QUALITY INFORMATICS

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • QUALITY INFORMATICS
Private companiesHealth Services • QUALITY INFORMATICS

Contactgegevens QUALITY INFORMATICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QUALITY INFORMATICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

QUALITY INFORMATICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSESTEENWEG 384; 1932; SINT-STEVENS-WOLUWE, België

Telefoon (phone): 27253250 (+32-27253250) 27253250 (+32-27253250)

Fax (fax): +32 (71) 233-83-54 +32 (71) 233-83-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QUALITY INFORMATICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QUALITY INFORMATICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QUALITY INFORMATICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QUALITY INFORMATICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QUALITY INFORMATICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QUALITY INFORMATICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QUALITY INFORMATICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QUALITY INFORMATICS
Products information QUALITY INFORMATICS

BTW identificatienummer (tax): BE09627288818
Ondernemingsnummer: 7759338378
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 194,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in QUALITY INFORMATICS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computers and computerapparatuur; Microsoft; Software ontwikkeling and ontwerp

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QUALITY INFORMATICS
(Get full report from official database of BE for QUALITY INFORMATICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor QUALITY INFORMATICS
Addition kinds of activities for QUALITY INFORMATICS

14799901. Alunitische mijnbouw | Alunite mining
25990104. Werkbanken, fabriek | Work benches, factory
30890400. Boot of schoenproducten, kunststoffen | Boot or shoe products, plastics
35770202. Tape reinigers, magnetisch: computer | Tape cleaners, magnetic: computer
38129904. Indicatieve afwijking indicatoren | Pictorial deviation indicators
50650311. transistors | Transistors
59999913. Ijs | Ice
97219901. consulaten | Consulates

Werken bij QUALITY INFORMATICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QUALITY INFORMATICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QUALITY INFORMATICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QUALITY INFORMATICS. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker Colruyt Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Randstad zoekt technisch talent voor Engie! (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring en interesse in één van de volgende technische domeinen? Aarzel niet en bezorg ons jouw recente cv! HVAC/koeling elektromechanica elektriciteit piping automatisatie ingenieurs meet-en regeltechniek mechanica sprinklers security en data pijpfitten/lassen werkvoorbereiding

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • SCHOONMAKER BIJ MENSEN THUIS (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: TRIXXO HOME TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke schoonmaak van een 7tal gezinnen in Binkom. Je beschikt over een rijbewijs B of kan je gemakkelijk in en rond Binkom met de fiets verplaatsen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poets- en huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Begijnendijk en omgeving

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Gezocht gemotiveerde jobstudenten (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende van onze klanten in verschillende sectoren in de regio Mechelen zijn we op zoek naar jobstudenten. Wat? - logistiek: magazijnwerk, orderpicking, inpakken, ... - verkoop: winkel, kassa, klantenbedienen, ... - horeca: zaal, bar, keuken, bediening, ... - administratie: administratieve ondersteuning, customer service, ... - schoonmaak: poetsen bij mensen thuis met dienstencheques, industriële schoonmaak, ... Wanneer? - in de week op jouw vrije dagen - in het weekend - in de vakantieperiodes Uren? - dagwerk - shiften (vroege, late, nacht)

  • jobstudenten McDonald's Knokke (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: MC DONALDS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jongens en meisjes vanaf 15 jaar om tijdens de vakanties en/of drukke weekends ons team te versterken.

  • Chauffeur/fietser Bpost Knokke (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Knokke zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op dinsdag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 06.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 07.00u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Knokke. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • Junior teamleader productie met ambitie (FMCG, Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    AIs mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een hightech productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader binnen een sterk internationaal productiebedrijf in de FMCG sector waarschijnlijk het bedrijf dat je zoekt. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico's Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

Zoek naar antwoorden van QUALITY INFORMATICS in sociale netwerken
Look for responds of QUALITY INFORMATICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor QUALITY INFORMATICS. Laat een reactie achter voor QUALITY INFORMATICS. QUALITY INFORMATICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QUALITY INFORMATICS. Leave a respond for QUALITY INFORMATICS. QUALITY INFORMATICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QUALITY INFORMATICS op de google maps. Adres en contacten QUALITY INFORMATICS
Location of QUALITY INFORMATICS on the google maps. Address and contacts of QUALITY INFORMATICS

Andere gerelateerde bedrijven als come QUALITY INFORMATICS QUALITY INFORMATICS: FLBERGEZ WEVERIJ SA | ALAIN PIERARD | A.M. THOMAS | MANPOWER | LIEVEN VAN NESTE

Other related companies as QUALITY INFORMATICS: FLBERGEZ WEVERIJ SA | ALAIN PIERARD | A.M. THOMAS | MANPOWER | LIEVEN VAN NESTE

QUALITY INFORMATICS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is QUALITY INFORMATICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09627288818. Het bedrijf QUALITY INFORMATICS bevindt zich op het adres: LEUVENSESTEENWEG 384; 1932; SINT-STEVENS-WOLUWE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 194,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Computers and computerapparatuur; Microsoft; Software ontwikkeling and ontwerp. Producten gemaakt in QUALITY INFORMATICS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van QUALITY INFORMATICS is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QUALITY INFORMATICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QUALITY INFORMATICS, openstaande posities, locatie van QUALITY INFORMATICS op de kaart.

QUALITY INFORMATICS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is QUALITY INFORMATICS, company assigned to the tax number BE09627288818. The company QUALITY INFORMATICS is located at the address: LEUVENSESTEENWEG 384; 1932; SINT-STEVENS-WOLUWE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 194,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Computers and computerapparatuur; Microsoft; Software ontwikkeling and ontwerp. Products created in QUALITY INFORMATICS were not found.
The main activity of QUALITY INFORMATICS is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of QUALITY INFORMATICS is not available. You also can look at reviews of QUALITY INFORMATICS, open positions, location of QUALITY INFORMATICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over QUALITY INFORMATICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QUALITY INFORMATICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QUALITY INFORMATICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QUALITY INFORMATICS, employees, financial statistics.