MARIE PINSON CHENOT

Particuliere bedrijvencommunicatie • MARIE PINSON CHENOT
Private companiesCommunications • MARIE PINSON CHENOT

Contactgegevens MARIE PINSON CHENOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIE PINSON CHENOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIE PINSON CHENOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WINSTON CHURCHILLLAAN 165BD; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23442192 (+32-23442192) 23442192 (+32-23442192)

Fax (fax): +32 (68) 367-55-39 +32 (68) 367-55-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIE PINSON CHENOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIE PINSON CHENOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIE PINSON CHENOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIE PINSON CHENOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIE PINSON CHENOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIE PINSON CHENOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIE PINSON CHENOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIE PINSON CHENOT
Products information MARIE PINSON CHENOT

BTW identificatienummer (tax): BE05718353271
Ondernemingsnummer: 8394348144
Hoofdstad (capital): 412,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 838,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in MARIE PINSON CHENOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIE PINSON CHENOT
(Get full report from official database of BE for MARIE PINSON CHENOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIE PINSON CHENOT
Addition kinds of activities for MARIE PINSON CHENOT

20910102. Bouillon, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Broth, clam: packaged in cans, jars, etc.
27619900. Manifold business forms, nec | Manifold business forms, nec
28699916. ethers | Ethers
33390100. Lood en zink | Lead and zinc
35550307. Slakken, printers ' | Slugs, printers'
38260301. Densitometers, analytisch | Densitometers, analytical
50120402. Motor scooters | Motor scooters

Werken bij MARIE PINSON CHENOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIE PINSON CHENOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIE PINSON CHENOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIE PINSON CHENOT. Looking for open vacancies in other companies

 • TIG lasser dagwerk (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Jobfixers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in balustrades zijn wij op zoek naar een TIG lasser. Je staat in voor de constructie van metalen en aluminium onderdelen aan de hand van plannen.

 • Keukenoperator (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP AALST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het bijeenbrengen van de grondstoffen. Dus de juiste stoffen / halffabricaten en deze controleren op kwaliteit, temperatuur, verpakking etc. Het afstellen of instellen van de machines en deze machines besturen. Het ombouwen van machines voor de verschillende productgroepen. Nemen van monsters van zowel grondstoffen als eindproducten. Controleren van het eindproduct. Beheersen van het productieproces. Zorg dragen voor de voortgang van de machine. Verhelpen van eenvoudige storingen.

 • Tig Lasser (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DE PILOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Roeselare zoeken we een Tig lasser. Je staat in voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Huishoudhulp Boechout 12u/week (BOECHOUT)

  Regio: BOECHOUT

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 12u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MACHELEN - DIEGEM– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent op zaterdag (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Studentenjob

  Niets leuker dan in het weekend opstaan met de geur van verse boterkoeken of wat dacht je van de geur van: eclairs, zwaantjes, merveilleux, sponscake met aardbei,...? Wij zijn op zoek naar zoetebekken om onze luxe-taartjes te helpen versieren en inpakken.

 • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

  Regio: VLIMMEREN

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

 • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Antwerpen (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: EUROPROMOTION

  Type: Studentenjob

  Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

 • Mechanical engineer - Mechanisch ontwerper (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: IMA NV

  Type: Vaste Job

  Concepten uitwerken met projectleider of zelf deels de concepten uitwerken Mechanisch (deel)ontwerp in 3D uitwerken Verantwoordelijk voor de technische kwaliteit van je ontwerp Keuze van onderdelen en toeleveranciers in overleg met senior engineer Technische communicatie met klanten en leveranciers Assistentie bij het opstarten van de machine Opstellen technisch constructiedossier

 • PLC Programmeur (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ACE Ingenieurs- en Adviesbureau

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingezet op diverse machinebouw projecten. Je hoofdtaak is PLC programmatie machinebouw en je helpt mee met andere automatisatie projecten. Je bent betrokken vanaf de engineering, opstartfase tot en met de inbedrijfname bij de klant. Daarnaast sta je in voor het technisch documenteren van je project. Voor grote projecten werk je in teamverband, voor kleine projecten werk je voornamelijk zelfstandig. Je rapporteert aan de projectleider..

 • Verpleegkundige/Zorgkundige HALLE/VILVOORDE (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor onze klanten in Halle en in Vilvoorde zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen die graag willen bijwerken op één van de volgende afdelingen: Geneeskunde, Geriatrie, Cardiopulmonaire Revalidatie, Heelkunde, SP Loco, Palliatieve Zorgen, Psychogeriatrie, Spoed, INZO, Oncologie, Dagziekenhuis, Materniteit, Loopwaak, Recovery Endo, Orthopedagogie, etc. Het gaat zowel om vroeg, laat en nachtdiensten; Je job: - Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, zorg en begrip centraal staan. - je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging: klaarzetten medicatie, inspuitingen, bloedafnames, wondzorg, etc. Je profiel: - Je hebt een diploma van Verpleegkundige of Zorgkundige - Je typeert je door je enthousiasme, motivatie, leergierigheid, stressbestendigheid en zorgzaamheid - Je hebt een goed observatievermogen en bent in staat situaties goed in te schatten - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team - Computerkennis vormt een pluspunt - Je beschikt over een goede teamgeest en sociale vaardigheden - Je bent stipt en bereid om met een variabel uurrooster te werken

Zoek naar antwoorden van MARIE PINSON CHENOT in sociale netwerken
Look for responds of MARIE PINSON CHENOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIE PINSON CHENOT. Laat een reactie achter voor MARIE PINSON CHENOT. MARIE PINSON CHENOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIE PINSON CHENOT. Leave a respond for MARIE PINSON CHENOT. MARIE PINSON CHENOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIE PINSON CHENOT op de google maps. Adres en contacten MARIE PINSON CHENOT
Location of MARIE PINSON CHENOT on the google maps. Address and contacts of MARIE PINSON CHENOT

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIE PINSON CHENOT MARIE PINSON CHENOT: Beyens Wim BVBA | LECOMTE | AXELLE MARTENS | Laco Machinery NV | ANTOINE CARTON

Other related companies as MARIE PINSON CHENOT: Beyens Wim BVBA | LECOMTE | AXELLE MARTENS | Laco Machinery NV | ANTOINE CARTON

MARIE PINSON CHENOT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIE PINSON CHENOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05718353271. Het bedrijf MARIE PINSON CHENOT bevindt zich op het adres: WINSTON CHURCHILLLAAN 165BD; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 412,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 838,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in MARIE PINSON CHENOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIE PINSON CHENOT is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIE PINSON CHENOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIE PINSON CHENOT, openstaande posities, locatie van MARIE PINSON CHENOT op de kaart.

MARIE PINSON CHENOT is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIE PINSON CHENOT, company assigned to the tax number BE05718353271. The company MARIE PINSON CHENOT is located at the address: WINSTON CHURCHILLLAAN 165BD; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 412,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 838,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in MARIE PINSON CHENOT were not found.
The main activity of MARIE PINSON CHENOT is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIE PINSON CHENOT is not available. You also can look at reviews of MARIE PINSON CHENOT, open positions, location of MARIE PINSON CHENOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIE PINSON CHENOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIE PINSON CHENOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIE PINSON CHENOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIE PINSON CHENOT, employees, financial statistics.