LAGUNA BEACH

Contactgegevens LAGUNA BEACH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAGUNA BEACH: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAGUNA BEACH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KROMMEDIJK 57; 8301; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50514899 (+32-50514899) 50514899 (+32-50514899)

Fax (fax): +32 (15) 732-11-10 +32 (15) 732-11-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAGUNA BEACH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAGUNA BEACH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAGUNA BEACH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAGUNA BEACH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAGUNA BEACH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAGUNA BEACH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAGUNA BEACH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAGUNA BEACH
Products information LAGUNA BEACH

BTW identificatienummer (tax): BE08775573730
Ondernemingsnummer: 9556427001
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in LAGUNA BEACH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAGUNA BEACH
(Get full report from official database of BE for LAGUNA BEACH)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAGUNA BEACH
Addition kinds of activities for LAGUNA BEACH

267199. Papier; | Paper; coated and laminated packaging, nec
01820101. Spruitjes, gekweekt onder dekking | Bean sprouts, grown under cover
13820000. Oplossingen voor olie en gas | Oil and gas exploration services
38230305. Vloeistofniveaus, industrieel proces type | Liquid level instruments, industrial process type
45129900. Luchtvervoer, gepland, anders | Air transportation, scheduled, nec
79990401. Biljart | Billiard parlor

Werken bij LAGUNA BEACH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAGUNA BEACH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAGUNA BEACH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAGUNA BEACH. Looking for open vacancies in other companies

 • Teamcoach - Dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U leidt een team van een achttal medewerkers (dossierbeheerders, minderhinder-controleurs en toezichter) en stuurt de werkzaamheden van dit team aan, in nauwe samenwerking met de andere teamcoaches en onder eindverantwoordelijkheid van uw afdelingshoofd. U hanteert een coachende leidingstijl en realiseert een goede samenwerking met en tussen uw medewerkers onderling, met ruimte voor overleg en met oog voor verbetering van de bestaande werking. U bewaakt de interne afspraken en werkprocessen, zorgt voor een integere en klantvriendelijke dossierbehandeling, bewerkstelligt zo nodig pragmatische oplossingen, neemt beslissingen wanneer dit vereist is en volgt zelf bepaalde complexe of gevoelige dossiers op. Als lid van de staf van IPR staat u mee in voor de dagelijkse operationele coördinatie van IPR, monitort u een overkoepelend kernproces (eerstelijnswerking, vergunningen of controle en handhaving) en bevordert u de samenwerking tussen IPR en diverse andere diensten en instanties. Bijkomend kan u belast worden met beleidsvoorbereidende taken.

 • Voorwerker (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Rijden met een heftruck Voorbereiden van de uit te voeren taken

 • Installateur van bewakingsinstallaties (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Actief Aarschot

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Geboeid door anti-inbraak en-camerabeveiliging? Altijd al eens willen weten hoe badgesystemen werken? Actief Interim Aarschot is op zoek naar security monteurs en techniekers! Onze klant is een topper in de beveiligingssector. Je komt terecht in een vlotte toffe ploeg met fijne collega's waar een goede werksfeer de bovenhand heeft. Als monteur zal jij instaan voor het installeren van de beveiligingsinstallatie op maat van jouw klant. Tijdens jouw interimperiode word je helemaal ondergedompeld in de wereld van bewakingssystemen en intern opgeleid tot een volwaardig installateur. Heb je reeds ervaring binnen de sector? Super, wij zijn ook op zoek naar een technieker die instaat voor de dienst naverkoop!

 • MECHANIEKER (HANDZAME)

  Regio: HANDZAME

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal tewerkgesteld worden in een team dat instaat voor het reviseren en herstellen van motoren. Je kan een motor demonteren en monteren. Je bent in staat om slijtage vast te stellen aan mechanische en elektrische onderdelen. Je kan courante versleten onderdelen vervangen. Je weet eenvoudige frequente storingen op te sporen. Na de test maak je de motor klaar voor aflevering bij de klant.

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULP (M/V) DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: Diensten aan Huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Student houtbewerking (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ASAP LOMMEL

  Type: Studentenjob

  Als student houtbewerking sta je in voor het maken en verwerken van allerlei meubels uit hout. Schuren, monteren, assembleren van kasten, banken en tafels.

 • Student afwasser (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Als student afwasser (m/v) werk je in een brasserie te Kruishoutem. Je wast alle bestek, borden, pannen,…af en zet alles netjes terug op de juiste plaats. Dit doe je snel, maar ook nauwkeurig.

 • JOBSTUDENT voor WORDPRESS website (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: LUXPLOSION

  Type: Studentenjob

  • TECHNISCH ONDERHOUD: Wordpress website afwerken en optimaliseren. Je voegt nieuwe functies toe in Wordpress, optimaliseert de database, image size en snelheid van de website; installeert indien nodig de juiste plugins, zorgt dat alles goed werkt, ... • CONTENT TOEVOEGEN: je voegt nieuwe producten, blog posts of pagina's toe. Je houdt rekening met SEO (images, tags, titel, etc. via Yoast plugin...), keywords leveren wij aan. • Kan je vlot content online plaatsen via Wordpress, maar kan je geen technische ondersteuning bieden? Stel je dan zeker ook kandidaat, want deze functie kunnen we eventueel opsplitsen onder twee studenten.

 • CNC operator/programmeur (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

  Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

  Bedrijf: STAVELSE METAALBOUW

  Type: Vaste Job

  U opereert de CNC draai- en freesmachines aan de hand van mechanische plannen. U hebt kennis en ervaring in het opereren van machines met Heidenhain & Fanuc U hebt ervaring met het werken van een micrometer U kunt kleine aanpassingen doen in het programma

 • Ploegbaas (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Massenhoven zijn we op zoek naar een ploegbaas Je wordt ingezet in de productiehal van betonnen prefab elementen. Je staat in voor het efficiënt aansturen en verdelen van het werk voor een team van een 30-tal personen. Je staat eveneens voor de kwaliteit van de geproduceerde elementen.

 • WINKELBEDIENDE BAKKERIJ (WAKKEN)

  Regio: WAKKEN

  Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

  Type: Flexijob

  Je helpt onze klanten in de bakkerij en je rekent af. Je vult de toonbank aan met patisserie en de rekken met brood. Wanneer het kalmer is in de winkel help je bijvoorbeeld met het verpakken van pralines.

Zoek naar antwoorden van LAGUNA BEACH in sociale netwerken
Look for responds of LAGUNA BEACH in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAGUNA BEACH. Laat een reactie achter voor LAGUNA BEACH. LAGUNA BEACH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAGUNA BEACH. Leave a respond for LAGUNA BEACH. LAGUNA BEACH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAGUNA BEACH op de google maps. Adres en contacten LAGUNA BEACH
Location of LAGUNA BEACH on the google maps. Address and contacts of LAGUNA BEACH

Andere gerelateerde bedrijven als come LAGUNA BEACH LAGUNA BEACH: LA VALETTE | VL. ARDENNEN MARCHEERDERS | LEON DUBOIS | BUREAU HOUTHOOFD | SOPHIE VANDEVELDE

Other related companies as LAGUNA BEACH: LA VALETTE | VL. ARDENNEN MARCHEERDERS | LEON DUBOIS | BUREAU HOUTHOOFD | SOPHIE VANDEVELDE

LAGUNA BEACH is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAGUNA BEACH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08775573730. Het bedrijf LAGUNA BEACH bevindt zich op het adres: KROMMEDIJK 57; 8301; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in LAGUNA BEACH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAGUNA BEACH is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAGUNA BEACH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAGUNA BEACH, openstaande posities, locatie van LAGUNA BEACH op de kaart.

LAGUNA BEACH is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAGUNA BEACH, company assigned to the tax number BE08775573730. The company LAGUNA BEACH is located at the address: KROMMEDIJK 57; 8301; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in LAGUNA BEACH were not found.
The main activity of LAGUNA BEACH is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LAGUNA BEACH is not available. You also can look at reviews of LAGUNA BEACH, open positions, location of LAGUNA BEACH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAGUNA BEACH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAGUNA BEACH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAGUNA BEACH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAGUNA BEACH, employees, financial statistics.