L. VAN BOOM

Contactgegevens L. VAN BOOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L. VAN BOOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

L. VAN BOOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AUGUST VERMEYLENLAAN 19B2; 2050; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32193635 32193635

Fax (fax): +32 (87) 449-65-93 +32 (87) 449-65-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L. VAN BOOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L. VAN BOOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L. VAN BOOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L. VAN BOOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L. VAN BOOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L. VAN BOOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L. VAN BOOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L. VAN BOOM
Products information L. VAN BOOM

BTW identificatienummer (tax): BE07537963867
Ondernemingsnummer: 3948455810
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 581,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in L. VAN BOOM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L. VAN BOOM
(Get full report from official database of BE for L. VAN BOOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor L. VAN BOOM
Addition kinds of activities for L. VAN BOOM

3751. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles, and parts
14999917. Shell mijnbouw | Shell mining
32910302. Aluminiumoxide (gefuseerd) schuurmiddelen | Aluminum oxide (fused) abrasives
36259918. Vrachtwagens, industriële batterij | Truck controls, industrial battery
38230418. Thermische geleidbaarheidsinstrumenten, industrieel proces type | Thermal conductivity instruments, industrial process type
87489903. Medewerkers programma's administratie | Employee programs administration

Werken bij L. VAN BOOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L. VAN BOOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L. VAN BOOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L. VAN BOOM. Looking for open vacancies in other companies

 • Hotelreceptionist(e) (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant uit Brugge, onbetwistbaar één van de charmantste 4 sterren hotels van Brugge met 94 comfortabele kamers, parking, tuin/terras, bar, zwembad, sauna, fitness en vergaderzalen, zoekt een hotelreceptionist(e).

 • Onthaalbediende m/v sector Toerisme (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een museum te Brugge zijn we op zoek naar een onthaalbediende m/v: - U staat in voor het onthaal en informeren van de klanten - U staat in voor ticketverkoop - U staat in voor afwerken van de promo en controle - Bijkomende administratieve taken

 • Orderpicker (tijdelijk) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Konvert Interim Leuven

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een hoogtechnologisch bedrijf in Haasrode zoeken wij een tijdelijke magazijnmedewerker. Je zult ingezet worden in verschillende aspecten van het magazijnwerk, maar voornamelijk orderpicken. De opdracht is in ieder geval voor een week vanaf 29/10 en zal daarna eventueel verlengd worden. Je zult werken in de dagploeg van 08:00-16:35

 • Orderpicker (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groot logistiek bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een magazijnier. Bij voorkeur met reachtruck ervaring. Je taken bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens met elektrische transpallet, palletten stockeren of uit de rekken halen mbv een reachtruck, omwikkelen van materiaal met folie, paletten plaatsen of halen uit een frigo met een reachtruck... Het gaat om een langdurige opdracht met optie vast in een leuk bedrijf met aangename sfeer. Je zal werken in de late ploeg (15-23u).

 • Bakker (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het ambachtelijk bereiden van brood, recepten berekenen, verwerkingsproces opstarten, gistingsproces controleren, bakcontroles uitvoeren, uitovenen, kwaliteitscontrole uitvoeren, verdelen en tellen van de gebakken producten, onderhouden en schoonmaken van de werkplaats. Je werkt van 17u tot 23u30 (weekend en feestdagen).

 • Laadkaai Verantwoordelijke (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een nieuwe, moderne versnijderij zijn we op zoek naar een laadkaai verantwoordelijke voor in de namiddag (11u tot 19u). In deze functie ben je verantwoordelijk voor: Het wegen van de bestellingen. Het klaarzetten van de bestellingen bij de juiste klant. Het plannen van de ritten en het laden van de vrachtwagens in de correcte volgorde. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met de productie en met naleving van de geldende normen inzake veiligheid, kwaliteit en hygiëne.

 • Profileerder Machineverantwoordelijke Metaal (m/v) (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U bent verantwoordelijk voor de volledige profileerlijn. U staat in voor het bekomen van een koudvormend staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Je hebt de kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,... zijn essentieel in deze functie.

 • Sanitair installateur (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als sanitair installateur voor een bedrijf in regio Aalter zal je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Een overzicht voor deze vacature: plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair kappen slijpen en leggen van leidingen plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels/mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

 • Huishoudhulp (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: t-interim Waregem

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Jobstudent koerier rijbewijs B (m/v) (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor een leuk bedrijf regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een student om in de maand september te werken als koerier. Je levert voedingswaren in horecazaken. Je werkt in dagdienst en je kan goed met de wagen rijden. Je hebt fijne werkuren en je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken. We bieden je een goede verloning een aangename werksfeer.

 • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Belfius West-Brabant

  Type: Vaste Job

  Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

 • Schrijnwerker regio Mons (Regio Mons)

  Regio: Regio Mons

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van L. VAN BOOM in sociale netwerken
Look for responds of L. VAN BOOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor L. VAN BOOM. Laat een reactie achter voor L. VAN BOOM. L. VAN BOOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L. VAN BOOM. Leave a respond for L. VAN BOOM. L. VAN BOOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L. VAN BOOM op de google maps. Adres en contacten L. VAN BOOM
Location of L. VAN BOOM on the google maps. Address and contacts of L. VAN BOOM

Andere gerelateerde bedrijven als come L. VAN BOOM L. VAN BOOM: COIFFURE DIANE | EKERS BLOEMENCENTER | Villa d'Este - De Witte Hoeve BVBA | DATAREX | PAUL RENSONNET

Other related companies as L. VAN BOOM: COIFFURE DIANE | EKERS BLOEMENCENTER | Villa d'Este - De Witte Hoeve BVBA | DATAREX | PAUL RENSONNET

L. VAN BOOM is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L. VAN BOOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07537963867. Het bedrijf L. VAN BOOM bevindt zich op het adres: AUGUST VERMEYLENLAAN 19B2; 2050; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 581,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in L. VAN BOOM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L. VAN BOOM is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L. VAN BOOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L. VAN BOOM, openstaande posities, locatie van L. VAN BOOM op de kaart.

L. VAN BOOM is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is L. VAN BOOM, company assigned to the tax number BE07537963867. The company L. VAN BOOM is located at the address: AUGUST VERMEYLENLAAN 19B2; 2050; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 581,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in L. VAN BOOM were not found.
The main activity of L. VAN BOOM is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of L. VAN BOOM is not available. You also can look at reviews of L. VAN BOOM, open positions, location of L. VAN BOOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L. VAN BOOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L. VAN BOOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L. VAN BOOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L. VAN BOOM, employees, financial statistics.