FORMAT C: COMMUNICATIONS

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • FORMAT C: COMMUNICATIONS
Private companiesTransportation Equipment • FORMAT C: COMMUNICATIONS

Contactgegevens FORMAT C: COMMUNICATIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FORMAT C: COMMUNICATIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FORMAT C: COMMUNICATIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BARNKRACHTSTRAAT 24B36; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36416330 (+32-36416330) 36416330 (+32-36416330)

Fax (fax): +32 (4) 566-57-81 +32 (4) 566-57-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FORMAT C: COMMUNICATIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FORMAT C: COMMUNICATIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FORMAT C: COMMUNICATIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FORMAT C: COMMUNICATIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FORMAT C: COMMUNICATIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FORMAT C: COMMUNICATIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FORMAT C: COMMUNICATIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FORMAT C: COMMUNICATIONS
Products information FORMAT C: COMMUNICATIONS

BTW identificatienummer (tax): BE08714874267
Ondernemingsnummer: 5746093750
Hoofdstad (capital): 578,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 378,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FORMAT C: COMMUNICATIONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computers and computerapparatuur; Huishoudapparaten, televisies and radio's; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FORMAT C: COMMUNICATIONS
(Get full report from official database of BE for FORMAT C: COMMUNICATIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FORMAT C: COMMUNICATIONS
Addition kinds of activities for FORMAT C: COMMUNICATIONS

206603. Chocola | Chocolate
20630104. Invertsuiker, van suikerbietjes | Invert sugar, from sugar beets
30690803. Vingerkleden, rubber | Finger cots, rubber
30820000. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen | Unsupported plastics profile shapes
39140506. Liefdevolle kopjes, roestvrij staal | Loving cups, stainless steel
51990902. Plastics schuim | Plastics foam
59630300. Encyclopedieën en publicaties, directe verkoop | Encyclopedias and publications, direct sales
87340100. Stralingslaboratoria | Radiation laboratories

Werken bij FORMAT C: COMMUNICATIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FORMAT C: COMMUNICATIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FORMAT C: COMMUNICATIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FORMAT C: COMMUNICATIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je hoeft de vrachtwagen niet de laden, dit wordt voor jou gedaan. Het is wel de bedoeling dat je zelf aankoppelt en 's avonds dan weer afkoppeld. Je dag begint om 05u00 en je bent terug thuis tussen 15u00 en 18u00. Indien je over ADR beschikt, is dit een groot pluspunt. Zit je graag in de vrachtwagen en kom je graag in het hele land? Dan is dit misschien jouw ideale job! Solliciteer vandaag nog.

  • Heftruckbestuurder (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van mondelinge, schriftelijke of elektronische opdrachten: - Grondstoffen, afgewerkte producten, afvalstoffen naar de juiste locatie brengen - Correct scannen van de goederen, zodat producten traceerbaar blijven en correct in- en uit het voorraadsysteem gaan. - Deze functie hoofdzakelijk uitvoeren met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug.

  • Operator met heftruckattest: 3 ploegen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Grobbendonk, gespecialiseerd in de productie van roofing, zijn wij op zoek naar operators met een heftruckattest. Je wordt tewerkgesteld in de 3 ploegen Je staat in voor het verpakken, labelen en vervoer naar het magazijn van de roofing. het betreft een functie 50% heftruckwerk en 50% operator werk

  • PLOEGBAAS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ago Construct Eeklo is dringend op zoek naar een ploegbaas aannemingswerken! Je zal samen met jouw ploeg voorbereidende aannemingswerken uitvoeren, zoals metselwerk, bekisting, dorpels plaatsen en vloeren.

  • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO TORHOUT) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VZW BLINK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in Torhout. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio Torhout en die over een wagen beschikt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leut – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUT)

    Regio: LEUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Jobstudent (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Veiligheidscoördinator NIV. I (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Teqoia Antwerpen

    Type: Vaste Job

    De Veiligheidscoördinator dient volgende taken uit te voeren : Hij moet erop toezien dat de bouwdirectie-ontwerp tijdens de ontwerp-, studie- en uitwerkingsfase van het ontwerp, de algemene preventiebeginselen in acht neemt bij de bouwkundige, technische of organisatorische keuzen, in verband met de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd of na elkaar plaatsvinden evenals bij de raming van de duur van de verwezenlijking van deze verschillende werken of werkfasen. Hij stelt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan op, en neemt er de keuzen, bedoeld in artikel 17 van de wet in op, alsook de voor de veiligheid en de gezondheid kritieke fasen waarop de coördinator-verwezenlijking tenminste op de bouwplaats aanwezig moet zijn. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aan, bij elke wijziging aangebracht aan het ontwerp. Hij maakt de elementen uit het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan over aan de tussenkomende partijen voor zover deze elementen hen betreffen. Hij adviseert de opdrachtgevers inzake de overeenstemming van het document gevoegd bij de offerte, bedoeld in artikel 30, tweede lid 1°, met het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan en stelt hen in kennis van eventuele niet-overeenstemmingen. Hij opent het coördinatiedagboek en postinterventiedossier, houdt ze bij en vult ze aan Hij draagt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan, het coördinatiedagboek en het postinterventiedossier over aan de opdrachtgevers en stelt die overdracht en het einde van het ontwerp van bouwwerk vast in het coördinatiedagboek en in een afzonderlijk document. Taken veiligheidscoördinator verwezenlijking: Hijcoördineert de tenuitvoerlegging van de algemene preventie- enveiligheidsbeginselen bij de technische of organisatorische keuzen, met het oogop de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd ofna elkaar worden uitgevoerd evenals bij de raming van de duur van de uitvoeringvan deze verschillende werken of werkfasen. Hij coördineert de tenuitvoerlegging van de relevantebepalingen om ervoor te zorgen dat de contractanten de algemenepreventiebeginselen en de na te leven beginselen tijdens de verwezenlijkingcoherent toepassen, alsook het veiligheids- en gezondheids- en milieuplantoepassen.  Hij organiseert desamenwerking en de coördinatie van de contractanten die tegelijkertijd of na elkaarop de bouwplaats opvolgen. Hij treft de nodige maatregelen opdat alleenbevoegde personen de bouwplaats kunnen betreden. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aanovereenkomstig de bijlage I, deel A, Afdeling II, tweede lid, en maakt deelementen van het aangepaste veiligheids/gezondheids- en milieuplan over aan detussenkomende partijen voor zover deze elementen hen aanbelangen.

  • HR Manager (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: INDEPENDENT HOSPITALITY

    Type: Vaste Job

    HR Manager gezocht voor een Belgisch vakantiepark! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van alle 150 medewerkers van het park! Daarnaast ben je zijdelings betrokken bij een tweede park en treed jij als overkoepelende manager. Als HR Manager heb je zowel een leidinggevende, uitvoerende als adviserende rol. Zo voorzie jij de verschillende managers van advies over het te voeren personeelsbeleid voor hun eigen teams, creëer je draagvlak op elk niveau binnen de organisatie en lever je een actieve bijdrage aan operationele werkzaamheden zoals recruitment. Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR manager? Beheers je naast Engels en Nederlands in perfecte mate ook redelijk de Franse taal? Ben je ondernemend en ga je resultaatgericht te werk? Dan ontvang ik graag je CV

  • ADVISEUR VERZEKERINGEN (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: VERZEKERINGEN EPHREM VAN SCHEPDAEL

    Type: Vaste Job

    Als adviseur verzekeringen ben je bedreven in het voeren van adviesgesprekken met bestaande cliënten en slaag je erin met kennis van zaken de KBC-verzekeringsproducten aan de man/vrouw te brengen. Het beheer en de uitdieping van polis- en schadedossiers behoort tot jouw takenpakket. Als adviseur verzekeringen ben je medeverantwoordelijk voor : het actief beheer van polisdossiers, het aanleggen van schadedossiers en de actieve opvolging ervan, het voeren van verkoopactieve adviesgesprekken, het proactief uitdiepen van bestaande cliënten van het agentschap.

Zoek naar antwoorden van FORMAT C: COMMUNICATIONS in sociale netwerken
Look for responds of FORMAT C: COMMUNICATIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FORMAT C: COMMUNICATIONS. Laat een reactie achter voor FORMAT C: COMMUNICATIONS. FORMAT C: COMMUNICATIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FORMAT C: COMMUNICATIONS. Leave a respond for FORMAT C: COMMUNICATIONS. FORMAT C: COMMUNICATIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FORMAT C: COMMUNICATIONS op de google maps. Adres en contacten FORMAT C: COMMUNICATIONS
Location of FORMAT C: COMMUNICATIONS on the google maps. Address and contacts of FORMAT C: COMMUNICATIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come FORMAT C: COMMUNICATIONS FORMAT C: COMMUNICATIONS: FORMAFOAM BELGIË NV | Van Der Casseyen C | A.VANDECASTEELE | Dillien Metaalwerken NV | INNOVASPORT BADMINTON

Other related companies as FORMAT C: COMMUNICATIONS: FORMAFOAM BELGIË NV | Van Der Casseyen C | A.VANDECASTEELE | Dillien Metaalwerken NV | INNOVASPORT BADMINTON

FORMAT C: COMMUNICATIONS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FORMAT C: COMMUNICATIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08714874267. Het bedrijf FORMAT C: COMMUNICATIONS bevindt zich op het adres: BARNKRACHTSTRAAT 24B36; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 578,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 378,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Computers and computerapparatuur; Huishoudapparaten, televisies and radio's; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting. Producten gemaakt in FORMAT C: COMMUNICATIONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FORMAT C: COMMUNICATIONS is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FORMAT C: COMMUNICATIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FORMAT C: COMMUNICATIONS, openstaande posities, locatie van FORMAT C: COMMUNICATIONS op de kaart.

FORMAT C: COMMUNICATIONS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is FORMAT C: COMMUNICATIONS, company assigned to the tax number BE08714874267. The company FORMAT C: COMMUNICATIONS is located at the address: BARNKRACHTSTRAAT 24B36; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 578,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 378,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Computers and computerapparatuur; Huishoudapparaten, televisies and radio's; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting. Products created in FORMAT C: COMMUNICATIONS were not found.
The main activity of FORMAT C: COMMUNICATIONS is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FORMAT C: COMMUNICATIONS is not available. You also can look at reviews of FORMAT C: COMMUNICATIONS, open positions, location of FORMAT C: COMMUNICATIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FORMAT C: COMMUNICATIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FORMAT C: COMMUNICATIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FORMAT C: COMMUNICATIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FORMAT C: COMMUNICATIONS, employees, financial statistics.