MARIAHOF

Contactgegevens MARIAHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIAHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIAHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 70; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14311674 (+32-14311674) 14311674 (+32-14311674)

Fax (fax): +32 (12) 328-58-98 +32 (12) 328-58-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIAHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIAHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIAHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIAHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIAHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIAHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIAHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIAHOF
Products information MARIAHOF

BTW identificatienummer (tax): BE02073638916
Ondernemingsnummer: 1262573242
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 667,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in MARIAHOF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIAHOF
(Get full report from official database of BE for MARIAHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIAHOF
Addition kinds of activities for MARIAHOF

873399. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties, nec | Noncommercial research organizations, nec
01390100. Voedergewassen | Feeder crops
20150101. Kip, verwerkt, NSK | Chicken, processed, nsk
24290101. Cooperage voorraad producten: staven, rubrieken, hoepels, enz. | Cooperage stock products: staves, headings, hoops, etc.
37510201. Remmen, wrijvingskoppeling en andere: fiets | Brakes, friction clutch and other: bicycle
51120301. Albums (foto) en plakboeken | Albums (photo) and scrapbooks
67199902. Persoonlijke holdingbedrijven, behalve banken | Personal holding companies, except banks

Werken bij MARIAHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIAHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIAHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIAHOF. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE - dringend - Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffer CE. Je takenpakket bestaat uit transport met zeecontainers, verticaal containertransport, en/of kippers en/of haakwagen. Je hebt reeds de nodige ervaring opgedaan en bent klantvriendelijk. Flexibiliteit is belangrijk. Je krijgt een voltijdse, uitdagende functie binnen een stabiel familiebedrijf met een marktconform loonpakket. Je komt terecht in een aangename sfeer met gemotiveerde collega's.

 • Helpdeskmedewerker regio Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als helpdeskmedewerker geef je technische ondersteuning aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma’s. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. De probleemmeldingen of calls worden meestal telefonisch of per e-mail door de klant overgemaakt en telefonisch beantwoord.

 • HIGH POTENTIAL COMMERCIAL CUSTOMER SERVICE (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Hays Response Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Internationaal bedrijf Reeds ervaring binnen Customer Service Goede Franse kennis Ben je op zoek naar een functie in een internationale groep? Heb je ervaring als customer service medewerker en met Franstalige klanten? Kom je graag terecht in een zeer dynamische en hechte groep? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Samen met onze klant kijken wij uit naar een customer service medewerker met een vlotte kennis van het Frans. Je zal terechtkomen in een internationale groep, die geëvolueerd is naar een unieke en servicegericht bedrijf. Zij tellen meer dan 25 dynamische medewerkers in hun filiaal in Deurne, met een totaal van 180 medewerkers wereldwijd. In deze functie beheer je volledig zelfstandig een klantenportefeuille, een mix van Franstalige en Nederlandstalige klanten. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verlenen van deskundig advies aan klanten in allerlei sectoren. Aan de hand van een klantenanalyse bel je met klanten om de continuïteit van de verkooporders en leveringen te bevorderen. Je krijgt vragen die je klantgericht oplost en het verdere beheer van de bestellingen op jou neemt van A tot Z, waarbij je een nauwe samenwerking aangaat met interne afdelingen. Daarnaast speel je in op eventuele commerciële opportuniteiten bij jouw klanten. Kortom, een zeer afwisselende vacature.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,dringend! (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio SCHILDE - onmiddellijke opstart! (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: Itzu

  Type: Dienstenchequebaan

  Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

 • Huishoudhulp met Dienstencheques in ZOMERGEM (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudent supermarkt (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een student voor een supermarkt regio Zepperen. Je staat voornamelijk in voor kassawerk, uitpak, aanvullen van rekken enzoverder.

 • Bijlesgever statistiek (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Afwasser student (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AXXES - JAWI

  Type: Studentenjob

  Voor ons restaurant aan de kinepolis zijn wij op zoek naar studenten om af te wassen

 • Commercieel administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: TEXTIEL TROCH

  Type: Vaste Job

  U bezoekt onze fabrieken in Europa en Tunesië en helpt de problemen op te lossen met onze textielafdelingen. Kleefweefsels, watten en mousse hebben voor jou geen geheimen.

 • Bulk internationaal - chauffeur CE (VAC016) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in dedicated transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE uit de omgeving van Antwerpen voor bulk transport. Je staat in voor de leveringen van materialen en grondstoffen voor de bouw zoals bv cement, vulstoffen, zand en grind. Ook zal je bereid moeten zijn om 5 overnachtingen te doen. Regio Benelux - Noord-Frankrijk en Duitsland. Je vertrekt tussen 5u - 6u 's morgens en werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

Zoek naar antwoorden van MARIAHOF in sociale netwerken
Look for responds of MARIAHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIAHOF. Laat een reactie achter voor MARIAHOF. MARIAHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIAHOF. Leave a respond for MARIAHOF. MARIAHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIAHOF op de google maps. Adres en contacten MARIAHOF
Location of MARIAHOF on the google maps. Address and contacts of MARIAHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIAHOF MARIAHOF: KNIGHT FRANK | MARLENE LIBERT | Pacifici W | EUGENE BIEMAR | SAMO B sa WORLDWIDE MOVING

Other related companies as MARIAHOF: KNIGHT FRANK | MARLENE LIBERT | Pacifici W | EUGENE BIEMAR | SAMO B sa WORLDWIDE MOVING

MARIAHOF is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIAHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02073638916. Het bedrijf MARIAHOF bevindt zich op het adres: MARKT 70; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 667,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in MARIAHOF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIAHOF is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIAHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIAHOF, openstaande posities, locatie van MARIAHOF op de kaart.

MARIAHOF is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIAHOF, company assigned to the tax number BE02073638916. The company MARIAHOF is located at the address: MARKT 70; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 667,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in MARIAHOF were not found.
The main activity of MARIAHOF is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIAHOF is not available. You also can look at reviews of MARIAHOF, open positions, location of MARIAHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIAHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIAHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIAHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIAHOF, employees, financial statistics.