MARCEL DE SMET

Contactgegevens MARCEL DE SMET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCEL DE SMET: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCEL DE SMET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZESTIENGEMETEN 2; 9031; GENT, België

Telefoon (phone): 92274145 (+32-92274145) 92274145 (+32-92274145)

Fax (fax): +32 (51) 501-68-28 +32 (51) 501-68-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCEL DE SMET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCEL DE SMET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCEL DE SMET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCEL DE SMET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCEL DE SMET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCEL DE SMET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCEL DE SMET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCEL DE SMET
Products information MARCEL DE SMET

BTW identificatienummer (tax): BE05111358642
Ondernemingsnummer: 6291015625
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in MARCEL DE SMET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCEL DE SMET
(Get full report from official database of BE for MARCEL DE SMET)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCEL DE SMET
Addition kinds of activities for MARCEL DE SMET

24410203. Verzendkoffer, hout: nagel of slot hoek | Shipping cases, wood: nailed or lock corner
27590800. Poster en decal druk en gravure | Poster and decal printing and engraving
27829903. Papieren uitspraak | Paper ruling
32290804. Stationery's glaswerk: inkwells, clip cups, enz. | Stationers' glassware: inkwells, clip cups, etc.
37519901. Frames, motorfiets en fiets | Frames, motorcycle and bicycle
39140305. Holderwerk, tin | Hollowware, pewter

Werken bij MARCEL DE SMET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCEL DE SMET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCEL DE SMET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCEL DE SMET. Looking for open vacancies in other companies

 • procesoperator met passie voor chocolade 2 ploegen, Brugge (M/V) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij gefascineerd door productiemachines en -processen maar heb je ook een passie voor chocolade? Dan zoeken wij jou! Voor een chocoladefabriek te Brugge zoeken wij een gemotiveerde operator met verantwoordelijkheidsgevoel. Tot jouw takenpakket behoren onderstaande taken: - Opvolgen van het productieproces van a tot z - Controle van de uitgevoerde werken - Controle van de machines, vb temperatuur, viscositeit,... - Wissels voorbereiden - Afgewerkte paletten naar het magazijn brengen - Documenten invullen m.b.t. productieproces - Reinigen van de machines - Nieuwe medewerkers begeleiden op hun eerste werkdag - Inspringen bij de productiemedewerkers indien nodig - ... Kortom, veel afwisseling in 1 job!

 • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: Compass Group Belgilux

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

 • Handlanger voor plaatsen van rolluiken (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Houthalen zijn we dringend op zoek naar een handlanger voor het helpen plaatsen van rolluiken en zonweringen. Heb je een eerste ervaring in de bouwsector en ben je onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Technisch Administratief Bediende (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor regio Gent zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende. Takenpakket:  Administratieve ondersteuning aan werf- en projectleider Opmaak werkplanning Contact met de design afdeling Stockbeheer Bestellingen opvolgen Vergunningen aanvragen Controle veiligheid op de werk (werfbezoeken) Werken vanuit Regio Gent (af en toe ook Merelbeke, Deinze, Aalst)

 • Werfleider (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een WERFLEIDER (M/V). TAKEN:  Je beheert gelijklopende werven in uitvoering;  Je staat in voor een vlotte praktische werforganisatie; Je stuurt onze werfploegen en onderaannemers aan.

 • Poetshulp Pepingen (PEPINGEN)

  Regio: PEPINGEN

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Studenten productiemedewerker M/V (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ADECCO HALLE

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Halle zoeken wij studenten M/V voor in de productie.

 • student winkelbediende weekendwerk (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ADECCO NINOVE

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een studentjob voor in het weekend doorheen het schooljaar? Voor een supermarkt regio Ninove zijn we op zoek naar een student die op zaterdag en zondagvoormiddag kan werken als winkelbediende. Je zal de rekken aanvullen en kassawerk verrichten.

 • Full-stack webdeveloper voor geografische software (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Als full-stack developer sta je in voor het programmeren van software voor geografische doeleinden. Je beoordeelt de werkzaamheden aan de diverse luiken van de software. Je zorgt voor de vertaling naar de verschillende teamleden en houdt de voortgang in de gaten. Je zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de software soepel verloopt.

 • Schrijnwerker Regio Mechelen (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Python Developer - Tijdelijk (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: V-IT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze klant te Brussel ben ik op zoek naar een aantal Python Developers. Locatie: Brussel IT Team: +- 10 developers Start: ASAP Duurtijd: 31/12/2018 + mogelijke verlengingen voor heel 2019

 • Flexijob weekend winkelmedewerker (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Flexijob

  Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een flexijobber die op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

Zoek naar antwoorden van MARCEL DE SMET in sociale netwerken
Look for responds of MARCEL DE SMET in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCEL DE SMET. Laat een reactie achter voor MARCEL DE SMET. MARCEL DE SMET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCEL DE SMET. Leave a respond for MARCEL DE SMET. MARCEL DE SMET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCEL DE SMET op de google maps. Adres en contacten MARCEL DE SMET
Location of MARCEL DE SMET on the google maps. Address and contacts of MARCEL DE SMET

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCEL DE SMET MARCEL DE SMET: Prun'Elle | ORYE | BRIGITTE D | ELECTRO AKD | Jean-Paul Hepp

Other related companies as MARCEL DE SMET: Prun'Elle | ORYE | BRIGITTE D | ELECTRO AKD | Jean-Paul Hepp

MARCEL DE SMET is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCEL DE SMET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05111358642. Het bedrijf MARCEL DE SMET bevindt zich op het adres: ZESTIENGEMETEN 2; 9031; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 132,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in MARCEL DE SMET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCEL DE SMET is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCEL DE SMET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCEL DE SMET, openstaande posities, locatie van MARCEL DE SMET op de kaart.

MARCEL DE SMET is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCEL DE SMET, company assigned to the tax number BE05111358642. The company MARCEL DE SMET is located at the address: ZESTIENGEMETEN 2; 9031; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 132,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in MARCEL DE SMET were not found.
The main activity of MARCEL DE SMET is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCEL DE SMET is not available. You also can look at reviews of MARCEL DE SMET, open positions, location of MARCEL DE SMET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCEL DE SMET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCEL DE SMET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCEL DE SMET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCEL DE SMET, employees, financial statistics.