KANTOOR MACHTELINCKX H.

Contactgegevens KANTOOR MACHTELINCKX H.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KANTOOR MACHTELINCKX H.: address, phone, fax, email, website, opening hours

KANTOOR MACHTELINCKX H.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TENTOONSTELLINGSLAAN 86; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92236767 (+32-92236767) 92236767 (+32-92236767)

Fax (fax): +32 (19) 213-73-32 +32 (19) 213-73-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KANTOOR MACHTELINCKX H.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KANTOOR MACHTELINCKX H."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KANTOOR MACHTELINCKX H."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KANTOOR MACHTELINCKX H., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KANTOOR MACHTELINCKX H.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KANTOOR MACHTELINCKX H., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KANTOOR MACHTELINCKX H.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KANTOOR MACHTELINCKX H.
Products information KANTOOR MACHTELINCKX H.

BTW identificatienummer (tax): BE02788024902
Ondernemingsnummer: 3876495361
Hoofdstad (capital): 255,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in KANTOOR MACHTELINCKX H. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KANTOOR MACHTELINCKX H.
(Get full report from official database of BE for KANTOOR MACHTELINCKX H.)

Aanvulling soorten activiteiten voor KANTOOR MACHTELINCKX H.
Addition kinds of activities for KANTOOR MACHTELINCKX H.

3564. Blowers en fans | Blowers and fans
232902. Mannen- en jongensleer, wol en dunne bovenkleding | Men's and boys' leather, wool and down-filled outerwear
737799. Computer verhuur en verhuur, nec | Computer rental and leasing, nec
22219903. Marquisettes, kunstmatige vezel | Marquisettes, manmade fiber
35420404. Lentewikkeling en vormende machines | Spring winding and forming machines
35480101. Arc lasers, transformator-gelijkrichter | Arc welders, transformer-rectifier
91310403. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, provincie overheid | Executive and legislative offices combined, county government

Werken bij KANTOOR MACHTELINCKX H.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KANTOOR MACHTELINCKX H.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KANTOOR MACHTELINCKX H.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KANTOOR MACHTELINCKX H.. Looking for open vacancies in other companies

 • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou je van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

 • Controleur/inpakker vaste late (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor het toonaangevendste bedrijf te Oevel/Westerlo zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Een greep uit jouw takenpakket: *controle temperatuur *inpak *verzending *….

 • Receptionist garage (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een A-merk garage, zijn wij op zoek naar een receptionist regio Herentals. Wij zijn op zoek naar een Administratief bediende verkoopsadministratie Trucks. Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisors. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen o.a.: plaatsen & opvolgen van bestellingen, opvolgen van klantendossiers, contacten met opbouwers, opvolgen van leveringen, bijkomend soms afleveringen verzorgen. Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen (business advisors, werkplaats, ..)

 • DRINGENDE POETSHULP TE GAVERE (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: AVANTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Gavere. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Brussegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRUSSEGEM)

  Regio: BRUSSEGEM

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio MEERHOUT (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Meerhout en omgeving.

 • ADMINISTRATIEF BEDIENDE DIE VAN WANTEN WEET! (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Studentenjob

  STUDIECO VOF omvat een aantal dienstverlenende activiteiten en is gespecialiseerd in diensten aan huis bij particulieren Ik zoek in het kader van onze lopende werkzaamheden een administratieve kracht die onder meer kan instaan voor volgende taken: - instaan voor de operationele werkzaamheden verbonden met oa www.studieco.be en www.poetsco.be; - werkvoorbereiding in functie van de (overige) TODO's van de zaakvoerder en de technisch administratief bediende; - gegevensverwerking en telefonische contacten (inbound en outbound); - bijdragen leveren aan middellange termijn projecten. Je beschikt in elk geval over een vlotte administratieve aanpak (vooral in en outbound telefoons en mails; geen saaie administratieve communicatie via brief). Excel is een belangrijke tool in ons bedrijf dus ervaring hierin of bereidheid om deze te verwerven op korte termijn is een pluspunt. De concrete invulling en de taken die je voor je rekening neemt, zijn binnen zekere limieten bespreekbaar. Zo kan je het takenpakket maximaal laten aansluiten op jouw competenties en interesses. Mijn ervaring als zaakvoerder leert dat een eerste telefonisch contact van 5 minuten en een daaropvolgend gesprek van 20-40 minuten wederzijds veel kan verduidelijken. Dus solliciteer en waag je kans! Wij streven ernaar elke sollicitatie binnen twee werkdagen verder op te volgen.

 • TEKENAAR WERKVOORBEREIDER CALCULATOR METAAL (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Als Tekenaar/werkvoorbereider biedt je zowel aan de verkoopsafdeling als de productieafdeling je medewerking. Je ontrafelt de binnenkomende technische data. Dit kunnen digitale bestanden zijn van te produceren onderdelen maar ook complexe samenstellingen. Je vormt deze bestaande tekeningen om tot productiedata in samenspraak met de klant. Je staat in voor de off-line programmatie van het machinepark met behulp van verschillende grafische pakketten. Op basis hiervan maak je een offerte en bepaal je de leveringstermijn. Je bent de eindverantwoordelijke voor het behalen van de vooropgestelde leveringstermijn. Je bent communicatief met de mensen op de werkvloer.

 • Advocaat Corporate M&A (Antwerpen) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Zelfstandige activiteit

  Advocaat - Corporate M&A - (Antwerpen) Voor een gerenommeerd advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Advocaat gespecialiseerd in M&A om het team experten te versterken. Onze klant is een specialist in bijstaan van ondernemingen in een brede waaier aan juridische kwesties. Ze bieden hun groeiend nationaal en internationaal cliënteel steeds een totaaloplossing aan waarbij kwaliteit primeert. Transparantie, duidelijke communicatie en efficiëntie typeren de aanpak van dit kantoor. Functieomschrijving: Als Advocaat Corporate M&A ben je verantwoordelijk voor volgende functies: Het adviseren van klanten en bijstaan in het maken van beslissingen omtrent fusies en overnamen, private equity, herstructureringen, aandeelhoudersgeschillen, enz. Het proactief meehelpen uitdenken van een lange-termijn strategie voor de klant. Het opbouwen en onderhouden van een vertrouwensrelatie met het cliënteel.

 • thuisverpleging (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: MEDIZO

  Type: Zelfstandige activiteit

  thuisverpleging regio Oudenaarde

 • Wij zoeken zelfstandige monteurs met reeds ervaring in het plaatsen van garagepoorten! (GREMBERGEN)

  Regio: GREMBERGEN

  Bedrijf: VACO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onze groeiende KMO legt zich reeds 15 jaar toe op de productie en plaatsing van poorten en hekken. Wij werken zowel voor particuliere als industriële klanten in de regio. Wij leveren steeds maatwerk en streven ernaar om met de beste materialen te werken. Om onze klanten de vereiste kwaliteit te kunnen blijven garanderen kijken wij uit naar extra collega’s voor ons montageteam: Jouw uitdaging: Als monteur ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het plaatsen van garagepoorten. A tot Z betekent: · Ophangsystemen aanbrengen · Motoren bevestigen en regelen · Aanbrengen van elektrische bedradingen · Assemblage · Eventueel de oude poort uitbreken bij renovatie · Plaatsen en aansluiten van toebehoren, dit zowel mechanisch als elektrisch · De werking uitleggen aan de klant · … Onze monteurs leveren eveneens service en voeren herstellingen uit op de geplaatste installaties: · De werking van het materiaal en de kritieke punten controleren · Mechanische onderdelen schoonmaken, bijstellen, smeren, aandraaien, … · Opvolggegevens van interventies registreren · Defecte onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen · Technische ondersteuning bieden aan collega’s · Luisteren naar de behoeften van de klant en extra werkzaamheden uitvoeren indien nodig · …

 • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van KANTOOR MACHTELINCKX H. in sociale netwerken
Look for responds of KANTOOR MACHTELINCKX H. in social networks

Lees alle opmerkingen voor KANTOOR MACHTELINCKX H.. Laat een reactie achter voor KANTOOR MACHTELINCKX H.. KANTOOR MACHTELINCKX H. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KANTOOR MACHTELINCKX H.. Leave a respond for KANTOOR MACHTELINCKX H.. KANTOOR MACHTELINCKX H. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KANTOOR MACHTELINCKX H. op de google maps. Adres en contacten KANTOOR MACHTELINCKX H.
Location of KANTOOR MACHTELINCKX H. on the google maps. Address and contacts of KANTOOR MACHTELINCKX H.

Andere gerelateerde bedrijven als come KANTOOR MACHTELINCKX H. KANTOOR MACHTELINCKX H.: Ateliers Leyskens-AMB SA | Alongi & Fils SPRL | PATRIK ROMBAUT | DANNY MAES | LANC?ME STAND INNOVATION

Other related companies as KANTOOR MACHTELINCKX H.: Ateliers Leyskens-AMB SA | Alongi & Fils SPRL | PATRIK ROMBAUT | DANNY MAES | LANC?ME STAND INNOVATION

KANTOOR MACHTELINCKX H. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KANTOOR MACHTELINCKX H., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02788024902. Het bedrijf KANTOOR MACHTELINCKX H. bevindt zich op het adres: TENTOONSTELLINGSLAAN 86; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 255,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 691,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in KANTOOR MACHTELINCKX H. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KANTOOR MACHTELINCKX H. is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KANTOOR MACHTELINCKX H. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KANTOOR MACHTELINCKX H., openstaande posities, locatie van KANTOOR MACHTELINCKX H. op de kaart.

KANTOOR MACHTELINCKX H. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is KANTOOR MACHTELINCKX H., company assigned to the tax number BE02788024902. The company KANTOOR MACHTELINCKX H. is located at the address: TENTOONSTELLINGSLAAN 86; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 255,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 691,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in KANTOOR MACHTELINCKX H. were not found.
The main activity of KANTOOR MACHTELINCKX H. is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KANTOOR MACHTELINCKX H. is not available. You also can look at reviews of KANTOOR MACHTELINCKX H., open positions, location of KANTOOR MACHTELINCKX H. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KANTOOR MACHTELINCKX H., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KANTOOR MACHTELINCKX H., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KANTOOR MACHTELINCKX H., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KANTOOR MACHTELINCKX H., employees, financial statistics.