LAMBIMO

Contactgegevens LAMBIMO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAMBIMO: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAMBIMO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EDMOND MACHTENSLAAN 130B21; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 24110264 (+32-24110264) 24110264 (+32-24110264)

Fax (fax): +32 (16) 517-86-90 +32 (16) 517-86-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAMBIMO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAMBIMO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAMBIMO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAMBIMO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAMBIMO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAMBIMO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAMBIMO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAMBIMO
Products information LAMBIMO

BTW identificatienummer (tax): BE08949432373
Ondernemingsnummer: 1452087402
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 194,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in LAMBIMO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAMBIMO
(Get full report from official database of BE for LAMBIMO)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAMBIMO
Addition kinds of activities for LAMBIMO

5082. Bouw- en mijnbouwmachines | Construction and mining machinery
364399. Stroomdraadapparatuur, in gebruik | Current-carrying wiring devices, nec
07230207. Graan frezen; | Grain milling; custom services
25410100. Winkel en kantoor display gevallen en armaturen | Store and office display cases and fixtures
36740306. Zonnepanelen | Solar cells
38120308. Ruimtevoertuig begeleiding systemen en apparatuur | Space vehicle guidance systems and equipment

Werken bij LAMBIMO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAMBIMO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAMBIMO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAMBIMO. Looking for open vacancies in other companies

 • Takeldienstchauffeur C/CE (M/V) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als takelwagenchauffeur zal je rondrijden om auto's te takelen hoofdzakelijk in Belgie, soms ga je ook naar Frankrijk (tot Bordeaux, Lion) dan zal U 2 a 3 nachten uitslapen. Je wordt tewerkgesteld in een fulltime uurrrooster, soms dienen er overuren gepresteerd te worden maar ze proberen dit te beperken. 'S morgens zal je vroeg beginnen (5u) om voor de files te zijn, flexibiliteit is hier dus wel belangrijk.

 • Monteur op verplaatsing (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Roeselare, gespecialiseerd in metalen schoorstenen, zijn wij op zoek naar een monteur op verplaatsing. Omschrijving: Onze monteurs (per 2) gaan op veprlaatsing en monteren de schouwen bij onze klanten Je gaat op verplaatsing en krijgt de nodige begeleiding van je collega Je laadt iedere avond de materialen voor de volgende dag Je legt elke avond de volledig bestelwagen terug netjes en vult de montagematerialen terug aan De werkregio is voornamelijk West- en Oost-Vlaanderen.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Schriek - uitstekend betaald (SCHRIEK)

  Regio: SCHRIEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • studenten inpak (ploegenwerk) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Studentenjob

  We zoeken voor de komende zomervakantie enthousiaste jobstudenten die in twee ploegen tewerkgesteld kunnen op de afdeling inpak. Afwisselende functie, in een zeer nette en aangename werkomgeving.

 • Chauffeur Rijbewijs C (m/v) (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een klant actief in de voedingssector en gelegen te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C: Functieomschrijving:  U staat in voor het leveren van goederen met een vaste vrachtwagen naar vnl. horeca-groothandels, catering- en retailbedrijven in gans België (nationaal transport) Rond +-6u 's morgens start je de toer en wanneer je in de namiddag terug binnen komt, help je de magazijnier mee met het laden van de vrachtwagen, controleren van de bestellingen,... 

 • Storingstechnieker (2-ploegen)- Vast Contract (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: OMBRELO

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf in de regio Kempen, rekruteert momenteel twee storingstechniekers (2 of 3 ploegen). Na een interne opleiding zal je instaan voor het zelfstandig opsporen en oplossen van mechanische en elektrische storingen. Je voert technische verbeteringen uit door het verzorgen van preventieve en curatieve acties zodat productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Verder zal je de opvolggegevens van de interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken diensten.

 • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert HQ

  Type: Vaste Job

  Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

 • Mature onderhoudstechnieker HVAC (BELLEGEM)

  Regio: BELLEGEM

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Volgens een vooropgestelde planning doe je het onderhoud van verschillende HVAC toestellen: warmtepompen, airconditioning, ventilatie, sanitair, .. Je werkt volledig autonoom en bent in staat om tijdig te zien wanneer een toestel aan vervanging toe is. Door je klantgerichtheid ben je het visitekaartje van de firma en lever je proper werk af.

 • Lasrobot operator 2 ploegen (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een Lasrobot operator 2 ploegen (m/v) Taken: Inleggen buizen en vastmaken. Programma kiezen. Visuele controle op las spatten en deze eventueel verwijderen.

 • GRAFISCH TECHNISCHE CREATIEVELING (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: HOORENS PRINTING

  Type: Vaste Job

  Beheer website/shop, komen tot creatief fotobehang/paneel, verzorgen van online pubs. Bestanden aanpassen om deze drukklaar te maken voor digitale printing. Creatieve grafische ontwerpen maken in functie van de verkoop.

 • Flexi- job en/of extra kelner (OOSTHAM)

  Regio: OOSTHAM

  Bedrijf: DE GRAMMOFOON

  Type: Flexijob

  Zelfstandig werken in de bediening van de bistro, klanten vriendelijk ontvangen, bestellingen opnemen, gerechten en dranken serveren dit 1 à 2 avonden per week. Gezellige zaak met aangename werksfeer zie: https://www.facebook.com/www.degrammofoon.be

Zoek naar antwoorden van LAMBIMO in sociale netwerken
Look for responds of LAMBIMO in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAMBIMO. Laat een reactie achter voor LAMBIMO. LAMBIMO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAMBIMO. Leave a respond for LAMBIMO. LAMBIMO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAMBIMO op de google maps. Adres en contacten LAMBIMO
Location of LAMBIMO on the google maps. Address and contacts of LAMBIMO

Andere gerelateerde bedrijven als come LAMBIMO LAMBIMO: FORTIS | GARAGE LECARTE | LOBET NV-SA | KLBO-CAMPUS KATTENBERG | EURO TRIKES

Other related companies as LAMBIMO: FORTIS | GARAGE LECARTE | LOBET NV-SA | KLBO-CAMPUS KATTENBERG | EURO TRIKES

LAMBIMO is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAMBIMO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08949432373. Het bedrijf LAMBIMO bevindt zich op het adres: EDMOND MACHTENSLAAN 130B21; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 194,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in LAMBIMO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAMBIMO is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAMBIMO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAMBIMO, openstaande posities, locatie van LAMBIMO op de kaart.

LAMBIMO is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAMBIMO, company assigned to the tax number BE08949432373. The company LAMBIMO is located at the address: EDMOND MACHTENSLAAN 130B21; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 194,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in LAMBIMO were not found.
The main activity of LAMBIMO is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LAMBIMO is not available. You also can look at reviews of LAMBIMO, open positions, location of LAMBIMO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAMBIMO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAMBIMO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAMBIMO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAMBIMO, employees, financial statistics.