LES BRUYERES DU GLAIN

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • LES BRUYERES DU GLAIN
Private companiesAgricultural Services • LES BRUYERES DU GLAIN

Contactgegevens LES BRUYERES DU GLAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES BRUYERES DU GLAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES BRUYERES DU GLAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE PAUL NICODبME 31; 1330; RIXENSART, België

Telefoon (phone): 26533775 (+32-26533775) 26533775 (+32-26533775)

Fax (fax): +32 (16) 597-25-44 +32 (16) 597-25-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES BRUYERES DU GLAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES BRUYERES DU GLAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES BRUYERES DU GLAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES BRUYERES DU GLAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES BRUYERES DU GLAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES BRUYERES DU GLAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES BRUYERES DU GLAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES BRUYERES DU GLAIN
Products information LES BRUYERES DU GLAIN

BTW identificatienummer (tax): BE04037170410
Ondernemingsnummer: 2633941650
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 553,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in LES BRUYERES DU GLAIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES BRUYERES DU GLAIN
(Get full report from official database of BE for LES BRUYERES DU GLAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES BRUYERES DU GLAIN
Addition kinds of activities for LES BRUYERES DU GLAIN

224103. Stoffen tapes | Fabric tapes
17999941. Beschermende voeringinstallatie, ondergronds (riolering, enz.) | Protective lining installation, underground (sewage, etc.)
20999910. Gelei, Corncob (Gelatine) | Jelly, corncob (gelatin)
27829900. Blankboeken en Looseleafbinders, Nood | Blankbooks and looseleaf binders, nec
30890323. Geprefabriceerde kunststoffen gebouwen | Prefabricated plastics buildings
33999903. Recycling van ferrometalen uit klei | Reclaiming ferrous metals from clay
73539900. Verhuur van zware bouwmachines, onbeperkt | Heavy construction equipment rental, nec
73729902. Bedrijfsgeoriënteerde computer software | Business oriented computer software

Werken bij LES BRUYERES DU GLAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES BRUYERES DU GLAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES BRUYERES DU GLAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES BRUYERES DU GLAIN. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Flexpoint Staffing

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met onze klant, een auto dealer met vestigingen te Aarschot en Leuven, zijn we op zoek naar een ervaren mecanicien die zijn inzicht, kennis en kunde nuttig wenst in te zetten en verder te verruimen. In deze functie zal je niet enkel instaan voor het onderhoud en de herstellingen van wagens, maar wordt ook verwacht dat je probleemstellingen analyseert en actief meedenkt over de correcte oplossing ervoor.

 • bijrijder/ convoyeur m/v te Humbeek (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

 • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren zoeken wij een gemotiveerde kandidaat om in de kruidenkamer te werken. Je staat in voor het ontvangen, inboeken, stockeren, afwegen en identificeren van kruiden. Je levert de kruiden, additieven en hulpstoffen tijdig en in de juiste hoeveelheid aan de verschillende productieafdelingen. Je meldt klachten en/of bemerkingen aan de aankoopdienst. Je volgt de stockvoorraden op. Uiteraard kijk je mee toe op de orde en netheid in de kruidenkamer.

 • Thuishulp (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Je staat in om de boodschappen van het gezin te doen. * Je om mee naar het buitenland te gaan. * Je houdt van schoonmaken en strijken. * Je kan lekkere maaltijden maken. * Je zorgt mee voor een warme en huiselijke sfeer.

 • Jobstudent houthandel (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een houthandel in Hooglede zijn we op zoek naar een student die vrij is op woensdag namiddag en/ of zaterdagvoormiddag van 9u-12u. Je helpt polyvalent mee in het bedrijf. Jouw taken zijn onder andere: Hout op de machine leggen, stukken hout zagen, bedrijf vegen en opruimen...

 • Jobstudent / Steward voor de Lijnwinkel in Brussel gezocht! (Elke maandag) / De Lijn (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor De Lijn in het station van Brussel-Noord zijn wij op zoek naar jobstudenten om te werken als steward . Periode : 3-tal maanden, op maandag werken van 11u-19u Taken: -Je biedt ondersteuning in de Lijnwinkel te Brussel-Noord waar de wachtrijen lang zijn -Je vangt de klanten op in de wachtrij en vraagt na waarvoor ze langskomen in de Lijnwinkel -Je doet een eerste controle-check op de documenten, geeft antwoord op vragen die klanten hebben Loonpakket: Jobstudent: leeftijdsbarema + €7MC/ gewerkte dag Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald Er is wel 100 procent terugbetaling van openbaar vervoer + de mogelijkheid tot het bekomen van een fietsvergoeding.

 • Ervaren winkelmanager regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Tevreden klanten en tevreden medewerkers? Als ervaren winkelmanager begrijp je de wisselwerking tussen beiden en zorg je er dankzij je coördinatie- en organisatietalent voor dat je Colruyt-filiaal op rolletjes loopt. Voor je uit de startblokken schiet, bieden we je een grondige opleiding aan. Als ervaren winkelmanager heb je al een eerste ervaring als leidinggevende achter de rug. Eerst brengen we je talenten en competenties in kaart. Op basis daarvan stellen we een opleidingstraject op waarmee we aan de slag gaan. Na je opleiding word je winkelmanager en krijg je de leiding over een Colruyt-filiaal met 35 tot 60 medewerkers. Van rayonverantwoordelijken en bediende verkopers tot eerste verkopers: ze verwachten allemaal dat je hen helpt en motiveert om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als winkelmanager neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je filiaal kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

 • System engineer voor groeiende IT-business afdeling (BELLEGEM)

  Regio: BELLEGEM

  Bedrijf: VIND! ICT

  Type: Vaste Job

  Je bent (mede)verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur van klanten (kmo's). Je staat in voor de installatie, configuratie en onderhoud van hardware en software. De projectvoorbereiding gebeurt intern, vervolgens ga je ter plaatse bij de klant voor de installatie / configuratie. Je werkt tevens mee aan vernieuwingsprojecten en migraties.

 • Magazijnier (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: TALENTFARM

  Type: Vaste Job

  Als magazijnier sta je in voor ontvangst van de geleverde goederen, beheert ernaast ook nog de goederenstroom.

 • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

 • Enthousiaste taaltrainers Duits - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

 • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie Vlaams Brabant Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: STARteam

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je liever aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

Zoek naar antwoorden van LES BRUYERES DU GLAIN in sociale netwerken
Look for responds of LES BRUYERES DU GLAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES BRUYERES DU GLAIN. Laat een reactie achter voor LES BRUYERES DU GLAIN. LES BRUYERES DU GLAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES BRUYERES DU GLAIN. Leave a respond for LES BRUYERES DU GLAIN. LES BRUYERES DU GLAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES BRUYERES DU GLAIN op de google maps. Adres en contacten LES BRUYERES DU GLAIN
Location of LES BRUYERES DU GLAIN on the google maps. Address and contacts of LES BRUYERES DU GLAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come LES BRUYERES DU GLAIN LES BRUYERES DU GLAIN: AAA LES FILMS BELGES | SERVICE DE LA VOIRIE | SENTE R | ICKE | GROUPE REGNIER SA

Other related companies as LES BRUYERES DU GLAIN: AAA LES FILMS BELGES | SERVICE DE LA VOIRIE | SENTE R | ICKE | GROUPE REGNIER SA

LES BRUYERES DU GLAIN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES BRUYERES DU GLAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04037170410. Het bedrijf LES BRUYERES DU GLAIN bevindt zich op het adres: AVENUE PAUL NICODبME 31; 1330; RIXENSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 553,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in LES BRUYERES DU GLAIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES BRUYERES DU GLAIN is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES BRUYERES DU GLAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES BRUYERES DU GLAIN, openstaande posities, locatie van LES BRUYERES DU GLAIN op de kaart.

LES BRUYERES DU GLAIN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES BRUYERES DU GLAIN, company assigned to the tax number BE04037170410. The company LES BRUYERES DU GLAIN is located at the address: AVENUE PAUL NICODبME 31; 1330; RIXENSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 553,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in LES BRUYERES DU GLAIN were not found.
The main activity of LES BRUYERES DU GLAIN is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LES BRUYERES DU GLAIN is not available. You also can look at reviews of LES BRUYERES DU GLAIN, open positions, location of LES BRUYERES DU GLAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES BRUYERES DU GLAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES BRUYERES DU GLAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES BRUYERES DU GLAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES BRUYERES DU GLAIN, employees, financial statistics.