MARC DE HENAU

Contactgegevens MARC DE HENAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC DE HENAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC DE HENAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FR. ROBBRECHTSSTRAAT 75; 1780; WEMMEL/WEMMEL, België

Telefoon (phone): 24603281 (+32-24603281) 24603281 (+32-24603281)

Fax (fax): +32 (65) 453-47-57 +32 (65) 453-47-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC DE HENAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC DE HENAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC DE HENAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC DE HENAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC DE HENAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC DE HENAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC DE HENAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC DE HENAU
Products information MARC DE HENAU

BTW identificatienummer (tax): BE09405090332
Ondernemingsnummer: 9856353759
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 114,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in MARC DE HENAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC DE HENAU
(Get full report from official database of BE for MARC DE HENAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC DE HENAU
Addition kinds of activities for MARC DE HENAU

8249. Beroepsopleidingen, nec | Vocational schools, nec
01190401. Gerstboerderij | Barley farm
17610104. Schylight installatie | Skylight installation
22111302. Momie crepe, katoen | Momie crepe, cotton
39490201. Aard, kunstmatig: vissen | Bait, artificial: fishing
50499901. Bankbenodigdheden en benodigdheden | Bank equipment and supplies
91110402. Uitvoerende kantoren, staatsregering | Executive offices, state government

Werken bij MARC DE HENAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC DE HENAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC DE HENAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC DE HENAU. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektromonteur Middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij op zoek naar een elektromonteur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van elektrische installaties conform de wettelijke reglementering en de eisen van de klant. Samen met je collega's werk je op verschillende werven en krijg je de kans om in te staan voor het trekken van kabels, het plaatsen van de kabels in de buizen en kabelgoten, het plaatsen en aansluiten van stopcontacten, schakelaars, ...   • Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties, het plaatsen van nieuwe installaties • Werken volgens de veiligheidsnormen (deelname aan toolboxmeetings, gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, …) • Communicatie met werfleider en projectleider inzake werkprocedures en uit te voeren taken • Werken volgens de regels van het arbeidsreglement en het veiligheidsreglement alsook de geldende wetgeving • Samenwerken met collega’s en onderaannemers • Je werk is kwaliteits- en rendementsvol

 • Ploegbaas Regio Brussel (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw missie je staat in voor de planning, voorbereiding en coördinatie van de werken aan gebouwgebonden installaties (Elektriciteit, HVAC, loodgieterij,..) en de kwaliteitscontrole na uitvoering je geeft leiding aan een team van technici je hebt contacten met klanten en staat in voor de coördinatie met onderaannemers je verleent technische bijstand en voert een aantal administratieve taken uit

 • Machinesteller M/V (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ADECCO BORNEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Puurs, actief in de sector van bedrijfsingebonden documenten, zijn wij op zoek naar een machinesteller M/V. Functie: Je doet omstellingen van specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

 • Elektricien M/V (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als elektricien weet je van aanpakken. Je zal namelijk deze taken uitvoeren: Je staat in voor het uitvoeren van elektriciteitswerken op diverse werven; Uitvoeren van de aansluitingen van aansturingskabels volgens een opgegeven plan in o.a. laagspanningsborden distributieborden verlichtingspalen aandrijvingen en andere uitrustingen ... ; Ook voorbereidingswerken zoals trekken van kabels plaatsen uitrustingen (lampen) behoren tot je takenpakket; Tot slot zal je ook laagspanningskabels verbinden.

 • Elektricien (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar een elektricien om te werken op verplaatsing. Je vertrekt dagelijks rond 06u à 06u30 te Balen. Je zal voornamelijk werken uitvoeren in openbare gebouwen, kantoorgebouwen, feestzalen, sportcomplexen, musea, luchthavens, banken, rust- en ziekenhuizen, scholen, enz.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Houtvenne - Hulshout - Booischot uitstekend betaald (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Drongen (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

 • Enthousiaste huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Geel-Mol (19u of 30u) (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: WEB

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, bromfiets of fiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

 • student inventaris (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ADECCO NINOVE

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingzaak in Ninove zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen met het maken van de inventaris op maandag 5 november. Je kan werken van 7u-13u of van 17u30-22u.

 • Jobstudent (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • tekenaar en calculator (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Mike Interieur

  Type: Vaste Job

  Tekenen en ontwerpen van keukens, meubelen en interieurinrichtingen Productie voorbereiding van de meubelen 3D tekenen en renderen van meubelen Kunnen tekenen met tekenprogramma's zoals: Forthcad, Vectorworks, Sketchup, Autocad, Vray, Artlantis, enz.. Ervaring met meubel configuratie en productieprogramma's zoals: Widooca, Topsolid, Vlecad, Vectorworks, enz... Na het tekenen en ontwerpen van de meubelen ook de calculatie van de nodige materialen doen Plannen van architecten en derden kunnen lezen en aanpassen volgens onze interne normen en productie Van de plannen van derden ook een materiaalcalculatie doen Kennis en ervaring met meubelconstructies en productie is noodzakelijk Luisteren, praten en onderhandelen over meubelprojecten met mogelijke klanten.

 • Administratief bediende - all round (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: GREENFEVER

  Type: Vaste Job

  Voor het beheer van de administratie van verschillende projectvennootschappen zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Een greep uit jouw takenpakket - Je staat in voor de facturatie en boeking (Exact Online / Navision) - Je staat in voor de briefwisseling - Je organiseert vergaderingen en zet de zalen klaar - Je verzorgt de eerstelijnstelefonie - Je biedt administratieve ondersteuning waar nodig - Je beheert de documenten en archief

Zoek naar antwoorden van MARC DE HENAU in sociale netwerken
Look for responds of MARC DE HENAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC DE HENAU. Laat een reactie achter voor MARC DE HENAU. MARC DE HENAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC DE HENAU. Leave a respond for MARC DE HENAU. MARC DE HENAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC DE HENAU op de google maps. Adres en contacten MARC DE HENAU
Location of MARC DE HENAU on the google maps. Address and contacts of MARC DE HENAU

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC DE HENAU MARC DE HENAU: Van der Eecken D | Rodriguez SPRL | JEAN DAHLEN | LA POSTE | Vanwarbeck A SPRL

Other related companies as MARC DE HENAU: Van der Eecken D | Rodriguez SPRL | JEAN DAHLEN | LA POSTE | Vanwarbeck A SPRL

MARC DE HENAU is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC DE HENAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09405090332. Het bedrijf MARC DE HENAU bevindt zich op het adres: FR. ROBBRECHTSSTRAAT 75; 1780; WEMMEL/WEMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 114,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in MARC DE HENAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC DE HENAU is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC DE HENAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC DE HENAU, openstaande posities, locatie van MARC DE HENAU op de kaart.

MARC DE HENAU is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC DE HENAU, company assigned to the tax number BE09405090332. The company MARC DE HENAU is located at the address: FR. ROBBRECHTSSTRAAT 75; 1780; WEMMEL/WEMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 114,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in MARC DE HENAU were not found.
The main activity of MARC DE HENAU is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC DE HENAU is not available. You also can look at reviews of MARC DE HENAU, open positions, location of MARC DE HENAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC DE HENAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC DE HENAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC DE HENAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC DE HENAU, employees, financial statistics.