LODEWIJK POFFE

Contactgegevens LODEWIJK POFFE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LODEWIJK POFFE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LODEWIJK POFFE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLINIEKSTRAAT 86; 3300; TIENEN, België

Telefoon (phone): 16819049 (+32-16819049) 16819049 (+32-16819049)

Fax (fax): +32 (11) 682-35-35 +32 (11) 682-35-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LODEWIJK POFFE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LODEWIJK POFFE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LODEWIJK POFFE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LODEWIJK POFFE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LODEWIJK POFFE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LODEWIJK POFFE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LODEWIJK POFFE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LODEWIJK POFFE
Products information LODEWIJK POFFE

BTW identificatienummer (tax): BE01496856689
Ondernemingsnummer: 1788818359
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 120,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in LODEWIJK POFFE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LODEWIJK POFFE
(Get full report from official database of BE for LODEWIJK POFFE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LODEWIJK POFFE
Addition kinds of activities for LODEWIJK POFFE

306910. Hard rubber en gegoten rubber producten | Hard rubber and molded rubber products
421203. Timmerhout en hout vrachtwagens | Lumber and timber trucking
34990302. Ladders, draagbaar: metaal | Ladders, portable: metal
35520207. Breiwerkmachines | Knitting machines
37149910. Winter fronts, motorvoertuig | Winter fronts, motor vehicle
39310401. Baritonhoorns en onderdelen | Baritone horns and parts
39519904. Markers, soft tip (vilt, stof, plastic, enz.) | Markers, soft tip (felt, fabric, plastic, etc.)
39990306. Veren, renovatie | Feathers, renovating
51120102. Pennen en / of potloden | Pens and/or pencils
63249903. Gezondheids onderhoudsorganisatie (hmo), alleen verzekering | Health maintenance organization (hmo), insurance only

Werken bij LODEWIJK POFFE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LODEWIJK POFFE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LODEWIJK POFFE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LODEWIJK POFFE. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch tekenaar (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een high leven technisch tekenbureel zijn wij opzoek naar een technisch tekenaar. Je staat in voor het technisch uittekenen van gordijngevels en koepels. Je maakt overzichtstekeningen, detailtekeningen en productietekeningen.

 • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: AZ NIKOLAAS

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Mol – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Temse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student Schoonmakers (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Voor de regio van West-Vlaanderen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten om op te starten in eigen regio. Volgende aspecten behoren tot het takenpakket van de schoonmaker/schoonmaakster: ?je maakt schoon bij onze klant in de regio ?dit volgens de gevraagde methodes met de gevraagde technieken materialen en machines (je krijgt hiervoor opleiding) ?je gebruikt de correcte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM?s) ?je besteedt aandacht aan de specifieke procedures die van toepassing zijn bij onze klant

 • STUDENTEN - productie arbeiders in 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE BIJ GREENYARD PREPARED

  Type: Studentenjob

  OP ZOEK NAAR EEN GEWELDIGE STUDENTENJOB IN EEN FIJN BEDRIJF? Ben je minstens 1 dag in de week beschikbaar? (door de week). Gezonde voeding wordt steeds belangrijker, maar gebrek aan tijd maakt het niet gemakkelijk om altijd vers te koken en gezond te eten. Greenyard in Bree heeft als missie met de grootste zorg de dagdagelijkse oogst aan verse groenten en fruit te verwerken tot een breed gamma aan gezonde en makkelijk te bereiden gerechten. Wordt vandaag nog een belangrijke schakel in ons proces en start bij Greenyard als STUDENT PRODUCTIE ARBEIDER ! We zijn op zoek naar STUDENTEN voor Hal C, de afdeling waar onze sauzen, soepen, pasta's en kant-en-klare maaltijden bereid worden. Je staat in voor het opzetten van glazen potten, blikken en andere verpakkingsmaterialen. Je staat in voor het manueel opscheppen en ingooien van ingrediënten en producten in de machines. Je staat in voor de manuele inpak van onze producten in karton en plastic. Je bedient de verschillende inpakmachines. Je wordt opgeleid tot je alle machines en uiteindelijk alle werkplekken beheerst.

 • Product Engineering Manager (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: ENGINITY

  Type: Vaste Job

  De Product Engineering Manager is verantwoordelijk voor de industrialisatie en het continue verbeteringsproces van de sensoren productfamilie voor HEN wereldwijd. De Product Engineering Manager rapporteert aan de General Manager HEN en maakt deel uit van het managementteam van de Plant. Taken en verantwoordelijkheden De Product Engineering Manager leidt de 3 Product Engineering teams van de product familie sensoren in de realisatie van de industrialisatie van nieuwe producten die in de markt geïntroduceerd worden, product/proces verbeteringen en behandeling van klantenklachten. Verantwoordelijk voor het volledig beheer van de industrialisatie van nieuwe producten en dit van concept/studie fase tot uitvoering en product lancering en dit in nauwe samenwerking met de R&D afdeling. Zorgen voor het continue verbeteringsproces door afvalvermindering, productie-efficiëntie en optimalisatie, verbetering van materialen en materiaalstromen. Verhoging van de productiviteit door middel van ‘zero defect’ denken, processen en technologie verbeteringen. Zorgt voor een pro-actieve borging van de kwaliteit van de producten door toepassen en optimaliseren van het FMEA-proces. Gedreven door feiten & cijfers en solide beslissingen kunnen nemen. Geeft sturing aan de lopende product & procesverbeteringen om alzo kwaliteit vereisten, productie doelen en kosten efficiëntie te bereiken. Geeft sturing en ondersteuning waar vereist om product & proces problemen op te lossen en klantenklachten op een efficiënte en doeltreffende manier op te lossen. Hij heeft een overzicht over de verschillende productgroepen, evalueert resultaten en gaat voor resultaatsgerichte oplossingen om de producten continu te verbeteren. Verantwoordelijk voor het gelijktijdig beheren van meerdere verbeteringsprojecten. Coördinatie van bovenstaande verantwoordelijkheden voor HEN wereldwijd.

 • Bekister (m/v) met zéér mooie verloning M/V (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Vaste Job

  Ben jij een bekister met ervaring? Voor een groeiend en dynamisch bedrijf regio Tongeren zijn wij op zoek naar bekister (atelier). Volgens plan doe je de bekistingen, zowel houten als batterijbekistingen, plaatsen van wapeningskorven, storten van beton en afwerken, ontkisten.

 • Mecanicien vrachtwagens (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar een mecanicien vrachtwagens. Uw passie is het sleutelen aan vrachtwagens en trailers en u heeft al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je staat in voor het bestellen van wisselstukken en beheren van de stock. Je laat de vrachtwagens ook keuren. Je werkt in teamverband maar kan eveneens ook zelfstandig werken. Je werkt in dagdienst van 8u tot 19u (1u5 pauze) en op zaterdag van 7u tot 13u. Je kennis van de Engelse taal is een pluspunt. Na een positieve proefperiode heb je kans voor een vast contract. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan zeker Konvert Tessenderlo!

 • Psychoterapeut (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: TOTIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Totius is op zoek naar volgende disciplines: · Psychoterapeute Wij bieden: · mogelijkheid tot het huren van dagdelen voor sommige ruimten, zodat je voldoende tijd hebt om je patiëntenbestand uit te bouwen, zonder al te grote investeringen te moeten doen · gebruik kunnen maken van bekendmaking van de praktijk zonder zelf alle tijd en financiën in je bekendmaking te moeten steken · vermelding op de website en gebruik van het online reservatiesysteem · samenwerking met andere disciplines waardoor je patiëntenbestand ook veel sneller aangroeit · een mooie praktijkruimte waarbij de inrichting eventueel nog kan worden gepersonaliseerd · een gemeenschappelijke wachtruimte, keuken en parkeerplaatsen · overleg op regelmatige basis · mogelijkheid tot het uitwerken van projecten · werken in een nieuw, enthousiast team

 • Nagelstylist(e) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: VANHASSEL ESTELLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je verwelkomt de klant en geeft advies. Je plaatst een set gelnagels maximum op een uurtje tijd.

 • Ontbijthulp en kamerpersoneel (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: COMBERGH

  Type: Flexijob

  Je zorgt ervoor dat onze gasten opgewekt opstaan en met een goed gevoel aan hun dag kunnen beginnen. Verder zorg je er ook voor dat de gasten s'avonds tevreden in een propere kamer terechtkomen. Je bereidt het ontbijt voor, serveert het ontbijt aan de gasten en zorgt dat de ontbijtruimte proper is. Nadien zorg je dat de kamers van de gasten proper zijn.

Zoek naar antwoorden van LODEWIJK POFFE in sociale netwerken
Look for responds of LODEWIJK POFFE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LODEWIJK POFFE. Laat een reactie achter voor LODEWIJK POFFE. LODEWIJK POFFE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LODEWIJK POFFE. Leave a respond for LODEWIJK POFFE. LODEWIJK POFFE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LODEWIJK POFFE op de google maps. Adres en contacten LODEWIJK POFFE
Location of LODEWIJK POFFE on the google maps. Address and contacts of LODEWIJK POFFE

Andere gerelateerde bedrijven als come LODEWIJK POFFE LODEWIJK POFFE: MAISON CHARMES | NOVIA | De Gryze M | Stillavati V | Vleeswarenfabriek Damar NV

Other related companies as LODEWIJK POFFE: MAISON CHARMES | NOVIA | De Gryze M | Stillavati V | Vleeswarenfabriek Damar NV

LODEWIJK POFFE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LODEWIJK POFFE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01496856689. Het bedrijf LODEWIJK POFFE bevindt zich op het adres: KLINIEKSTRAAT 86; 3300; TIENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 120,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in LODEWIJK POFFE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LODEWIJK POFFE is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LODEWIJK POFFE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LODEWIJK POFFE, openstaande posities, locatie van LODEWIJK POFFE op de kaart.

LODEWIJK POFFE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is LODEWIJK POFFE, company assigned to the tax number BE01496856689. The company LODEWIJK POFFE is located at the address: KLINIEKSTRAAT 86; 3300; TIENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 120,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in LODEWIJK POFFE were not found.
The main activity of LODEWIJK POFFE is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LODEWIJK POFFE is not available. You also can look at reviews of LODEWIJK POFFE, open positions, location of LODEWIJK POFFE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LODEWIJK POFFE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LODEWIJK POFFE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LODEWIJK POFFE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LODEWIJK POFFE, employees, financial statistics.