EUDATA SYSTEMS

Contactgegevens EUDATA SYSTEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUDATA SYSTEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUDATA SYSTEMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHULSTRASSE 17; 4700; EUPEN, België

Telefoon (phone): 87596868 (+32-87596868) 87596868 (+32-87596868)

Fax (fax): +32 (84) 616-30-27 +32 (84) 616-30-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUDATA SYSTEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUDATA SYSTEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUDATA SYSTEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUDATA SYSTEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUDATA SYSTEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUDATA SYSTEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUDATA SYSTEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUDATA SYSTEMS
Products information EUDATA SYSTEMS

BTW identificatienummer (tax): BE03615570068
Ondernemingsnummer: 3575744628
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 710,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in EUDATA SYSTEMS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computers and computerapparatuur; Databeheer and gegevensverwerking; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Software ontwikkeling and ontwerp; Verhuur kantoormateriaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUDATA SYSTEMS
(Get full report from official database of BE for EUDATA SYSTEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUDATA SYSTEMS
Addition kinds of activities for EUDATA SYSTEMS

22990405. Slubs en nubs | Slubs and nubs
31519901. Handschoenen, leer: jurk of semidress | Gloves, leather: dress or semidress
34960112. Spiraal doek, gemaakt van aangekochte draad | Spiral cloth, made from purchased wire
35540102. Box making machines, papier | Box making machines, paper
38429926. Tractieapparatuur | Traction apparatus
39310506. Drums, onderdelen en accessoires (muziekinstrumenten) | Drums, parts, and accessories (musical instruments)
50939904. Rommel en schroot | Junk and scrap
83999900. Sociale diensten, nec, nec | Social services, nec, nec

Werken bij EUDATA SYSTEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUDATA SYSTEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUDATA SYSTEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUDATA SYSTEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende in de Boekhouding - Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief Bediende Boekhouding (m/v) voor een bedrijf gespecialiseerd in gaming computers. Het bedrijf is gevestigd in Humbeek. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Administratief Bediende Boekhouding zijn: Je controleert en verwerkt betalingen; Je volgt facturen van handelsgoederen op; Je vervult diverse administratieve taken zoals voorbereiding van de boekhouding, BTW-aangiftes enz.; Je beheert de agenda met betrekking tot sollicitaties, leveranciers en personeel; Je verzorgt de administratieve opvolging van het personeel. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Dynamische medewerker bakkerij (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lummen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor een bakkerij.  Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Aanspreekpunt voor de klanten - Bediening - Kassawerk - Werkplek op orde houden

  • magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een greep uit het takenpakket: • Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van in het magazijn afgewerkte producten • Je zorgt dat de indeling optimaal gedaan wordt zodat er steeds een overzicht is en de uitgaande vrachten vlot verlopen • Je zorgt ervoor dat de afhaalbestellingen correct en vlot klaargezet worden • Je ziet erop toe dat de paletten correct gestapeld worden • Toezien op het naleven van kwaliteitsvoorschriften, indien nodig bijsturen en adviezen formuleren • Orde en netheid op de werkvloer bewaken en dit volgens de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels.

  • Storingstechnieker (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het: instellen van nieuwe machines het onderhouden van bestaande machines  het verhelpen van storingen in het productieproces. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend voedingsbedrijf, gelegen in de regio van Herfelingen, zijn we op zoek naar een technieker voor de vast nachtploeg.  

  • Technisch Onderhoud (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot de kerntaken van de 'medewerker technisch onderhoud' behoren: * plannen/organiseren/opvolgen/uitvoeren van het preventief en curatief onderhoud. * analyseren/bijstellen/uitvoeren van het preventief onderhoudsplan. * stockbeheer van de wisselstukken. * voorkomen en reduceren van machinestilstanden. Verantwoordelijkheden: * Plannen van werkorders ovv curatief en preventief onderhoud van de installaties en infrastructuur in samenspraak met de operations manager. * Periodiek bijstellen van het preventief onderhoudsplan ==> na analyse van het curatief uitgevoerde onderhoud. * Stockbeheer van de wisselstukken en de werktuigen. * Up-to-date houden van de technische documentatie (logboeken, onderhoudsinstructies, ...) * Coördineren bij het plaatsen en aansluiten van nieuwe installaties, machines, ... + oplevering. * Plannen en opvolgen van wettelijke en technische controles/kalibraties/ijkingen. * Vrijgave van machines voor productie na onderhoud/interventies. * Uitvoeren van diverse controles cf. controleplan na interventies, opstart, ... * Correct sorteren en deponeren van afval. * Naleven van de interne milieu- en veiligheidsregels. * Coördineren van het onderhoud, wettelijke keuringen, ... van interne transportmiddelen. * Documenteren van werkorders in Phronesys. * Ingangscontrole van wisselstukken, werktuigen, machines, ...

  • klusjesman elektriciteit scholengemeenschap (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal na verloop van tijd een team van 6 klusjesmannen aansturen. Je zal eveneens mee de nodige herstellingen uitvoeren. Je zal de werkzaamheden opvolgen en terugkoppelen naar de leidinggevende van de technische dienst wat de stand van zaken is en welke verdere acties dienen ondernomen te worden.

  • Magazijnier (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de verschillende taken op de koer. Het cliënteel is jouw eerste prioriteit en je doet er alles aan om een kwalitatieve dienstverlening te verzekeren: Je zorgt dat de klanten de juiste goederen in ontvangst nemen Je lost de geleverde goederen, controleert ze en zet ze op de correcte plaats in het magazijn Je onderhoudt jouw zone en het materiaal dat je wordt toevertrouwd Je zet de bestellingen voor de klant kaar en helpt de chauffeurs laden Je opent en sluit de vestigingen correct Je volgt de normen en procedures van het bedrijf feilloos op

  • Local Quality Manager (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Local Quality Manager CUP ben je samen met het lokale team verantwoordelijk om de kwaliteit van de eindproducten te garanderen. Je rapporteert hiervoor aan de Quality Department Manager. Als Local Quality Manager heb je volgende verantwoordelijkheden: - Je bent owner van root cause analyses op niet-conformiteiten (klachten, niet-conforme eindproducten, niet conforme materialen, ...) en het definiëren en opvolgen van corrigerende acties. - Je volgt de effectiviteit op van gedefinieerde acties. - Je staat in voor de opvolging van trends op niet-conformiteiten. - Je bent het aanspreekpunt voor productiegerichte vragen. - Je bent verantwoordelijk voor de maandrapportering van de plant voor kwaliteit. - Je bent betrokken in verbeterprojecten en de implementatie ervan.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent tapijten op woensdagnamiddag (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekend textielbedrijf regio Waregem, zijn wij op zoek naar een afwerk(st)er van tapijten. Hierbij sta je in voor het franjeren van de tapijten. De functie zal aangeleerd worden. Je krijgt ook steeds de nodige begeleiding van een ervaren werknemer. Het betreft een job op woensdagnamiddag, telkens van 13u15 tot 16u30.

  • PLOEGBAZEN sector Magazijninrichting (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: HARDY'S INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een groep medewerkers op de werven. Je zorgt ervoor dat je team werkt volgens vastgestelde procedures. Je rapporteert dagelijks aan je manager over ondernomen acties. Je bent verantwoordelijk voor het bekendmaken van de veiligheidsvoorschriften en de naleving daarvan door je team. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse taken door het team op tijd (planning) en volgens de juiste procedures / werkwijze worden uitgevoerd. Je werkt actief mee aan de verbetering van de resultaten. Je staat in voor de evaluatie en ontwikkeling van de aan jou toegewezen medewerkers. Je stuurt gedreven je team met het juiste organisatorisch inzicht. Je bent een flexibel lid van het team. Ook onder tijdsdruk handel je rustig en beheerst naar je mensen toe, zonder daarbij je doel/deadlines uit het oog te verliezen.

  • Flexijob verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkopers/verkoopsters. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting.

Zoek naar antwoorden van EUDATA SYSTEMS in sociale netwerken
Look for responds of EUDATA SYSTEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUDATA SYSTEMS. Laat een reactie achter voor EUDATA SYSTEMS. EUDATA SYSTEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUDATA SYSTEMS. Leave a respond for EUDATA SYSTEMS. EUDATA SYSTEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUDATA SYSTEMS op de google maps. Adres en contacten EUDATA SYSTEMS
Location of EUDATA SYSTEMS on the google maps. Address and contacts of EUDATA SYSTEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come EUDATA SYSTEMS EUDATA SYSTEMS: CAMINO | APRA Groupe d'Assurances | DE PESTER JEAN | LUCIEN DE CRAEMER | MARINA HEYMANS

Other related companies as EUDATA SYSTEMS: CAMINO | APRA Groupe d'Assurances | DE PESTER JEAN | LUCIEN DE CRAEMER | MARINA HEYMANS

EUDATA SYSTEMS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUDATA SYSTEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03615570068. Het bedrijf EUDATA SYSTEMS bevindt zich op het adres: SCHULSTRASSE 17; 4700; EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 710,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Computers and computerapparatuur; Databeheer and gegevensverwerking; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Software ontwikkeling and ontwerp; Verhuur kantoormateriaal. Producten gemaakt in EUDATA SYSTEMS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUDATA SYSTEMS is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUDATA SYSTEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUDATA SYSTEMS, openstaande posities, locatie van EUDATA SYSTEMS op de kaart.

EUDATA SYSTEMS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUDATA SYSTEMS, company assigned to the tax number BE03615570068. The company EUDATA SYSTEMS is located at the address: SCHULSTRASSE 17; 4700; EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 710,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Computers and computerapparatuur; Databeheer and gegevensverwerking; Onderhoud van kantoor- and computeruitrusting; Software ontwikkeling and ontwerp; Verhuur kantoormateriaal. Products created in EUDATA SYSTEMS were not found.
The main activity of EUDATA SYSTEMS is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EUDATA SYSTEMS is not available. You also can look at reviews of EUDATA SYSTEMS, open positions, location of EUDATA SYSTEMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUDATA SYSTEMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUDATA SYSTEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUDATA SYSTEMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUDATA SYSTEMS, employees, financial statistics.