INCA CONSULT

Contactgegevens INCA CONSULT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INCA CONSULT: address, phone, fax, email, website, opening hours

INCA CONSULT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZANDSTRAAT 42; 3130; BEGIJNENDIJK, België

Telefoon (phone): 16537860 (+32-16537860) 16537860 (+32-16537860)

Fax (fax): +32 (84) 587-90-59 +32 (84) 587-90-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INCA CONSULT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INCA CONSULT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INCA CONSULT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INCA CONSULT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INCA CONSULT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INCA CONSULT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INCA CONSULT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INCA CONSULT
Products information INCA CONSULT

BTW identificatienummer (tax): BE07840362548
Ondernemingsnummer: 1795410156
Hoofdstad (capital): 643,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 556,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in INCA CONSULT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computers and computerapparatuur; Diverse opleidingen and onderwijs; Informaticaconsulenten; Microsoft; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INCA CONSULT
(Get full report from official database of BE for INCA CONSULT)

Aanvulling soorten activiteiten voor INCA CONSULT
Addition kinds of activities for INCA CONSULT

514909. Koffie en thee | Coffee and tea
17110103. Reparatie en onderhoud van verwarmingssystemen | Heating systems repair and maintenance
22820300. Natuurlijke en dierlijke vezelgarens: draaien, wikkelen, spoelen | Natural and animal fiber yarns: twisting, winding, spooling
34990104. Linnen, kluis en kluis: metaal | Linings, safe and vault: metal
80729900. Tandheelkundige laboratoria, nec | Dental laboratories, nec

Werken bij INCA CONSULT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INCA CONSULT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INCA CONSULT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INCA CONSULT. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker sta je in voor het voorzien van de te verwerken groenten aan de machines. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid.

  • 2 TIJDELIJK BEDIENDEN MET KENNIS DUITS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een internationaal voedingsbedrijf regio groot Kortrijk, zijn wij op zoek naar 2 tijdelijke krachten op customer service met kennis Duits. Er zijn 2 opties: - klachtenopvolging op customer service, opdracht van 3 maanden (met mogelijks verlenging van nog eens 3 maanden) - tijdelijke ondersteuning DUITSE markt, tot eind maart.

  • Servicetechnieker | Daguren | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werken in de techniek met bekende tandheelkundige merken en technische oplossingen bedenken voor een goede klantgerichte service, dat zijn de uitdagingen die wij een ambitieuze servicetechnieker aanbieden. Ben jij de persoon die wij zoeken? Je levert en plaatst de apparatuur bij de tandartsen en leidt die mensen op wat betreft de bediening en het dagelijks onderhoud. De Service aan de klant staat bij jou altijd voorop. Als servicetechnieker vul jij je werkweek met: Het installeren en onderhouden van apparaten. Het oplossen van storingen. Het adviseren van de klant over de aanschaf van nieuwe apparatuur. Het beheren van je eigen wagenvoorraad. Het bijhouden van de administratie van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd.

  • Kelner (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kelner sta je in voor: - Het ontvangen van gasten - Bestellingen opnemen - Drankjes en eten serveren - Netjes houden van je werkomgeving en afruimen van tafels - Klantentevredenheid

  • chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je gaat op baan om de containers waar mensen hun tweedehands kledij in deponeren te ledigen. Dit gebeurt met de hand dus je moet zich voorstellen dat je manueel alle zakken in jouw vrachtwagen gooit. > als je wagen vol is of je hebt alle containers leeg gemaakt die op de planning staan brengt u deze naar de sorteercentra. De karren met zakken die u vulde gedurende de dag zal je hier van de vrachtwagen rijden en lege karren mee nemen.

  • Assistent Elektrisch Verantwoordelijke (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze topklanten te Zele zijn we op zoek naar een Assisten Elektrisch Verantwoordelijke. Da's een hele mondvol. Wat houdt dat nu precies in? Je zal samen met het hoofd van de elektrische dienst werken en samen zijn jullie verantwoordelijk voor de elektrische installaties ter plaatse. Het takenpakket is heel gevarieerd, je zal namelijk deels op de werkvloer staan en verantwoordelijk zijn voor een aantal administratieve taken. Je zal het voortouw nemen bij technische projecten en werkvoorbereidingen, de elektriciens begeleiden in het preventief en curatief onderhoud. Verder bewaak je de voortgang, volgt het proces op en staat in voor de communicatie met leveranciers en stakeholders.

  • Student magazijnier op maandag (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Onze klant, gelegen in Mechelen-Noord en gespecialiseerd in brandbeveiliging, heeft een webshop waarvoor de bestellingen moeten klaargezet worden. Wanneer klanten brandblussers, haspels, rookmelders,... bestellen ben jij de persoon die deze gaat klaarzetten. Wat moet je juist doen? Je werkt in het magazijn en laadt mee de vrachtwagens uit. Je helpt ook de bestellingen mee klaar te zetten. Verder vragen ze ook om op tijd en stond gegevens in excel te updaten. De bestellingen moeten immers opgevolgd worden hé.

  • Receptionist (bijverdienste) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team Gent Office zoekt een receptionist (m/v) voor een bedrijf in Evergem. Je werkt elke woensdag een volledige dag (7u) als onthaalbediende. Je helpt de klanten aan het onthaal vlot verder en zorgt voor de nodige administratieve verwerking. Voor deze functie komen zowel reguliere uitzendkrachten als jobstudenten in aanmerking. Het is een functie op lange termijn, ideaal als bijverdienste!

  • Vrachtwagenchauffeur CE - Truckdriver CE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TORNADOTRANS

    Type: Vaste Job

    Containertrafiek België ----- Container traffic Belgium

  • Medewerker Ornamentiek (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Main d'Or NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de vernieuwing en de herstelling van historisch staf- en stucwerk bij de restauratie van kerkgebouwen, kastelen, kloosters, monumentale stationsgebouwen, etc; Je werkt op werven over heel Vlaanderen; Je bent een aanspreektpunt op de werf voor collega's en klanten in het Nederlands; Je kent verschillende technieken zoals lijsten trekken op de trekbank met kalk, gips, e.a. technieken en kan deze eveneens ter plaatse bevestigen; Ervaring met het ontwerpen van metalen en/of zinken profielen en kennis van het maken van stuc- of siliconen mallen is een plus; Basiskennis van boetseren en beeldhouwen is een voordeel.

  • CREO Designer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: MIDES

    Type: Vaste Job

    Je staat als desinger in voor het kwalitatief ontwerpen en uittekenen van technische oplossingen. Je staat in voor de opmaak van de nodige aankoopbehoeften voor de uitvoering van het ontwerp. Je werkt de volledige tekeningen uit, rekening houdende met de technische mogelijkheden in productie, kwaliteit, budget. Je staat garant voor de uitwerking van een goed design en lay-out, beschrijvingen van bewerkingen en nabehandeling. Je staat in voor de opmaak van de nodige uitvoerings- en projectdocumenten zoals 3D modellen en tekeningen, technische beschrijvingen, stuklijsten, bewerkingslijsten en sturingsprogramma's. Je staat in voor het opmaken van transporttekeningen, montageplannen en je draagt bij in de opmaak van het technische klantendossier. Je werkt nauw samen met je collega's van aankoop, kwaliteit en productie en rapporteert aan de Engineering Manager.

  • ERVAREN MECANICIEN BMW @ VERHELST OOSTENDE (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: BMW Group Belux

    Type: Werfreserve

    Je voert als technieker de onderhouden en mechanische werkzaamheden uit volgens de kwaliteitsstandaarden van BMW. Je gaat met de wagens naar de keuring. Je maakt de wagens klaar zodat ze tijdig kunnen afgeleverd worden. Je voert de klassieke controles uit met de universele meettoestellen in de concessie. Je communiceert als klantgerichte medewerker met je werkplaatsleider over de ondernomen acties om de klanten gedetailleerd te kunnen informeren. Je zorgt als fiere medewerker voor een nette en ordelijke werkplaats.

Zoek naar antwoorden van INCA CONSULT in sociale netwerken
Look for responds of INCA CONSULT in social networks

Lees alle opmerkingen voor INCA CONSULT. Laat een reactie achter voor INCA CONSULT. INCA CONSULT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INCA CONSULT. Leave a respond for INCA CONSULT. INCA CONSULT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INCA CONSULT op de google maps. Adres en contacten INCA CONSULT
Location of INCA CONSULT on the google maps. Address and contacts of INCA CONSULT

Andere gerelateerde bedrijven als come INCA CONSULT INCA CONSULT: C. BEYERS | Biosan BVBA | Vebon nv | Kroniek | COIFFURE GA?LLE

Other related companies as INCA CONSULT: C. BEYERS | Biosan BVBA | Vebon nv | Kroniek | COIFFURE GA?LLE

INCA CONSULT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INCA CONSULT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07840362548. Het bedrijf INCA CONSULT bevindt zich op het adres: ZANDSTRAAT 42; 3130; BEGIJNENDIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 643,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 556,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Computers and computerapparatuur; Diverse opleidingen and onderwijs; Informaticaconsulenten; Microsoft; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting. Producten gemaakt in INCA CONSULT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INCA CONSULT is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INCA CONSULT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INCA CONSULT, openstaande posities, locatie van INCA CONSULT op de kaart.

INCA CONSULT is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is INCA CONSULT, company assigned to the tax number BE07840362548. The company INCA CONSULT is located at the address: ZANDSTRAAT 42; 3130; BEGIJNENDIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 643,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 556,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Computers and computerapparatuur; Diverse opleidingen and onderwijs; Informaticaconsulenten; Microsoft; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting. Products created in INCA CONSULT were not found.
The main activity of INCA CONSULT is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INCA CONSULT is not available. You also can look at reviews of INCA CONSULT, open positions, location of INCA CONSULT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INCA CONSULT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INCA CONSULT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INCA CONSULT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INCA CONSULT, employees, financial statistics.