MARCEL DE WILDE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • MARCEL DE WILDE
Private companiesHealth Services • MARCEL DE WILDE

Contactgegevens MARCEL DE WILDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCEL DE WILDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCEL DE WILDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEORGES HENRILAAN 7B5; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 27709636 (+32-27709636) 27709636 (+32-27709636)

Fax (fax): +32 (67) 669-59-38 +32 (67) 669-59-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCEL DE WILDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCEL DE WILDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCEL DE WILDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCEL DE WILDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCEL DE WILDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCEL DE WILDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCEL DE WILDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCEL DE WILDE
Products information MARCEL DE WILDE

BTW identificatienummer (tax): BE05853210449
Ondernemingsnummer: 8022735595
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 372,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in MARCEL DE WILDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCEL DE WILDE
(Get full report from official database of BE for MARCEL DE WILDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCEL DE WILDE
Addition kinds of activities for MARCEL DE WILDE

28190906. Kobaltverbindingen en zouten, anorganisch | Cobalt compounds and salts, inorganic
35319900. Bouwmachines, NIET | Construction machinery, nec
37430300. Locomotieven en onderdelen | Locomotives and parts
38450100. Electromedische apparatuur | Electromedical apparatus
51620101. Kunststofharsen | Plastics resins
62890300. Beveiligings- en grondstoffenruimten | Security and commodity clearinghouses

Werken bij MARCEL DE WILDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCEL DE WILDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCEL DE WILDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCEL DE WILDE. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • Stagiaire HR/Secretariaat/Personeelswerk (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Start People Inhouse IPG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een administratieve krak? Ben jij graag in contact met mensen? Dan komt jouw talent héél goed van pas in ons Start People-kantorennet! Ons kantoor is bij de klant zelf gelegen in het Hasselt. Momenteel zijn wij op zoek naar een stagiaire om volgende taken te behandelen: - Administratieve taken afleggen (inschrijving van kandidaten in onze verschillende portaals, Sociale documenten opsturen, encodage, enzovoort,..) - Vacatures posten op verschillende kanalen - Je gaat op zoek naar kandidaten en je belt deze op om telefonische screenings met hen af te leggen - Je volgt de gespreken samen met de consulenten alsook infosessies

 • Machine operator (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je monteert diverse onderdelen, zowel mechanisch, elektrisch als pneumatisch, van onze weefmachines in de voormontage of in de montageketting. Je zorgt ook voor het afregelen van de verschillende machineonderdelen; Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het afgeleverde werk en voor het in orde houden van je werkpost.

 • bakkerij medewerkster (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor de bakkerijafdeling van een supermarkt. Elke dag bakt u de broodjes en koeken af en presenteert u ze mooi in de rekken. U plaatst de bestellingen en stelt tekorten vast. De werkruimte met de ovens houdt u proper en hygiënisch. Naast uw taken in de bakkerij helpt u ook regelmatig mee in de rekken of aan de kassa.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Bornem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Kortenaken (met dienstencheques) (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: PUUUR TIENEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Poetshulp Zottegem 20u (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in Zottegem zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • JOBSTUDENT PRODUCTIE (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in de regio Desteldonk gaan we op zoek naar jobstudenten om in de productie te werken. Afhankelijk van je school kunnen er dagen flexibel ingepland worden. Je staat in voor het kleven van etiketten op producten. Je staat in voor het inpakken van producten in dozen. Je staat in voor polyvalente taken in de productie.

 • Jobstudent M/V maand oktober fotocovers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een grafisch vormgevingsbureau in centrum Gent zoekt Adecco een jobstudent M/V voor het maken van fotocovers, om van 9/10 tem 26/10 fulltime te werken. Takenpakket: Je helpt mee met het maken van fotocovers voor verschillende soorten smartphones. Dit doe je samen met onze collega in de productie. Je print de gevraagde foto van de klant op een ijzeren plaatje door gebruik te maken van een verwarmde pers. Vervolgens plak je dit op de cover. Ook pak je de bestellingen in en doe je de nodige administratie zodat het product naar het juiste adres vertrekt.

 • jobstudent McDonald's Wapenplein Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Mc Donald's

  Type: Studentenjob

  wij zoeken nog jobstudenten om ons team te versterken aan de kassa en in de keuken tijdens de vakanties en drukke weekends. Je kan reeds vanaf 15 jaar bij ons terecht voor een vakantiejob.

 • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

  Type: Werfreserve

  Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

 • LEERCONTRACT VERKOOPSTER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUGGE (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BUBBLES AT HOME

  Type: Leercontract

  gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Gent.

Zoek naar antwoorden van MARCEL DE WILDE in sociale netwerken
Look for responds of MARCEL DE WILDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCEL DE WILDE. Laat een reactie achter voor MARCEL DE WILDE. MARCEL DE WILDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCEL DE WILDE. Leave a respond for MARCEL DE WILDE. MARCEL DE WILDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCEL DE WILDE op de google maps. Adres en contacten MARCEL DE WILDE
Location of MARCEL DE WILDE on the google maps. Address and contacts of MARCEL DE WILDE

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCEL DE WILDE MARCEL DE WILDE: SLOTENMARKERIJ M.P.S. | Fleximat | Thomas T | FE. GIAR-KOOPMANSCH | A.C.M. Cornelis BVBA

Other related companies as MARCEL DE WILDE: SLOTENMARKERIJ M.P.S. | Fleximat | Thomas T | FE. GIAR-KOOPMANSCH | A.C.M. Cornelis BVBA

MARCEL DE WILDE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCEL DE WILDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05853210449. Het bedrijf MARCEL DE WILDE bevindt zich op het adres: GEORGES HENRILAAN 7B5; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 372,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in MARCEL DE WILDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCEL DE WILDE is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCEL DE WILDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCEL DE WILDE, openstaande posities, locatie van MARCEL DE WILDE op de kaart.

MARCEL DE WILDE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCEL DE WILDE, company assigned to the tax number BE05853210449. The company MARCEL DE WILDE is located at the address: GEORGES HENRILAAN 7B5; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 372,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in MARCEL DE WILDE were not found.
The main activity of MARCEL DE WILDE is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCEL DE WILDE is not available. You also can look at reviews of MARCEL DE WILDE, open positions, location of MARCEL DE WILDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCEL DE WILDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCEL DE WILDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCEL DE WILDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCEL DE WILDE, employees, financial statistics.