KEY-TEL

Contactgegevens KEY-TEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEY-TEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEY-TEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VIERHUIZENSTRAAT 21; 3012; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16440847 (+32-16440847) 16440847 (+32-16440847)

Fax (fax): +32 (56) 793-43-49 +32 (56) 793-43-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEY-TEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEY-TEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEY-TEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEY-TEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEY-TEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEY-TEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEY-TEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEY-TEL
Products information KEY-TEL

BTW identificatienummer (tax): BE05923797607
Ondernemingsnummer: 4675476074
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in KEY-TEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEY-TEL
(Get full report from official database of BE for KEY-TEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEY-TEL
Addition kinds of activities for KEY-TEL

963199. Regeling, beheer van nutsbedrijven, nec | Regulation, administration of utilities, nec
28690304. Adipinezuuresters | Adipic acid esters
35310406. Betonbewerking apparatuur | Concrete grouting equipment
36949901. Armaturen, auto | Armatures, automotive
37110400. Bus en andere grote speciaal voertuig assemblage | Bus and other large specialty vehicle assembly

Werken bij KEY-TEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEY-TEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEY-TEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEY-TEL. Looking for open vacancies in other companies

 • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken : afspuiter Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

 • Ervaren lasser -- pc124! (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je hebt een grondige kennis en ervaring met alle lasvarianten (halfautomaat, TIG, ...) Indien je geautomatiseerde metaalbewerkingsmachines kunt bedienen, is dit een voordeel

 • DIEPVRIESCHAUFFEUR 2PL (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt als heftruckchauffeur - aanvoeren van de bakken met groenten in en uit diepvries

 • TIG-lasser staal en inox - dag (RUMBEKE)

  Regio: RUMBEKE

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalbedrijf te Rumbeke zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser. Het bedrijf staat voor hoogwaardige afwerking en zoeken iemand met oog voor kwaliteit. Je zal instaan voor het lassen van grote en kleine onderdelen, van verlichting tot afschermingen van machines.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Commerciële student (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: t-interim Gent

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in het centrum van Gent zijn we opzoek naar studenten met Commercieel talent. Ben je student en opzoek naar een vaste studentenjob voor elke zaterdag, waarbij je je talenten ten volle kan benutten? Dan is dit misschien wel de job voor Jou.

 • Jobstudent supermarkt Borgloon (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Voor een gloednieuwe supermarkt in Borgloon zoeken we gemotiveerde studenten om bij te springen tijdens de drukke momenten in het weekend en/of door de week. Je zal op regelmatige tijdstippen ingezet worden aan de kassa, in de bediening op de traiteurafdeling en bij het aanvullen op de verschillende afdelingen.

 • ICT Engineer - data & voice (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: DAVO COMMUNICATIONS

  Type: Vaste Job

  In deze boeiende, technische functie, ben je verantwoordelijk voor het installeren van Unify telefooncentrales. Deze activiteit wordt verder aangevuld met het opzetten van kleine en middelgrote datanetwerken wat deze functie variërend maakt. Af en toe dien je als ondersteuning op onze helpdesk. Bij een installatie sta je de klant met raad en daad bij. Dit kan onder de vorm van een usertraining en/of geef je met jouw ervaring tips hoe de klant zijn telefoniesysteem ten volle tot zijn recht kan laten komen. LAN, WAN en/of WLAN netwerk ontwerpen, opbouwen, configureren. Je gaat de baan op voor het uitvoeren WiFi Site Surveys uit. Als expert maak je een overzichtelijk en duidelijk rapporteringsrapport voor de klant Je rapporteert aan de technical teamcoach.

 • Verantwoordelijke Pijler Tewerkstelling van de Pool Opleiding Werk (SINT-JOOST-TEN-NODE)

  Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Vaste Job

  Werkomgeving : De Polen Opleiding-Werk (POW), zijn het resultaat van een publiek-private samenwerking. Hiermee worden alle opleidings- en tewerkstellingsspelers, waaronder Actiris, Bruxelles Formation, VDAB en de sectoren, verenigd op één plaats. Dit om een volledige waaier aan tools aan te bieden. Doel? Opleidingsmiddelen, -infrastructuur en -materiaal voor werkzoekenden én werknemers bundelen. Naast opleidingen, zullen de POW's zich toeleggen op de erkenning van competenties, het promoten van beroepen, begeleiden en recruteren. Verantwoordelijkheden: Beheer van de organisatie van zijn pijler - Verspreiding van de informatie die nodig is voor de goede werking van zijn pijler - Beheer van de individuele ontwikkeling van de rechtstreekse medewerkers van zijn pijler. Creatie van een goed beeld van zijn pijler - Uitwerking van jaarlijkse activiteitenverslagen en/of studieverslagen. Vertegenwoordiging van Actiris binnen zijn pool en van zijn pool bij externe diensten en partners. Het standpunt van Actiris binnen het directiecomité van de vzw verzekeren en de rol van ambassadeur van de pool opnemen. Bevordering en opvolging van de samenwerkingsverbanden en de complementariteit tussen de andere pijlers/POW's, de dienst Select en de andere diensten van Actiris en de partners - Ontwikkeling en invoering van een operationele strategie voor de verwezenlijking van de doelstellingen van zijn pijler. Activiteiten / taken: Deelnemen aan het Directiecomité van de POW - De werkstromen organiseren en de rollen verdelen - Gedelegeerde projecten beheren en verslag uitbrengen over behaalde resultaten - Nieuwe medewerkers aanwerven en integreren - De vaardigheden van zijn medewerkers ontwikkelen en hen motiveren - Instaan voor de goede werking van de medewerkers - Functie-, tussentijdse en evaluatiegesprekken voeren - De werking van het team optimaliseren - Teamgeest creëren en acties invoeren om deze teamgeest te behouden. De kwaliteit van de dienstverlening aan de werkgevers en werkzoekenden waarborgen - Een netwerk oprichten en de samenwerking met de partners vergemakkelijken - Een proactieve band tot stand brengen tussen de actoren van de pijlers en de externe partners - De samenwerking vergemakkelijken en handhaven met de interne diensten van Actiris die over dezelfde dienstverlening beschikken: dienst Select, agentschappen enz.

 • enthousiaste kelner (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BRASSERIE PLAISANCES

  Type: Vaste Job

  Brasserie Plaisances is een gezellige brasserie vlakbij de Brusselpoort in Mechelen, net buiten het centrum van Mechelen. Langs de waterkant kan je er volop genieten van een verfrissend drankje en enkele lekkere, klassieke maaltijden. Puur genieten! Voor de versterking van onze ploeg zijn wij op zoek naar een kelner/barhulp die instaat voor een vlotte en vriendelijke bediening van onze klanten. Daarnaast sta je ook in voor de bediening achter onze bar.

 • Make-up demonstratrice (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als make-up demonstratrice krijg je een opleiding over de inhoud en gebruik van onze produkten. Je gaat mensen in een ongedwongen sfeer leren maquileren. En dit in groepjes van 6 tot 8 personen. Je krijgt het nodige werkmateriaal ter beschikking om op te starten.

 • kelner (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: RESTO CLASH

  Type: Flexijob

  Voor trendy, welgekend restaurant zoeken wij een kelner. Ervaring vereist.

Zoek naar antwoorden van KEY-TEL in sociale netwerken
Look for responds of KEY-TEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEY-TEL. Laat een reactie achter voor KEY-TEL. KEY-TEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEY-TEL. Leave a respond for KEY-TEL. KEY-TEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEY-TEL op de google maps. Adres en contacten KEY-TEL
Location of KEY-TEL on the google maps. Address and contacts of KEY-TEL

Andere gerelateerde bedrijven als come KEY-TEL KEY-TEL: JEAN GRAULICH | ARDENNES CLASSIC CAR | MAKRO | D'Hondt Anne | DAMIEN DELEU

Other related companies as KEY-TEL: JEAN GRAULICH | ARDENNES CLASSIC CAR | MAKRO | D'Hondt Anne | DAMIEN DELEU

KEY-TEL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEY-TEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05923797607. Het bedrijf KEY-TEL bevindt zich op het adres: VIERHUIZENSTRAAT 21; 3012; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 473,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in KEY-TEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KEY-TEL is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEY-TEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEY-TEL, openstaande posities, locatie van KEY-TEL op de kaart.

KEY-TEL is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEY-TEL, company assigned to the tax number BE05923797607. The company KEY-TEL is located at the address: VIERHUIZENSTRAAT 21; 3012; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 473,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in KEY-TEL were not found.
The main activity of KEY-TEL is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KEY-TEL is not available. You also can look at reviews of KEY-TEL, open positions, location of KEY-TEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEY-TEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEY-TEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEY-TEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEY-TEL, employees, financial statistics.