BEV INFORMATIQUE HALLOIN

Contactgegevens BEV INFORMATIQUE HALLOIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEV INFORMATIQUE HALLOIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEV INFORMATIQUE HALLOIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE AUBRY 28; 6200; CHATELET, België

Telefoon (phone): 71402102 (+32-71402102) 71402102 (+32-71402102)

Fax (fax): +32 (67) 662-98-94 +32 (67) 662-98-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEV INFORMATIQUE HALLOIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEV INFORMATIQUE HALLOIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEV INFORMATIQUE HALLOIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEV INFORMATIQUE HALLOIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEV INFORMATIQUE HALLOIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEV INFORMATIQUE HALLOIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEV INFORMATIQUE HALLOIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEV INFORMATIQUE HALLOIN
Products information BEV INFORMATIQUE HALLOIN

BTW identificatienummer (tax): BE09632232666
Ondernemingsnummer: 8680541992
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 890,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in BEV INFORMATIQUE HALLOIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computers and computerapparatuur; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Tweedehandsgoederen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEV INFORMATIQUE HALLOIN
(Get full report from official database of BE for BEV INFORMATIQUE HALLOIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEV INFORMATIQUE HALLOIN
Addition kinds of activities for BEV INFORMATIQUE HALLOIN

2061. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
20150000. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
20769910. walnotenolie | Walnut oil
28220100. Butadieenrubbers | Butadiene rubbers
30520000. Rubber- en kunststofslang en riemen | Rubber and plastics hose and beltings
34960301. Klemmen en bevestigingen, gemaakt van gekochte draad | Clips and fasteners, made from purchased wire
35440201. Jigs: inspectie, meting en controle | Jigs: inspection, gauging, and checking
92299901. Rampbereidheid en managementkantoor, overheid | Disaster preparedness and management office, government

Werken bij BEV INFORMATIQUE HALLOIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEV INFORMATIQUE HALLOIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEV INFORMATIQUE HALLOIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEV INFORMATIQUE HALLOIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je staat in voor het maken en bakken van hamburgers.

  • Glasplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Waregem zijn we op zoek naar een ervaren glasplaatser die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je belandt in een innovatief bedrijf dat veel aandacht besteedt aan kwaliteit en een snelle, stipte service. Met zijn 30 jaar ervaring op de teller zoeken ze altijd naar klantgerichte oplossingen en dat samen met de werknemers van de firma. Jouw taak als glasplaatser zal vooral betrekking hebben op particuliere woningen (glazen deuren, glazen ramen, constructies...). Ben jij iemand die gedreven is en graag de handen uit de mouwen steekt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Bel snel 056 51 73 38 Let\\\'s Work construct Kortrijk

  • Operator Extrusie vaste nacht (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een internationaal gekend bedrijf te Lier, zoekt wegens uitbreiding nog een gemotiveerde en enthousiaste operator (m/v) voor in de extrusie. Op deze afdelingen worden korrels en slangen gemaakt. Jij zal werken met een vaste nacht en wordt ingeschakeld in het meetwerk en de PTFE extrusie. Hiervoor krijg je een uitgebreide en persoonlijke opleiding op de werkvloer zodat je het volledige proces grondig onder de knie krijgt. Takenpakket: - Je maakt mixen, preforms en bedient machines en staat in voor het meten en controleren van de slangen. Je maakt slangen door het bevoorraden van de productielijn. - Hierbij volg je instructies nauwgezet om een minimale afkeur te hebben (grondstof is duur). - Zodra de productie stabiel loopt bereid je een volgende productierun voor - Je houdt de hal proper - Je voert meetwerk uit - In beperkte mate houd je administratie bij: productieparameters, controlebladen bij het meetwerk

  • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een job in de verkoop? Wij zoeken studenten om als verkoper m/v, te werken in een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op je vrije lesdagen in de week, op zaterdag en op zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningstool. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling in de week en het weekend.

  • Slagerijmedewerker student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende slagerij regio Waregem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om bij te springen in het weekend, zaterdag en/of zondag. * Voorbereidende werken uitvoeren: klaarmaken van bestellingen, * Verkoop in de winkel, * Toonbank aanvullen, * Beleggen van broodjes, * Algemeen onderhoud uitvoeren van de zaak.

  • Testingenieur! (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de elektrische en mechanische eindcontrole van onze middenspanningscellen. Bij eventuele gebreken neem je de verantwoordelijkheid om de levering tegen te houden. Je staat in voor de FAT (Factory Acceptance Test) en zorgt dat alle buitengaande middenspanningsborden aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Nadien verzorg je ook de administratieve opvolging binnen ons intern ERP-softwarepakket.

  • Paswerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststofbedrijf in de regio van Tielt zoeken we een paswerker. Als paswerker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen Jouw taken bestaan uit het verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud, herstellingen en optimalisatie van de matrijzen. Alsook ben je op termijn verantwoordelijk voor enkele bewerkingen a.d.h.v. de CNC machine.

  • Transportmanager (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: REVADA

    Type: Vaste Job

    TRANSPORTMANAGER Strategische vormgever van de interne transportorganisatie Je zorgt voor de strategische uitbouw van de organisatie rekening houdende met de geldende wetgevingen en de beschikbare technologieën. Je staat in voor de opmaak en opvolging van het werkingsbudget en de geplande investeringen. Je garandeert een kwaliteitsvolle service aan in- en externe klanten en leveranciers en dit tegen een marktconforme prijs. Je voert grondige analyses uit op onze bedrijfsactiviteiten met oog op rendementsverbeteringen Je levert een uitgebreide rapportering af van de gedefinieerde KPI’s. Je hebt de dagelijkse leiding over de transportafdeling (supervisie transportplanning, investeringen, herstellingen, opvolgen vergunningen, overleg en communicatie naar personeel, …) Je geeft direct en indirect leiding aan een 40-tal chauffeurs en 5 bedienden.

  • Administratief medewerker / werfopvolger (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TVH CONSULT

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker en werfopvolger ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de EPB-verslaggeving en veiligheidscoördinatie van bouwprojecten van diverse aard en omvang. Je ondersteunt de EPB-ingenieur en veiligheidscoördinator in het uitwerken en indienen van de EPB-aangifte en verzamelen van de nodige documenten voor het postinterventiedossier. Je staat in voor het verzamelen en structureren van stavingsdocumenten.Je communiceert met alle bouwpartners (bouwheren, architecten, aannemers, enz.). Je taken zijn: Het opmaken van alle offertes en contracten; Het coördineren van de lopende projecten en verwerken van alle informatie; Het administratief ondersteunen van de EPB-verslaggever en veiligheidscoördinator; Het verzamelen van alle nodige documenten in het kader van de EPB-aangifte en de opmaak van het postinterventiedossier.

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

Zoek naar antwoorden van BEV INFORMATIQUE HALLOIN in sociale netwerken
Look for responds of BEV INFORMATIQUE HALLOIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEV INFORMATIQUE HALLOIN. Laat een reactie achter voor BEV INFORMATIQUE HALLOIN. BEV INFORMATIQUE HALLOIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEV INFORMATIQUE HALLOIN. Leave a respond for BEV INFORMATIQUE HALLOIN. BEV INFORMATIQUE HALLOIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEV INFORMATIQUE HALLOIN op de google maps. Adres en contacten BEV INFORMATIQUE HALLOIN
Location of BEV INFORMATIQUE HALLOIN on the google maps. Address and contacts of BEV INFORMATIQUE HALLOIN

Andere gerelateerde bedrijven als come BEV INFORMATIQUE HALLOIN BEV INFORMATIQUE HALLOIN: SLEEPY | ADMIN. DIREKTE STEUER | LA PLAGE | E-LINE COMPUTER TECHN. | 2 cv Club Huppel

Other related companies as BEV INFORMATIQUE HALLOIN: SLEEPY | ADMIN. DIREKTE STEUER | LA PLAGE | E-LINE COMPUTER TECHN. | 2 cv Club Huppel

BEV INFORMATIQUE HALLOIN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEV INFORMATIQUE HALLOIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09632232666. Het bedrijf BEV INFORMATIQUE HALLOIN bevindt zich op het adres: RUE AUBRY 28; 6200; CHATELET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 890,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Computers and computerapparatuur; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Tweedehandsgoederen. Producten gemaakt in BEV INFORMATIQUE HALLOIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEV INFORMATIQUE HALLOIN is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEV INFORMATIQUE HALLOIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEV INFORMATIQUE HALLOIN, openstaande posities, locatie van BEV INFORMATIQUE HALLOIN op de kaart.

BEV INFORMATIQUE HALLOIN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEV INFORMATIQUE HALLOIN, company assigned to the tax number BE09632232666. The company BEV INFORMATIQUE HALLOIN is located at the address: RUE AUBRY 28; 6200; CHATELET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 890,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Computers and computerapparatuur; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Tweedehandsgoederen. Products created in BEV INFORMATIQUE HALLOIN were not found.
The main activity of BEV INFORMATIQUE HALLOIN is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BEV INFORMATIQUE HALLOIN is not available. You also can look at reviews of BEV INFORMATIQUE HALLOIN, open positions, location of BEV INFORMATIQUE HALLOIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEV INFORMATIQUE HALLOIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEV INFORMATIQUE HALLOIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEV INFORMATIQUE HALLOIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEV INFORMATIQUE HALLOIN, employees, financial statistics.