M. NUYTEMANS

Contactgegevens M. NUYTEMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M. NUYTEMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

M. NUYTEMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AMERIKALEI 158B2; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32378622 32378622

Fax (fax): +32 (14) 878-57-67 +32 (14) 878-57-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M. NUYTEMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M. NUYTEMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M. NUYTEMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M. NUYTEMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M. NUYTEMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M. NUYTEMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M. NUYTEMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M. NUYTEMANS
Products information M. NUYTEMANS

BTW identificatienummer (tax): BE06761505126
Ondernemingsnummer: 4768310546
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 276,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in M. NUYTEMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M. NUYTEMANS
(Get full report from official database of BE for M. NUYTEMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor M. NUYTEMANS
Addition kinds of activities for M. NUYTEMANS

571499. Drapery en stoffering winkels, nec | Drapery and upholstery stores, nec
592100. Drankwinkels | Liquor stores
26730101. Garment bags (plastic film): gemaakt van aangekochte materialen | Garment bags (plastic film): made from purchased materials
28229908. Neopreen, chloropreen | Neoprene, chloroprene
36690206. Verkeerssignalen, elektrisch | Traffic signals, electric
38230306. Magnetische stromingsmeters, industrieel proces type | Magnetic flow meters, industrial process type
73599909. Verhuur van winkels en werven apparatuur | Stores and yards equipment rental
83220301. Crisiscentrum | Crisis center

Werken bij M. NUYTEMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M. NUYTEMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M. NUYTEMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M. NUYTEMANS. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC draaier / montage technieker (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Cnc draaien, frezen, vakslijpen en rondslijpen: - Materiaal in de machines plaatsen en nameten van de afgewerkte onderdelen. -Machine aanpassen bij afwijkingen -Machine zelf programmeren en bedienen na opleiding Conventioneel draaien, frezen en slijpen: - Aan de hand van technische tekeningen bepaalde onderdelen aanmaken.

 • Verkoper verlichting (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een verkoper/verkopster

 • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

 • Operator Menginstallatie (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Functie: • Opvolging van de geplande batchen • Kwaliteitscontrole grondsto"en en afgewerkt product. • Verzekeren van de kwaliteit en de conformiteit van de producten • Technische controle menginstallatie • Voorraadbeheer • Zorgen voor just in time aanlevering van de grondsto"en • Samenwerken met andere afdelingen zoals productie • Ten allen tijde respecteren van de ‘standard operating procedures’ (SOP) Taken: • Uitvoering van de meng-planning • Opstart en toezicht op de menginstallatie • Labotesten voor kwaliteitscontrole en vrijgave grondsto"en en afgewerkt product • Opstellen vrijgaverapport per geproduceerde batch • Detecteert en informeert over de afwijkingen (grondsto"en, afgewerkt product) • Dagelijkse checklijst van paraatheid van het machinepark • Lossen grondsto"en • Laden afgewerkt product • Stockopvolging met SAP (ontvangt, overboeking, stockcorrecties, afmelding mengopdrachten...) • Zorgt voor orde en netheid op de werkvloer

 • Schoolverlaters gezocht voor Volvo Logistics in Gent ! (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Elke dag komen 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnarbeider word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job.

 • Elektricien (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als technieker openbare verlichting sta je in voor werken aan bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent netsystemen en bent in staat om fouten op te sporen. Samen met je collega sta je in voor het plaatsen en wegnemen van van (verlichtings)-palen met behulp van een hoogtewerker.

 • Quality engineer (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken behandelt opmerkingen voert audits uit ? Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteringsacties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van onze producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

 • Huishoudelijke hulp regio Boom (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Boom

  Type: Dienstenchequebaan

  Indien je een duizendpoot bent in het huishouden en voldoening haalt om dit bij andere ook te kunnen doen. Zie je werk en neem je initatief? Ben je indien nodig ook bereid om te koken of te strijken? Dan dien je bij ons te zijn.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTKAMP (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Oostkamp zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • poetshulp (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: Plus Home Services Dilbeek

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Chauffeur CE (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Chauffeur CE Voor onze bouwklant te Hasselt zijn we op zoek naar een chauffeur CE Transport van en naar de klant/werf Je werkt nationaal

 • Logopedist(e) - Logopedie (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: T LOGOBLOK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Omwille van een groot aantal nieuwe aanmeldingen zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van onze logopedische groepspraktijk. Je kan starten met 10 à 15 uren (zowel overdag als na de schooluren). Indien gewenst kan dit snel verder uitgebreid worden met nieuwe aanmeldingen. Werkdagen en werkuren zijn zelf te bepalen, in overleg met de cliënten. Vanaf 1 april zijn we ook op zoek naar een logopedist die mijn zwangerschapsvervanging kan doen (van 1 april tot eind augustus). Dit zal over een 15-tal uren gaan. Het totale pakket uren (nieuwe aanmeldingen en zwangerschapsvervanging) kan ook verdeeld worden over 2 logopedisten indien gewenst. We behandelen in de praktijk voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, articulatie- en leerproblemen, maar specialisatie in eigen interesses is zeker ook mogelijk. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Je komt terecht in een gemotiveerd, dynamisch team. Je kan beschikken over een lokaal en gebruik maken van al het aanwezige materiaal en een administratieprogramma. Overleg en administratieve ondersteuning is mogelijk. De therapieën gaan voornamelijk door in de praktijk, maar kunnen ook op een aantal scholen in de buurt van de praktijk doorgaan (allemaal bereikbaar met de fiets). Meer informatie over de praktijk vind je op www.logoblok.be.

Zoek naar antwoorden van M. NUYTEMANS in sociale netwerken
Look for responds of M. NUYTEMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor M. NUYTEMANS. Laat een reactie achter voor M. NUYTEMANS. M. NUYTEMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M. NUYTEMANS. Leave a respond for M. NUYTEMANS. M. NUYTEMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M. NUYTEMANS op de google maps. Adres en contacten M. NUYTEMANS
Location of M. NUYTEMANS on the google maps. Address and contacts of M. NUYTEMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come M. NUYTEMANS M. NUYTEMANS: PELTER PRESSING NV | KAPSALON COENEN | Cannoot H | DANIELLE MASSART | SABI THERM

Other related companies as M. NUYTEMANS: PELTER PRESSING NV | KAPSALON COENEN | Cannoot H | DANIELLE MASSART | SABI THERM

M. NUYTEMANS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M. NUYTEMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06761505126. Het bedrijf M. NUYTEMANS bevindt zich op het adres: AMERIKALEI 158B2; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 276,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in M. NUYTEMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M. NUYTEMANS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M. NUYTEMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M. NUYTEMANS, openstaande posities, locatie van M. NUYTEMANS op de kaart.

M. NUYTEMANS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is M. NUYTEMANS, company assigned to the tax number BE06761505126. The company M. NUYTEMANS is located at the address: AMERIKALEI 158B2; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 276,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in M. NUYTEMANS were not found.
The main activity of M. NUYTEMANS is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of M. NUYTEMANS is not available. You also can look at reviews of M. NUYTEMANS, open positions, location of M. NUYTEMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M. NUYTEMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M. NUYTEMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M. NUYTEMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M. NUYTEMANS, employees, financial statistics.