JOORIS G

Contactgegevens JOORIS G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOORIS G: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOORIS G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRABANTDAM 179; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92238720 (+32-92238720) 92238720 (+32-92238720)

Fax (fax): +32 (57) 340-79-71 +32 (57) 340-79-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOORIS G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOORIS G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOORIS G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOORIS G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOORIS G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOORIS G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOORIS G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOORIS G
Products information JOORIS G

BTW identificatienummer (tax): BE04649658203
Ondernemingsnummer: 2760833740
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 341,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in JOORIS G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOORIS G
(Get full report from official database of BE for JOORIS G)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOORIS G
Addition kinds of activities for JOORIS G

07820208. Spuitdiensten, gazon | Spraying services, lawn
14999919. Vulkanische aswinning | Volcanic ash mining
17990200. Coating, caulking, en weer, water en brandbestendig | Coating, caulking, and weather, water, and fireproofing
27540305. Souvenirkaarten: gravure printing | Souvenir cards: gravure printing
27549912. Menu's: gravure printing | Menus: gravure printing
35939901. Vloeistofvermogen actuatoren, hydraulisch of pneumatisch | Fluid power actuators, hydraulic or pneumatic

Werken bij JOORIS G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOORIS G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOORIS G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOORIS G. Looking for open vacancies in other companies

 • Service Engineer met passie voor techniek (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je zal als Service Engineer instaan voor het operationele gedeelte van verschillende installaties. Jouw technische skills zijn een troef tijdens de bediening van de installaties en het uitvoeren van het onderhoud en de kalibraties Je staat ook in voor de demontage en reiniging van de installaties na testing Jouw communicatieve skills zullen jou helpen bij het geven van demo's en seminaries Stockbeheer maakt ook deel uit van jouw takenpakket Jouw analytisch vermogen is een meerwaarde tijdens het implementeren, testen en evalueren van verbeteringen Technisch onderhoud en installatie van units bij klanten in het buitenland

 • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

 • Elektricien (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een elektricien. Je wordt tewerkgesteld op verschillende werven. Je staat in voor het kappen, slijpen van sleuven; leggen, trekken van kabels. Daarnaast sta je ook in voor het aansluiten van de kabels.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Torhout (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • PT Polyvalente student op dinsdag (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Fysiek zwaar werk !!!! Er moet gewerkt worden in de hoogte, wat vrij belastend kan zijn. Orderpicker en aanvullend logistiek werk.

 • Dossierbeheerder voor kantoor met persoonlijke feel - Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Voor een kantoor met 6 vaste medewerkers zoeken wij een enthousiaste en gedreven dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder. Door hun persoonlijke aanpak naar klanten en medewerkers toe ontwikkelen ze constant en blijven ze steeds groeien. Je functie als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: Je staat in voor de begeleiding van je eigen klantenportfolio en bent zoveel meer dan alleen hun dossierbeheerder. Je helpt hen het bos door de bomen te zien. De boekhoudkundige verwerking komt uiteindelijk ook bij jou terecht. Het inboekwerk, de afsluitingen, en de jaarrekeningen. Je motiveert je collega's om dezelfde aanpak naar klanten toe te hanteren, en helpt hen ook als ze vragen zouden hebben waar jij mee kan helpen.

 • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

  Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

 • Medewerk(st)er payroll (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit: 1) het administratieve luik voor het interimgebeuren: prestatiestaten doorgeven, facturen controleren,... 2) opleidingen organiseren 3) payroll (Protime / sociaal secretariaat) 4) administratieve taken: arbeidsongevallen aangeven, administratie voor educatief verlof, grensarbeiders,...

 • Reliability Engineer voor internationale onderneming (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een Reliability Engineer voor een internationale onderneming:  Als Reliability Engineer sta je in voor volgend takenpakket: *Je analyseert en optimaliseert bestaande preventieve onderhoudsplannen  *Je definieert preventieve onderhoudsplannen voor nieuwe uitrusting *Je maakt gebruik van de tools FMEA (Failure Mode Effect Analysis) en RCM (Reliability Centered Maintenance)  *Je identificeert structurele problemen en je bent de drijvende kracht bij het analyseren van problemen *Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn asset planning, waarbij je voorstellen formuleert voor vervangingsinvesteringen *Je wordt ook betrokken bij nieuwe projecten on-site, daar krijg je de rol om betrouwbaarheidsstudies op te stellen en reserveonderdelen te beheren voor nieuwe lijnen en service level agreements met leveranciers *Je staat nauw in contact met de technische manager: samen denk je na over verbeteringen voor installaties en beheer je de planning van het preventief onderhoud *Administratie behoort ook tot jouw takenpakket *Je blijft zoeken naar energiebesparende maatregelen   

 • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - West-Vlaanderen (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: ART OF WORK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

 • Flexi afwasser maandag - en dinsdagavond/ 2 weken (LEEST)

  Regio: LEEST

  Bedrijf: HET BRUGHUIS

  Type: Flexijob

  Voor Het Brughuis te Leest zoeken we een afwasser op maandag- en dinsdagavond om de 2 weken. Je staat in voor het afwassen van de borden en keukenmateriaal.

Zoek naar antwoorden van JOORIS G in sociale netwerken
Look for responds of JOORIS G in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOORIS G. Laat een reactie achter voor JOORIS G. JOORIS G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOORIS G. Leave a respond for JOORIS G. JOORIS G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOORIS G op de google maps. Adres en contacten JOORIS G
Location of JOORIS G on the google maps. Address and contacts of JOORIS G

Andere gerelateerde bedrijven als come JOORIS G JOORIS G: FLALGEMEEN VERVOER DENDER EN SCHELDE NV | BAKKERIJ DE KORENBLOMME | D.I.P. CONSULTING | Dogs World | AHMED EL BARGHOUTI

Other related companies as JOORIS G: FLALGEMEEN VERVOER DENDER EN SCHELDE NV | BAKKERIJ DE KORENBLOMME | D.I.P. CONSULTING | Dogs World | AHMED EL BARGHOUTI

JOORIS G is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOORIS G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04649658203. Het bedrijf JOORIS G bevindt zich op het adres: BRABANTDAM 179; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 341,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in JOORIS G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOORIS G is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOORIS G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOORIS G, openstaande posities, locatie van JOORIS G op de kaart.

JOORIS G is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOORIS G, company assigned to the tax number BE04649658203. The company JOORIS G is located at the address: BRABANTDAM 179; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 341,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in JOORIS G were not found.
The main activity of JOORIS G is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JOORIS G is not available. You also can look at reviews of JOORIS G, open positions, location of JOORIS G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOORIS G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOORIS G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOORIS G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOORIS G, employees, financial statistics.