbreken van oude ramen en deuren; - Het plaatsen van ramen en deuren in aluminium, schuiframen, vouwwanden, beglazing, zonnewering, verluchtingen, rolluiken.. - de afwerking van ramen met MDF of gyproc dagkanten.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van A CARPENTIER & ZONEN NV in sociale netwerken
Look for responds of A CARPENTIER & ZONEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A CARPENTIER & ZONEN NV. Laat een reactie achter voor A CARPENTIER & ZONEN NV. A CARPENTIER & ZONEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A CARPENTIER & ZONEN NV. Leave a respond for A CARPENTIER & ZONEN NV. A CARPENTIER & ZONEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A CARPENTIER & ZONEN NV op de google maps. Adres en contacten A CARPENTIER & ZONEN NV
Location of A CARPENTIER & ZONEN NV on the google maps. Address and contacts of A CARPENTIER & ZONEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A CARPENTIER & ZONEN NV A CARPENTIER & ZONEN NV: Vander Paelt F | CLYNCKEMALIE & CO | Schotsmans A | Mersch B | Coenen M

Other related companies as A CARPENTIER & ZONEN NV: Vander Paelt F | CLYNCKEMALIE & CO | Schotsmans A | Mersch B | Coenen M

A CARPENTIER & ZONEN NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A CARPENTIER & ZONEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04694702148. Het bedrijf A CARPENTIER & ZONEN NV bevindt zich op het adres: Oude Steenweg 35 2280 Grobbendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 184,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Construction and Public Works; Public works. Lijst met producten zijn Roadlaying - contractors.
De hoofdactiviteit van A CARPENTIER & ZONEN NV is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A CARPENTIER & ZONEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A CARPENTIER & ZONEN NV, openstaande posities, locatie van A CARPENTIER & ZONEN NV op de kaart.

A CARPENTIER & ZONEN NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is A CARPENTIER & ZONEN NV, company assigned to the tax number BE04694702148. The company A CARPENTIER & ZONEN NV is located at the address: Oude Steenweg 35 2280 Grobbendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 184,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Construction and Public Works; Public works. List of products are Roadlaying - contractors.
The main activity of A CARPENTIER & ZONEN NV is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A CARPENTIER & ZONEN NV is not available. You also can look at reviews of A CARPENTIER & ZONEN NV, open positions, location of A CARPENTIER & ZONEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A CARPENTIER & ZONEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A CARPENTIER & ZONEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A CARPENTIER & ZONEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A CARPENTIER & ZONEN NV, employees, financial statistics.