MARIE-LOUISE DUTILLIEU

Contactgegevens MARIE-LOUISE DUTILLIEU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIE-LOUISE DUTILLIEU: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIE-LOUISE DUTILLIEU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OSCAR MAESSCHALCKSTRAAT 11; 1083; GANSHOREN/GANSHOREN, België

Telefoon (phone): 24682721 (+32-24682721) 24682721 (+32-24682721)

Fax (fax): +32 (83) 278-82-32 +32 (83) 278-82-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIE-LOUISE DUTILLIEU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIE-LOUISE DUTILLIEU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIE-LOUISE DUTILLIEU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIE-LOUISE DUTILLIEU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIE-LOUISE DUTILLIEU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIE-LOUISE DUTILLIEU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIE-LOUISE DUTILLIEU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIE-LOUISE DUTILLIEU
Products information MARIE-LOUISE DUTILLIEU

BTW identificatienummer (tax): BE03794921875
Ondernemingsnummer: 2494964599
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 900,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in MARIE-LOUISE DUTILLIEU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIE-LOUISE DUTILLIEU
(Get full report from official database of BE for MARIE-LOUISE DUTILLIEU)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIE-LOUISE DUTILLIEU
Addition kinds of activities for MARIE-LOUISE DUTILLIEU

367700. Elektronische spoelen en transformatoren | Electronic coils and transformers
762903. Elektrische huishoudelijke apparaten reparatie | Electrical household appliance repair
20449909. Gepolijst rijst | Polished rice
26319900. Papierfabrieken, nec | Paperboard mills, nec
50870101. Kapper winkel apparatuur en benodigdheden | Barber shop equipment and supplies

Werken bij MARIE-LOUISE DUTILLIEU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIE-LOUISE DUTILLIEU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIE-LOUISE DUTILLIEU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIE-LOUISE DUTILLIEU. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpakker (WARNETON)

  Regio: WARNETON

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Komen zijn wij op zoek naar verpakkers, medewerkers in de voeding. Dit gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden voor de eindejaarsperiode.

 • Verkoop Dreamland Tongerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

 • Telefonist(e) verkoop regio Gent (deeltijds) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als telefonist(e) bij een jong, maar dynamisch bedrijf ga je: potentiële klanten contacteren Informatie verschaffen over de producten Afspraken inplannen voor de verkopers

 • Operator carwash met weekendwerk (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een goed draaiende carwash in Beveren zoeken we een operator met technisch inzicht. Je zal in een 38-uren werkweek terechtkomen met weekendwerk (zaterdag/zondag). Je zal instaan voor zowel administratieve als technische taken omvattende : • Onthaal klanten • Kassasysteem beheren • Administratieve taken • Bedienen machine • Technisch onderhoud • Onderhoud in het algemeen

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Izegem,combineren met andere gezinnen is mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (deeltijds - zelf te kiezen) (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Jobstudent administratie (m/v) (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  - klanten te begeleiden vakantie- en jaarverhuur - input briefwisseling en klasseren - ophangen affiches, nemen foto's - opname tellers - controle appartementen na vertrek huurders vakantieverhuur - voorbereiden fiche etalage

 • Student(e) verkoop zaterdag (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Randstad zoekt student(e) met ervaring die op zaterdag kan werken: Je zal instaan voor het bedienen van de klanten aan de toonbank alsook het verzorgen van de netheid van de winkel.

 • Bouwkundig tekenaar-projectvoorbereider (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Voor onze bouw afdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerd bouwkundig tekenaar/projectvoorbereider. Schoolverlaters komen uiteraard ook in aanmerking. Op basis van aangeleverde architectuur- en stabiliteitsplannen creëer jij zelf een 2D - 3D ruwbouwmodel. Vanuit dit model maak je detailtekeningen die dienen voor productie prefab metselwanden, betonwanden en betonbalken. Nadien vertaal je de productietekeningen naar montageplannen die bruikbaar zijn voor uitvoering op de werven. Bijkomend ben je ook verantwoordelijk voor de bestellingen intern-extern. Tot slot behoort productieopvolging en aansturen van eigen personeel ook tot het takenpakket.

 • Group controller (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: TELEVIC

  Type: Vaste Job

  Gepassioneerd door budgetten en forecasts? Een expert in rapportering? En interesse om voor een internationale firma te werken die exponentieel groeit? The Big Picture Televic NV is een privately owned firma in volle groei. Ter versterking van onze 4 Business Units en om onze internationale groei te faciliteren kijken wij uit naar een Group Controller. Als Controller maak je maandelijks de vertaalslag van boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering. Je biedt hiermee het Televic management team de nodige informatie om onze groeistrategieën continu te optimaliseren. Samen met 7 accounting collega’s vorm je het Televic Finance team Belgium. Rapportering gebeurt rechtstreeks aan de CFO. Jouw Taken Je neemt de lead in de voorbereiding, coördinatie en opmaak van de jaarlijkse budgetbesprekingen. Je staat in voor de maandelijkse, kwartaal en jaarlijkse financiële rapportering en presenteert deze op maandbasis aan het management. Je voert variantieanalyses uit op klantenprojecten, productieorders en R&D onderzoeksprojecten. Je bent SAP key-user voor de CO-module (in samenwerking met de SAP analist). Je helpt mee aan de continue verbetering van de financiële processen en systemen. Je werkt nauw samen met de accounting collega’s, zowel nationaal als internationaal.

 • Zelfstandige vertegenwoordigers (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: HOME SWEET HOMES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media

 • Odoo Developer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Blake and Partners is looking for a Freelance Odoo Developer for a partner operating in the Travel industry. Our partner has a strategic project in the travelling industry. The company is International company located in heart of the capital. Job Description e-Commerce Full Cycle Development You will work on the latest technologies of Odoo The project is vital to the core business of our partner You will work in a team of 6 developers Your profile Odoo, Python, Agile, Scrum You speak Fluently Dutch or French You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible The offer Full time On Site 6 months contract renewable (minimum 1 year) Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies #Freelance #Odoo # Python #Fullcycledevelopment # Agile #Dutch OR French

Zoek naar antwoorden van MARIE-LOUISE DUTILLIEU in sociale netwerken
Look for responds of MARIE-LOUISE DUTILLIEU in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIE-LOUISE DUTILLIEU. Laat een reactie achter voor MARIE-LOUISE DUTILLIEU. MARIE-LOUISE DUTILLIEU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIE-LOUISE DUTILLIEU. Leave a respond for MARIE-LOUISE DUTILLIEU. MARIE-LOUISE DUTILLIEU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIE-LOUISE DUTILLIEU op de google maps. Adres en contacten MARIE-LOUISE DUTILLIEU
Location of MARIE-LOUISE DUTILLIEU on the google maps. Address and contacts of MARIE-LOUISE DUTILLIEU

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIE-LOUISE DUTILLIEU MARIE-LOUISE DUTILLIEU: BOUCHERIE TOURNAY | DRUKHUIS DE GROTE AREND | Van Der Veken Juweliers | ALREMKO | NETT EXPRESS

Other related companies as MARIE-LOUISE DUTILLIEU: BOUCHERIE TOURNAY | DRUKHUIS DE GROTE AREND | Van Der Veken Juweliers | ALREMKO | NETT EXPRESS

MARIE-LOUISE DUTILLIEU is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIE-LOUISE DUTILLIEU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03794921875. Het bedrijf MARIE-LOUISE DUTILLIEU bevindt zich op het adres: OSCAR MAESSCHALCKSTRAAT 11; 1083; GANSHOREN/GANSHOREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 900,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in MARIE-LOUISE DUTILLIEU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIE-LOUISE DUTILLIEU is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIE-LOUISE DUTILLIEU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIE-LOUISE DUTILLIEU, openstaande posities, locatie van MARIE-LOUISE DUTILLIEU op de kaart.

MARIE-LOUISE DUTILLIEU is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIE-LOUISE DUTILLIEU, company assigned to the tax number BE03794921875. The company MARIE-LOUISE DUTILLIEU is located at the address: OSCAR MAESSCHALCKSTRAAT 11; 1083; GANSHOREN/GANSHOREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 900,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in MARIE-LOUISE DUTILLIEU were not found.
The main activity of MARIE-LOUISE DUTILLIEU is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIE-LOUISE DUTILLIEU is not available. You also can look at reviews of MARIE-LOUISE DUTILLIEU, open positions, location of MARIE-LOUISE DUTILLIEU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIE-LOUISE DUTILLIEU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIE-LOUISE DUTILLIEU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIE-LOUISE DUTILLIEU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIE-LOUISE DUTILLIEU, employees, financial statistics.