FONTENELLE-BESONNE S.A.

Contactgegevens FONTENELLE-BESONNE S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FONTENELLE-BESONNE S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FONTENELLE-BESONNE S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Z茅nobe Gramme 48-50 1030 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.22 45 51 70 32.22 45 51 70

Fax (fax): 32.22 45 55 11 32.22 45 55 11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FONTENELLE-BESONNE S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FONTENELLE-BESONNE S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FONTENELLE-BESONNE S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FONTENELLE-BESONNE S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FONTENELLE-BESONNE S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FONTENELLE-BESONNE S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FONTENELLE-BESONNE S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FONTENELLE-BESONNE S.A.
Products information FONTENELLE-BESONNE S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03241485595
Ondernemingsnummer: 5871337890
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 657,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Mailing and sorting

Product categorie (product category): Communication, advertising and the media; Marketing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FONTENELLE-BESONNE S.A.
(Get full report from official database of BE for FONTENELLE-BESONNE S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FONTENELLE-BESONNE S.A.
Addition kinds of activities for FONTENELLE-BESONNE S.A.

367200. Printplaten | Printed circuit boards
461999. Pijpleidingen, nec, nec | Pipelines, nec, nec
15319904. Speculatieve bouwer, eengezinswoningen | Speculative builder, single-family houses
22739905. Smyrna tapijten en tapijten, machine geweven | Smyrna carpets and rugs, machine woven
65199901. Luchthavenverhuur, indien niet opererende luchthaven | Airport leasing, if not operating airport

Werken bij FONTENELLE-BESONNE S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FONTENELLE-BESONNE S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FONTENELLE-BESONNE S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FONTENELLE-BESONNE S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Onthaalbediende m/v sector Toerisme (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een museum te Brugge zijn we op zoek naar een onthaalbediende m/v: - U staat in voor het onthaal en informeren van de klanten - U staat in voor ticketverkoop - U staat in voor afwerken van de promo en controle - Bijkomende administratieve taken

  • Spoorkraanmachinist (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud, herstelling en aanpassingen aan het groot en klein materiaal (van vrachtwagens en kranen tot boormachines en alle materiaal dat werkt op benzine) - Dagdagelijks overleg met de onderhoudsverantwoordelijke, en ondersteunen waar nodig. - Klaarzetten van de vereiste werkmaterialen - Melden van defecte materialen aan de interne keurder/onderhoudsverantwoordelijke

  • Verantwoordelijke afdeling bazar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in buurtdiscount en non-food distributie zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor de afdeling bazar. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en zorgt voor een warm onthaal - Jouw oog voor detail maakt dat de winkel er ordelijk, uitnodigend en aantrekkelijk bij ligt voor de klant - Je zorgt voor de uitpak van leveringen en verwerkt de nieuwe stukken in de rekken - Bij bepaalde koopacties (Kerst, Halloween) doe je er alles aan om deze producten in de verf te zetten - Aan de kassa breng je iedere betaaltransactie tot een goed einde

  • Winkelmedewerker (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een voltijdse functie als winkelbediende (m/v) in de regio van Gavere? Wil je graag in een supermarkt aan de slag? Voor een supermarkt te Gavere zoeken we een winkelbediende (m/v) om op de beenhouwerij-afdeling aan de slag te gaan. Je zorgt voor een vlotte bediening van de klanten aan de verstoog. Je snijdt de gevraagde charcuterie en zorgt voor een mooie presentatie van alle vleeswaren. Indien nodig spring je ook in aan de kassa.

  • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

  • LABORANT VOEDINGSBEDRIJF (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een laborant. Ben je in het bezit van een bachelor of master diploma in de chemie of biochemie? Heb je minstens twee jaar ervaring in een voedingslaboratorium? Spreek je naast Nederlands ook goed Engels en Frans? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als laborant zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: je neemt de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van standaardanalysen je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct je voert standaard analysen op monsters van grondstoffen, hulpgrondstoffen, eindproducten, ... uit je geeft en verstrekt informatie ivm de analyseresultaten je reinigt de hulpmiddelen en labo apparatuur je houdt de labovoorraad bij je vult keurringskaarten in je helpt bij het uittesten van nieuwe toestellen enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Vakantiejob verpleegkundige geriatrie (herfstvakantie, november, december) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ Maria Middelares

    Type: Studentenjob

    Je verleent als vakantiehulp een kwaliteitsvolle en veilige patiëntenzorg op de dienst geriatrie.

  • Jobstudent(e) / Sales representant(e) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Studentenjob

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant.

  • PRODUCTIE MANAGER REGIO WOMMELGEM (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het productie gebeuren van A tot Z. Je rapporteert rechtstreeks aan de Bedrijfsleider. Je wordt verantwoordelijk voor zowel machines, mensen als processen. Je bent in staat om dagelijkse beslissingen te nemen die output, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie waarborgen. Je geeft leiding aan een team van productiemedewerkers en teamleaders. Je bent hiertoe hoofdzakelijk fysiek aanwezig op de werkvloer om directe aansturingen te bewerkstelligen en de continuïteit van de productie processen te waarborgen. Je ontwikkelt je eigen visie in lijn met de groei- en uitbreidingsstrategie van het bedrijf en weet die ook plan- en projectmatig te realiseren met je team. In samenwerking met het huidige management breng je de productie naar een next level. Je slaagt erin om samen met de teams de hoge kwaliteitseisen van onze klanten te realiseren door je te richten op een continue verbetering van onze productieprocessen. Je werkt in team met zowel de verkoop, kwaliteit, logistiek en ondersteunende diensten.

  • Flexi-jobs kassamedewerk(st)ers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van FONTENELLE-BESONNE S.A. in sociale netwerken
Look for responds of FONTENELLE-BESONNE S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FONTENELLE-BESONNE S.A.. Laat een reactie achter voor FONTENELLE-BESONNE S.A.. FONTENELLE-BESONNE S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FONTENELLE-BESONNE S.A.. Leave a respond for FONTENELLE-BESONNE S.A.. FONTENELLE-BESONNE S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FONTENELLE-BESONNE S.A. op de google maps. Adres en contacten FONTENELLE-BESONNE S.A.
Location of FONTENELLE-BESONNE S.A. on the google maps. Address and contacts of FONTENELLE-BESONNE S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come FONTENELLE-BESONNE S.A. FONTENELLE-BESONNE S.A.: Stappaerts I | SOFIM SELECT | ERIC DELCOURTE | AQUAPLANNING | ROGER BASSLEER

Other related companies as FONTENELLE-BESONNE S.A.: Stappaerts I | SOFIM SELECT | ERIC DELCOURTE | AQUAPLANNING | ROGER BASSLEER

FONTENELLE-BESONNE S.A. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FONTENELLE-BESONNE S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03241485595. Het bedrijf FONTENELLE-BESONNE S.A. bevindt zich op het adres: Avenue Z茅nobe Gramme 48-50 1030 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 657,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Communication, advertising and the media; Marketing. Lijst met producten zijn Mailing and sorting.
De hoofdactiviteit van FONTENELLE-BESONNE S.A. is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FONTENELLE-BESONNE S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FONTENELLE-BESONNE S.A., openstaande posities, locatie van FONTENELLE-BESONNE S.A. op de kaart.

FONTENELLE-BESONNE S.A. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FONTENELLE-BESONNE S.A., company assigned to the tax number BE03241485595. The company FONTENELLE-BESONNE S.A. is located at the address: Avenue Z茅nobe Gramme 48-50 1030 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 657,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Communication, advertising and the media; Marketing. List of products are Mailing and sorting.
The main activity of FONTENELLE-BESONNE S.A. is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FONTENELLE-BESONNE S.A. is not available. You also can look at reviews of FONTENELLE-BESONNE S.A., open positions, location of FONTENELLE-BESONNE S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FONTENELLE-BESONNE S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FONTENELLE-BESONNE S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FONTENELLE-BESONNE S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FONTENELLE-BESONNE S.A., employees, financial statistics.