EURO TRIKES

Contactgegevens EURO TRIKES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURO TRIKES: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURO TRIKES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BETEKOMSESTEENWEG 78 C; 3200; AARSCHOT, België

Telefoon (phone): 16570808 (+32-16570808) 16570808 (+32-16570808)

Fax (fax): +32 (86) 194-97-63 +32 (86) 194-97-63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURO TRIKES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURO TRIKES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURO TRIKES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURO TRIKES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURO TRIKES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURO TRIKES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURO TRIKES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURO TRIKES
Products information EURO TRIKES

BTW identificatienummer (tax): BE02251892089
Ondernemingsnummer: 5977081298
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 881,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in EURO TRIKES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Autoverhuur; Koerierbedrijven; Verhuur voertuigen behalve auto's; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURO TRIKES
(Get full report from official database of BE for EURO TRIKES)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURO TRIKES
Addition kinds of activities for EURO TRIKES

17110405. Warmteverwarming en airconditioning aannemer | Warm air heating and air conditioning contractor
20910307. Finnan haddie (gerookte schelvis) | Finnan haddie (smoked haddock)
28210216. Polyvinylideenchlorideharsen | Polyvinylidene chloride resins
34979908. Platina en platina-base legering folie | Platinum and platinum-base alloy foil
59470106. Feestpartijen | Party favors
79480000. Racing, inclusief track operatie | Racing, including track operation

Werken bij EURO TRIKES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURO TRIKES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURO TRIKES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURO TRIKES. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke afdeling bazar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in buurtdiscount en non-food distributie zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor de afdeling bazar. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en zorgt voor een warm onthaal - Jouw oog voor detail maakt dat de winkel er ordelijk, uitnodigend en aantrekkelijk bij ligt voor de klant - Je zorgt voor de uitpak van leveringen en verwerkt de nieuwe stukken in de rekken - Bij bepaalde koopacties (Kerst, Halloween) doe je er alles aan om deze producten in de verf te zetten - Aan de kassa breng je iedere betaaltransactie tot een goed einde

  • Medewerker bloementeelt (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jou taken zijn vrij gevarieerd. Het betreft alle werkzaamheden in de bloementeelt: * inpotten, verpotten * opkuiswerkzaamheden * bestellingen klaarzetten * stekjes steken *...

  • Wals Machinist M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg volgende taken behoren ondermeer tot jouw takenpakket: Het besturen van de walsmachine deze wordt gebruikt om de eindverdichting van de asfaltverharding te realiseren; Bovendien assisteert hij/zij in de uitvoering van manuele handelingen zoals het verwerken van asfalt; De machine op de juiste manier bedrijfsklaar maken en onderhouden (dagelijks); Het verzorgen van onderhoud en kleine reparaties aan de walsmachine.

  • Huishoudhulp Damme M/V (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Winkelhulp student(e) +18 jaar (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Drukke krantenwinkel, zoekt nog een gemotiveerde meerderjarige student om wekelijks bij te springen. Bijvoorbeeld op woensdagnamiddag of zaterdag, of wanneer je vrij hebt op school. In deze drukke krantenwinkel vliegt je dag zo voorbij ! Je gaat lotto en andere kansspelen valideren Daarnaast reken je af als mensen rookwaren, kaarten of cadeautjes kopen Om de klanten correct wisselgeld terug te geven, kan je best goed rekenen Je bent ook niet te beroerd om eens een rek uit te vegen of op te ruimen

  • Student with excellent knowledge of the Tajik language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Tajik language. The job requires to do data quality checks in Tajik. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Dispatch officer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Na ontvangst van de bestellingen, plan je de zendingen op de meest efficiënte en rendabele manier. Je verdeelt de ritten onder de beschikbare chauffeurs in samenspraak met de transportfirma's. Je zorgt voor de nodige transportdocumenten. Je volgt de transporten nauw op, stuurt bij waar nodig. Je informeert de klanten, en werkt probleemoplossend. Je werkt nauw samen met het customer service team. Je werkt in twee werkroosters, 07.00-15.30 en 08.30-17.00, in samenspraak met jouw team. Je rapporteert aan de Logistiek Manager.

  • DOUANEDECLARANT (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    U voert douaneboekingen uit, volgens interne procedures en lokale douane instructies; u classificeert attesten volgens opgelegde instructies; u factureert klanten voor geleverde diensten; in nauw contact met de klanten behandelt u klantgerichte problemen en lost ze op; u gaat voor een goede verstandhouding met de douane autoriteiten en andere taakgebonden partners. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke speler te Zaventem zijn wij dringend op zoek naar een Douanedeclarant.

  • Service Technieker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: CLAYTON OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om zelfstandig te werken in een tof team van service techniekers die elkaar steeds helpen? Kijk je uit naar een uitdagende technische job? Dan is deze functie vast iets voor jou. Als service technieker ben je de ambassadeur van Clayton voor onze klanten. Na je opleidingsperiode kan je van thuis uit vertrekken om onderhoud en herstellingen te doen bij nationale en internationale klanten.

  • Diëtist (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde diëtiste die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een aantal uur per week (dit kunnen we samen bepalen). We mikken op een spoedige indiensttreding. We denken aan iemand die de individuele begeleiding van eigen cliënten en cliënten van andere disciplines uit de praktijk opneemt. Het geven van groepslessen zou een meerwaarde zijn. De doelgroep van onze praktijk is zeer divers, ervaring met een brede leeftijdsdoelgroep is een pluspunt (volwassenen en kinderen). Voor vragen met betrekking tot de functie kan steeds telefonisch contact genomen worden.

  • Verzorgende regio Affligem - Asse - Wemmel (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 24u/week, maar bent bereid om meer uren te presteren op weekbasis die nadien worden gerecupereerd. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt. Vacature voor het aanleggen van een werfreserve, tewerkstelling in de regio Affligem - Asse - Wemmel.

  • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

    Type: Werfreserve

    Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

Zoek naar antwoorden van EURO TRIKES in sociale netwerken
Look for responds of EURO TRIKES in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURO TRIKES. Laat een reactie achter voor EURO TRIKES. EURO TRIKES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURO TRIKES. Leave a respond for EURO TRIKES. EURO TRIKES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURO TRIKES op de google maps. Adres en contacten EURO TRIKES
Location of EURO TRIKES on the google maps. Address and contacts of EURO TRIKES

Andere gerelateerde bedrijven als come EURO TRIKES EURO TRIKES: DEXIA | COIFFURE KREATIEF | VRIJE BASISSCHOOL | CHRISTIAN WIDART | COMPTCOMMERCIAL INTERN NV

Other related companies as EURO TRIKES: DEXIA | COIFFURE KREATIEF | VRIJE BASISSCHOOL | CHRISTIAN WIDART | COMPTCOMMERCIAL INTERN NV

EURO TRIKES is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURO TRIKES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02251892089. Het bedrijf EURO TRIKES bevindt zich op het adres: BETEKOMSESTEENWEG 78 C; 3200; AARSCHOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 881,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Autoverhuur; Koerierbedrijven; Verhuur voertuigen behalve auto's; Voertuigen. Producten gemaakt in EURO TRIKES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EURO TRIKES is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURO TRIKES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURO TRIKES, openstaande posities, locatie van EURO TRIKES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EURO TRIKES is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURO TRIKES, company assigned to the tax number BE02251892089. The company EURO TRIKES is located at the address: BETEKOMSESTEENWEG 78 C; 3200; AARSCHOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 881,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Autoverhuur; Koerierbedrijven; Verhuur voertuigen behalve auto's; Voertuigen. Products created in EURO TRIKES were not found.
The main activity of EURO TRIKES is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EURO TRIKES is not available. You also can look at reviews of EURO TRIKES, open positions, location of EURO TRIKES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURO TRIKES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURO TRIKES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURO TRIKES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURO TRIKES, employees, financial statistics.