COMPANIE CVBA

Contactgegevens COMPANIE CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPANIE CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPANIE CVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gasmeterlaan 191 9000 Gent, België

Telefoon (phone): 32.92 33 63 65 32.92 33 63 65

Fax (fax): 32.92 23 12 50 32.92 23 12 50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPANIE CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPANIE CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPANIE CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPANIE CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPANIE CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPANIE CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPANIE CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPANIE CVBA
Products information COMPANIE CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01702850341
Ondernemingsnummer: 4172302246
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 544,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Marketing - research

Product categorie (product category): Communication, advertising and the media; Marketing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPANIE CVBA
(Get full report from official database of BE for COMPANIE CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPANIE CVBA
Addition kinds of activities for COMPANIE CVBA

372803. Vliegtuigen landing assemblies en remmen | Aircraft landing assemblies and brakes
509902. Hout en hout bijproducten | Wood and wood by-products
15210103. Terras- en dekconstructie en reparatie | Patio and deck construction and repair
26319904. Natte machineplank | Wet machine board
26750304. Stencil-kaarten, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Stencil cards, die-cut: made from purchased materials
34440400. Metalen vloeren en zijwanden | Metal flooring and siding
34669901. Fles caps and tops, gestempeld metaal | Bottle caps and tops, stamped metal
34999900. Vervaardigde metaalproducten, nec, nec | Fabricated metal products, nec, nec
49539903. Verbrandingsinstallatie | Incinerator operation
50850503. Industriële wielen | Industrial wheels

Werken bij COMPANIE CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPANIE CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPANIE CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPANIE CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur 16-20 ton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je controleert de losopdrachten en lost vrachtwagens met een 16 ton heftruck;  Je pikt orders en laadt vrachtwagens; Je bespreekt afwijkingen met de planners; Je staat in voor de bediening van de weegbrug. Bediening van de weegbrug en het opvragen van weeglijsten. Inkomende vrachten controleren en doorgeven waar deze moeten gedeponeerd worden. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur met CE rijbewijs. 

  • HUISHOUDHULP REGIO Lint/Hove (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Een eigen wagen is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • Huishoudhulpen regio Rotselaar - Werchter (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Rotselaar - Werchter. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • HUISHOUDHULP HULSHOUT (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Hulshout en Itegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Tienen (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student eindejaarsperiode voor administratieve ondersteuning (nov - dec) (m-v) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de voedingssector, met piekperiode rond de eindejaarsperiode, zijn we op zoek naar een student die administratief kan bijspringen. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verwerken van inkomende bestellingen in het systeem. Hoe je dit moet doen, zal je uiteraard ter plaatse aangeleerd worden. De opdracht zal lopen van begin november tot eind december. En dit iedere werkdag. Bij opstart zal het gaan over ongeveer 3u per dag met een opstart rond 10u , nadien 5 uur per dag (indien mogelijk) met een opstart rond 9u.

  • Zaalmedewerker - barman/barvrouw (student) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar studenten die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

  • STUDENT OF BIJVERDIENER WEEKEND CENTRUM BRUGGE 8U/DAG ZA/ZO (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Studentenjob

    Er zijn 2 beschikbare stations. De eerste is als snackbarmedewerker. een eerste ervaring in een frituur kan zeker een plus zijn. Je staat hier in voor de bereiding van de frietjes en andere bereidingen, bediening van dranken maar ook het ordelijk houden van jouw werkplek en de zaal. De andere functie is als kelner in de taverne waar vnl. chocoladebereidingen, pannenkoeken en ijsjes geserveerd worden. Een eerdere ervaring met dergelijke koude bereidingen is een plus, geen must. Vnl. ervaring als kelner in de bediening is een must. ( voor beiden) Voor een aparte zeer levendige toeristische attractie in Brugge gaan we op zoek naar extra medewerkers voor het weekend die op regelmatige basis op zaterdag en zondag kunnen werken.

  • Bijlesgever economie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Car Comfort Solutions

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

  • Chauffeur CE (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: VANDAMME

    Type: Vaste Job

    Je vervoert karton met een trekker - oplegger in het binnenland. Je vertrekt 's morgens naar de laadplaats en rijdt naar de losplaats(en). Je moet niet zelf laden en lossen.

  • Logopedist(e) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: DE BABBELHUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven logopediste om onze groepspraktijk - De Babbelhut - te versterken. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren met spraak-, taal- of leerstoornissen. Ook patiënten met neurologische problemen worden bij ons behandeld.

Zoek naar antwoorden van COMPANIE CVBA in sociale netwerken
Look for responds of COMPANIE CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPANIE CVBA. Laat een reactie achter voor COMPANIE CVBA. COMPANIE CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPANIE CVBA. Leave a respond for COMPANIE CVBA. COMPANIE CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPANIE CVBA op de google maps. Adres en contacten COMPANIE CVBA
Location of COMPANIE CVBA on the google maps. Address and contacts of COMPANIE CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPANIE CVBA COMPANIE CVBA: VERBIST | RESTAUBEC | Maes W | JOSEPH LEHNEN | LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS

Other related companies as COMPANIE CVBA: VERBIST | RESTAUBEC | Maes W | JOSEPH LEHNEN | LEERG.TECHNISCH ONDERWIJS

COMPANIE CVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPANIE CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01702850341. Het bedrijf COMPANIE CVBA bevindt zich op het adres: Gasmeterlaan 191 9000 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 544,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Communication, advertising and the media; Marketing. Lijst met producten zijn Marketing - research.
De hoofdactiviteit van COMPANIE CVBA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPANIE CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPANIE CVBA, openstaande posities, locatie van COMPANIE CVBA op de kaart.

COMPANIE CVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMPANIE CVBA, company assigned to the tax number BE01702850341. The company COMPANIE CVBA is located at the address: Gasmeterlaan 191 9000 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 544,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Communication, advertising and the media; Marketing. List of products are Marketing - research.
The main activity of COMPANIE CVBA is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPANIE CVBA is not available. You also can look at reviews of COMPANIE CVBA, open positions, location of COMPANIE CVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPANIE CVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPANIE CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPANIE CVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPANIE CVBA, employees, financial statistics.