JO RENIER

Contactgegevens JO RENIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JO RENIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JO RENIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ESMOREITLAAN 5B61; 2050; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32273910 32273910

Fax (fax): +32 (3) 339-10-37 +32 (3) 339-10-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JO RENIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JO RENIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JO RENIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JO RENIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JO RENIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JO RENIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JO RENIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JO RENIER
Products information JO RENIER

BTW identificatienummer (tax): BE01548217773
Ondernemingsnummer: 9859100341
Hoofdstad (capital): 680,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 630,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in JO RENIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JO RENIER
(Get full report from official database of BE for JO RENIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JO RENIER
Addition kinds of activities for JO RENIER

2261. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
3441. Vervaardigd constructie metaal | Fabricated structural metal
23960301. Bindingen, pet en hoed: gemaakt van aangekochte materialen | Bindings, cap and hat: made from purchased materials
24991001. Schalen, hout | Bowls, wood
28619902. Marine winkels, hout en tandvlees | Naval stores, wood and gum
38229904. Elektrische luchtreiniger controles, automatisch | Electric air cleaner controls, automatic
51990200. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
58120405. Restaurant, lunchbalie | Restaurant, lunch counter
59990401. kijker | Binoculars
87439903. PR en publiciteit | Public relations and publicity

Werken bij JO RENIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JO RENIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JO RENIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JO RENIER. Looking for open vacancies in other companies

 • Aankoopverantwoordelijke (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in productlancering zoeken wij een enthousiaste aankoopverantwoordelijke. Je maakt uitgebreide analyses met betrekking tot de verschillende markten, prijzen, producten en fabrikanten. Je volgt de aankoop en leveringen van de producten nauwgezet op. Ook zorg je ervoor dat de producten voldoen aan alle normen en de vereiste kwaliteiten. Je zorgt voor een duidelijke communicatie tussen het bedrijf en de leveranciers. Verder rapporteer je over je bezoeken aan buitenlandse leveranciers en buitenlandse beurzen.

 • Machineoperator profileerlijn - Nacht (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de aanvoer van rollen staalplaten Je stelt de machine in aan de hand van gegevens met als doel koudgevormde wand- of dakplaten te bekomen Je pakt de afgewerkte platen in en voert ze weg met de heftruck

 • Onderhoudstechnieker kaaimachines (m/v) (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gevestigd in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud kaaimachines. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van metaal constructies, machinevoertuigen en algemene onderhoudswerken met betrekking van infrastructuur. Alsook het onderhouden en herstellen van trailers, skelly's, containers en mafi's. Je staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines zoals forklifts, reachstackers, tugmasters,... Daarnaast staat u ook in voor herstellingen alsook verzorgt u interventies op de kaai.

 • Ploegbaas metser (m/v) (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Harelbeke zijn we op zoek naar een ploegbaas/ploegchef metser,  Leiding over een ploeg van 5 metsers Ruwbouwwerken Woningen en appartementen

 • Lasser/samensteller (m/v) (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Bocholt dat actief is in de productie van trappen en leuningen, maar ook carports, poorten en ander metaalwerken in staal en inox zijn wij op zoek naar een gedreven lasser/ samensteller. Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken. Je krijgt de nodige plannen, waarna je zelf de constructie samen stelt. Je zal vooral tewerkgesteld worden in het atelier, maar verplaatsing tot werf kan sporadisch voorkomen. Het betreft een functie in dagdienst. Voorlopig om een drukke periode op te vangen, maar de mogelijkheid tot een vast contract zit er zeker in.

 • Elektro-Mechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling. (WESTROZEBEKE)

  Regio: WESTROZEBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor: het goed functioneren/afregelen van installaties teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de installaties te garanderen. het opsporen van de oorzaak van meldingen van defecten of technische storingen om onderbrekingen tot een minimum te herleiden. het uitvoeren van kleine routinematige herstellingen en dringende noodreparaties. een goede medewerking aan het uitvoeren van preventief onderhoud. het opsporen van mechanische en elektrische problemen alvorens ze zich voordoen. de administratieve formaliteiten zodanig overzicht wordt gehouden over de storingen. hulp bij installatie van nieuwe apparatuur installaties of machines teneinde de ingebruikname zo vlot mogelijk te laten verlopen.

 • Receptionist vrachtwagens | dagdienst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken we een allround receptie bediende. In deze functie ga je de receptie bemannen, inkomende telefoons beantwoorden, algemene administratie behandelen, ... Voor deze job zoeken we iemand met een brede en toch doorgedreven technische kennis van vrachtwagens. Je zal immers al een eerste diagnose moeten stellen indien mensen met een defect bellen of langskomen. Verder werk je zeer nauw samen met het hele team en is het de bedoeling dat je multi-ineztbaar zal zijn.

 • Chauffeur C/CE (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur word je ingezet voor : nationaal transport van goederen het afwerken van je dagplanning aan de hand van de vastgestelde routes documenten nakijken in verband met de bestellingen en leveringen goederen laden en lossen

 • Business Analist (m/v) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: TOURING ASSURANCES

  Type: Vaste Job

  Business analyse in één van de multidisciplinaire teams (deel van het IT Team) in een directe autoverzekeringsmaatschappij. De business analist zal verantwoordelijk zijn voor het begrijpen, documenteren, ondersteunen en analyseren van de applicaties en procedures die de businessfuncties in de verschillende afdelingen van de maatschappij ondersteunen. De business analist zal nauw samenwerken met de Product Owner om User Stories (beschrijving van behoeften en requirements) en acceptatiecriteria vast te leggen. De business analist zal samen met zijn/haar team oplossingen implementeren in elke Sprint, en zal actief bijdragen in validaties en tests samen met de eindgebruikers. Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor het tot stand brengen en behouden van effectieve werkrelaties, zowel intern als extern. De job vergt een effectieve prioriteitsbepaling, tijdsbeheer, teamgeest, en sterke organisatorische en communicatievaardigheden.

 • Junior .NET developer (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Net-IT

  Type: Vaste Job

  Je bent op zoek naar een (eerste) professionele uitdaging als .Net Developer. We luisteren naar wat jij wilt maken van je carrière en geven je de kansen en ondersteuning om jezelf volledig te ontplooien. Je komt terecht in een team van enthousiaste personen die zichzelf en elkaar steeds op de hoogte houden van de laatste technologische innovaties.

 • Customer Service / Commercieel Meertalig Medewerker (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ANACONDA

  Type: Vaste Job

  Anaconda, Selection & Direct Search, zoekt een customer service / commercieel bediende binnendienst Onze opdrachtgever is een dochter van een internationale groep en een sterke KMO gespecialiseerd in elektrische en elektronische aansluittechnieken voor industriële toepassingen. Na een grondige opleiding word je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de toegewezen klantenportefeuille zoals het uitwerken van offertes, begeleiden van het orderproces, onderhouden van proactieve klantencontacten, bewaken van voorraden en levertermijnen, afhandelen van klachten... In deze functie ben je de interne aanspreekpartner van onze klanten en werk je nauw samen met de verschillende account managers.

 • Teamleiders Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van JO RENIER in sociale netwerken
Look for responds of JO RENIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JO RENIER. Laat een reactie achter voor JO RENIER. JO RENIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JO RENIER. Leave a respond for JO RENIER. JO RENIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JO RENIER op de google maps. Adres en contacten JO RENIER
Location of JO RENIER on the google maps. Address and contacts of JO RENIER

Andere gerelateerde bedrijven als come JO RENIER JO RENIER: RENMANS | FRAN?OIS VERBRAECKEN | COIFFURE DANNY | MAISON ANNIE & CARMINE | CAP

Other related companies as JO RENIER: RENMANS | FRAN?OIS VERBRAECKEN | COIFFURE DANNY | MAISON ANNIE & CARMINE | CAP

JO RENIER is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JO RENIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01548217773. Het bedrijf JO RENIER bevindt zich op het adres: ESMOREITLAAN 5B61; 2050; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 680,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 630,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in JO RENIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JO RENIER is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JO RENIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JO RENIER, openstaande posities, locatie van JO RENIER op de kaart.

JO RENIER is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is JO RENIER, company assigned to the tax number BE01548217773. The company JO RENIER is located at the address: ESMOREITLAAN 5B61; 2050; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 680,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 630,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in JO RENIER were not found.
The main activity of JO RENIER is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JO RENIER is not available. You also can look at reviews of JO RENIER, open positions, location of JO RENIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JO RENIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JO RENIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JO RENIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JO RENIER, employees, financial statistics.