PORTABLE CENTER

Contactgegevens PORTABLE CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PORTABLE CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

PORTABLE CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONTICHSESTEENWEG 38; 2630; AARTSELAAR, België

Telefoon (phone): 32480809 32480809

Fax (fax): +32 (16) 320-46-38 +32 (16) 320-46-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PORTABLE CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PORTABLE CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PORTABLE CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PORTABLE CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PORTABLE CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PORTABLE CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PORTABLE CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PORTABLE CENTER
Products information PORTABLE CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE05776580810
Ondernemingsnummer: 7244079589
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in PORTABLE CENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computers Fab; Computers and computerapparatuur; Informaticaconsulenten; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Verhuur kantoormateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PORTABLE CENTER
(Get full report from official database of BE for PORTABLE CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor PORTABLE CENTER
Addition kinds of activities for PORTABLE CENTER

07230108. Pindakaas | Peanut shelling
28739904. Plantaardige voedingsmiddelen, gemengd: van planten die nitrog produceren. | Plant foods, mixed: from plants making nitrog. fertilizers
35359903. Overhead transportsystemen | Overhead conveyor systems
36940205. Ontstekingssystemen, hoge frequentie | Ignition systems, high frequency
36990106. Elektronische lineaire versnellers | Electron linear accelerators
38230201. Differentiële drukinstrumenten, industrieel proces type | Differential pressure instruments, industrial process type
50919901. Atletische goederen | Athletic goods
86410300. Jeugdorganisaties | Youth organizations

Werken bij PORTABLE CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PORTABLE CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PORTABLE CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PORTABLE CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie Supervisor (m/v) (2 ploegen) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalst zijn wij op zoek naar een productie supervisor (m/v) die in twee ploegen wilt werken. Samen met uw team van stellers en operatoren van metaalpersmachines zorgt u voor het goede verloop van het productiegebeuren. Hierbij combineert u technische, menselijke en organisatorische aspecten. U superviseert de werkverdeling, zorgt voor begeleiding en opleiding en waakt over het rendement van de productie en over de kwaliteit van onze producten. U bent verantwoordelijk voor het opmaken, opvolgen en bijsturen van de planning voor de metaalafdeling.. U staat garant voor de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten toe. U houdt daarbij rekening met de beschikbare grondstoffen, personeel, machinecapaciteiten en gereedschappen.

  • Showroom verantwoordelijke M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zaak die gespecialiseerd is sanitaire voorzieningen zijn we op zoek naar showroom verantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor het volledige verkoop proces van offerte tot dienst na verkoop. Je geeft leiding aan een team van verkopers. Daarnaast is commercieel beheer van de showroom ook je taak. Streven naar mooie resultaten met het ganse team om zo het zakencijfer te ontwikkelen en te laten groeien. Je bent zelf ook betrokken in het dagdagelijks werking van de showroom namelijk bij de verkoop zelf.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bilzen (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het leveren van bouwmaterialen + stortklaar beton, de vrachtwagens zijn uitgerust met kranen van 17 meter - 21 meter en 25 meter. 

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Halle - St.Pieters-Leeuw (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • STUDENT BAR/AFWASSER (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Daoust

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi hotel in hartje Knokke zoeken we een gemotiveerde student. - Je wordt ingeschakeld voor de bar en de afwas. - Tijdens het weekend werk je van 9 tot 13 uur. - Je kan eventueel ook op woensdagnamiddag werken.

  • Student(e) hulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Opdienen en afruimen. Glaswerk afwassen. Dranken bereiden.

  • Werfleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: VERELST BEDRIJFSBOUW EN RENOVATIE

    Type: Vaste Job

    Als Werfleider ben je verantwoordelijke voor de dagdagelijkse organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor: De begeleiding van en het toezicht op de ploegbazen en de arbeiders Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Het leiden van de werfvergaderingen. De werfadministratie alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v rendementen en budgetten. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan de projectleider.

  • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers voor toonaangevend familiebedrijf"EGGO" voor LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: EURO CENTER

    Type: Vaste Job

    Zoek jij een uitdagende job in de COMMERCIËLE sector? Ben jij gebeten door al wat met INTERIEUR te maken heeft? Met name vooral KEUKENDESIGN? Ben jij creatief, communicatief vaardig en ENTHOUSIAST? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar keukenadviseurs/keukenverkopers die ons creatief en hecht team kunnen versterken! JOBOMSCHRIJVING Als verkoper sta je in één van onze Eggo-winkels. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van de klant en hun behoeftes in kaart te brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. ZIN OM BIJ ÈGGO TE WERKEN ?... https://youtu.be/srWMXuvOC5o Reageer dan NU via volgende link en stuur je cv via onze site: www.eggo.be/nl/jobs

  • MAKE UP CONSULENTEN - regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    - een passie hebben voor make up, beauty & wellness en deze op anderen kunnen overbrengen - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren: dieptereiniging en anti-aging, exclusieve parfums, verzorgingsproducten voor alle huidtypes,... - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - voor mature en/of leidinggevende types zijn er reële doorgroeimogelijkheden - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen, geven van opleidingen

  • Massagetherapeut-ontspanningsmassage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie ontspanningsmassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

Zoek naar antwoorden van PORTABLE CENTER in sociale netwerken
Look for responds of PORTABLE CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor PORTABLE CENTER. Laat een reactie achter voor PORTABLE CENTER. PORTABLE CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PORTABLE CENTER. Leave a respond for PORTABLE CENTER. PORTABLE CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PORTABLE CENTER op de google maps. Adres en contacten PORTABLE CENTER
Location of PORTABLE CENTER on the google maps. Address and contacts of PORTABLE CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come PORTABLE CENTER PORTABLE CENTER: PERVASIVE SOFTWARE | SANGLIER EMILE | Gasco (Division of Mebrom nv) NV | De Pooter Wim | De Zevende Hemel

Other related companies as PORTABLE CENTER: PERVASIVE SOFTWARE | SANGLIER EMILE | Gasco (Division of Mebrom nv) NV | De Pooter Wim | De Zevende Hemel

PORTABLE CENTER is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PORTABLE CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05776580810. Het bedrijf PORTABLE CENTER bevindt zich op het adres: KONTICHSESTEENWEG 38; 2630; AARTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 400,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Computers Fab; Computers and computerapparatuur; Informaticaconsulenten; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Verhuur kantoormateriaal. Producten gemaakt in PORTABLE CENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PORTABLE CENTER is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PORTABLE CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PORTABLE CENTER, openstaande posities, locatie van PORTABLE CENTER op de kaart.

PORTABLE CENTER is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is PORTABLE CENTER, company assigned to the tax number BE05776580810. The company PORTABLE CENTER is located at the address: KONTICHSESTEENWEG 38; 2630; AARTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 400,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Computers Fab; Computers and computerapparatuur; Informaticaconsulenten; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Verhuur kantoormateriaal. Products created in PORTABLE CENTER were not found.
The main activity of PORTABLE CENTER is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PORTABLE CENTER is not available. You also can look at reviews of PORTABLE CENTER, open positions, location of PORTABLE CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PORTABLE CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PORTABLE CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PORTABLE CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PORTABLE CENTER, employees, financial statistics.