JEANNINE ROMBOUTS

Particuliere bedrijvencommunicatie • JEANNINE ROMBOUTS
Private companiesCommunications • JEANNINE ROMBOUTS

Contactgegevens JEANNINE ROMBOUTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEANNINE ROMBOUTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEANNINE ROMBOUTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE GRUNNELAAN 134; 1970; WEZEMBEEK-OPPEM, België

Telefoon (phone): 27314793 (+32-27314793) 27314793 (+32-27314793)

Fax (fax): +32 (53) 180-89-24 +32 (53) 180-89-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEANNINE ROMBOUTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEANNINE ROMBOUTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEANNINE ROMBOUTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEANNINE ROMBOUTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEANNINE ROMBOUTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEANNINE ROMBOUTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEANNINE ROMBOUTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEANNINE ROMBOUTS
Products information JEANNINE ROMBOUTS

BTW identificatienummer (tax): BE04187957763
Ondernemingsnummer: 8230651855
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 550,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in JEANNINE ROMBOUTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEANNINE ROMBOUTS
(Get full report from official database of BE for JEANNINE ROMBOUTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEANNINE ROMBOUTS
Addition kinds of activities for JEANNINE ROMBOUTS

366301. Radio-uitzend- en communicatieapparatuur | Radio broadcasting and communications equipment
14990110. Turquoise mijnbouw | Turquoise mining
31519900. Leren handschoenen en mittens, nec | Leather gloves and mittens, nec
35550000. Printing machines | Printing trades machinery
50120100. Automobielmakelaars | Automotive brokers
50510103. Versterkingsnet, draad | Reinforcement mesh, wire
50850400. Bevestigingsmiddelen en bevestigingsapparatuur | Fasteners and fastening equipment

Werken bij JEANNINE ROMBOUTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEANNINE ROMBOUTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEANNINE ROMBOUTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEANNINE ROMBOUTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Ploegbaas/Monteur staalsconstructies (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  voor een bedrijf specialiseerd in het monteren van prefabbeton- en cellenbetonelementen en staalconstructies, zijn we op zoek naar een Ploegbaas/monteur. Als ploegbaas sta je in voor de montage van staalconstructies en prefabbeton.

 • Verkoper/ Projectmanager (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant die een gevestigde waarde heeft in de keukensector zijn we op zoek naar zelfstandige verkopers. Je staat in voor het ontvangen van de klanten in de showroom en een verkoop te realiseren. Je staat in voor opmetingen bij klanten thuis alsook het opmaken van een technisch plan. Als alles opgemaakt is geef je deze in via een intern programma. Uiteraard worden hiervoor opleidingen voorzien. Je werkt ook met targets en dat houdt in dat er een hoge verwachting is en je met deze druk om kan.

 • Schoonmaak / afwas 12 uren per week (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een restaurant te Ieper zijn wij op zoek naar een parttime medewerker voor 12 uren per week. Je zal instaan voor schoonmaak restaurant en afwas.

 • Operator - vaste nacht (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator voor een job in nachtploeg. De machine waar je mee werkt, bevat verschillende hoogteniveau's. Je takenpakket als operator: Je doet een constante controle op de automatische productie, je controleert steeds diverse parameters, je controleert de kwaliteit,.. Je helpt bij het laden en lossen van vrachtwagens, je houdt de omgeving proper ,... Als er kleine technische defecten zijn, los je die op.. Het gaat om een zeer zelfstandige job. Je organiseert je eigen werk en zorgt dat de productie vlot blijft lopen. Het betreft een interimfunctie met kans op een vast contract. Je werkt in de vaste nachtploeg

 • ONDERHOUDSTECHNIEKER WEEKEND / VASTE NACHT (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en curatief onderhoud op elektrisch mechanisch pneumatisch en hydraulisch vlak en dit doorheen de gehele vestiging. Als onderhoudstechnieker sta je in voor volgende taken: Je lost diverse storingen op zodat de installaties juist werken processen veilig kunnen worden hervat en de stilstanden tot een minimum beperkt blijft : Je voert periodieke inspecties uit om vast te stellen of systemen juist functioneren en onveilige situaties tijdig onderkend en gecorrigeerd kunnen worden : Je verleent bijstand aan procesoperatoren inzake gebruik van installaties om bij te dragen tot een optimale productkwaliteit en een minimale productieverstoring Je registreert en rapporteert de verrichte werkzaamheden in het onderhoudssysteem om de informatieoverdracht te bevorderen en toe te laten onderhoudsprogramma¿s op te stellen en installaties te optimaliseren.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Drongen (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Huishoudhulpen Regio Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TRIXXO HOME LUMMEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit poetsen, strijken, ramen wassen. Dagen en uren zijn bespreekbaar. Full of Part time

 • Huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor de regio Keerbergen zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp. Word jij vrolijk van een proper huis en wil jij andere personen dit gevoel ook bezorgen? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze job.

 • Student Medewerker Klantendienst en Dispatching regio Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: INDIGO PARK BELGIUM NV

  Type: Studentenjob

  Je maakt de dagplanning op voor je collega’s van de technische dienst. • Je kan vooropgestelde procedures volgen. • Je werkt graag met tools en computerprogramma’s. Outlook, Exel, Word, enz. hebben voor jou dus geen geheimen. • Je bent een aangenaam aanspreekpunt naar de klanten toe, op momenten dat zij je nodig hebben. • Bij problemen en stressmomenten kan je jezelf in de plaats van je collega’s stellen.

 • Studenten (10/09 - 14/09) (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Studentenjob

  Ben je student en volgende week vrij om te werken van 10/09 tot 14/09? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Kampenhout Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van drankflessen of chocolade in daguren van 7u30 - 16u30. Interesse? Bel snel op het nummer 015250720!

 • Commercieel medewerker binnendienst (NL/FR) (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: Optelec

  Type: Vaste Job

  Als commercieel medewerker ben je werkzaam op de binnendienst verkoop in een klein gemotiveerd team. Onze klanten zijn mensen met een visuele beperking die een oplossing zoeken om hun beperking te compenseren. Vanuit de binnendienst doe je opvolging van offertes, verwerkt binnenkomende orders,houdt de websites actueel, verzorgt communicatie materiaal en gebruikt optimaal ons ERP en CRM systeem. Je vind het leuk om hulpmiddelen te demonstreren op beurzen en in onze demoruimte en adviseert over de producten en toepassingen. Je communiceert vlotjes in het Nederlands en Frans met onze relaties. Je hebt groot verantwoordelijkheids gevoel en houdt van de samenwerking met de tien directe collega's en de collega's in het buitenland.

 • Leerkracht Multimedia (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: Athena campus Heule

  Type: Werfreserve

  Je bent vaardig met alle Adobe programma's (Photoshop, Illustrator, Première...). Daarnaast beheers je HTML en CSS om websites te bouwen.

Zoek naar antwoorden van JEANNINE ROMBOUTS in sociale netwerken
Look for responds of JEANNINE ROMBOUTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEANNINE ROMBOUTS. Laat een reactie achter voor JEANNINE ROMBOUTS. JEANNINE ROMBOUTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEANNINE ROMBOUTS. Leave a respond for JEANNINE ROMBOUTS. JEANNINE ROMBOUTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEANNINE ROMBOUTS op de google maps. Adres en contacten JEANNINE ROMBOUTS
Location of JEANNINE ROMBOUTS on the google maps. Address and contacts of JEANNINE ROMBOUTS

Andere gerelateerde bedrijven als come JEANNINE ROMBOUTS JEANNINE ROMBOUTS: Plafo-Verstappen | VERMEIRE VASTGOED | Management Consult and Services | IGO-POST BELGI? BVBA | Jadoulle J

Other related companies as JEANNINE ROMBOUTS: Plafo-Verstappen | VERMEIRE VASTGOED | Management Consult and Services | IGO-POST BELGI? BVBA | Jadoulle J

JEANNINE ROMBOUTS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEANNINE ROMBOUTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04187957763. Het bedrijf JEANNINE ROMBOUTS bevindt zich op het adres: DE GRUNNELAAN 134; 1970; WEZEMBEEK-OPPEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 550,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in JEANNINE ROMBOUTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEANNINE ROMBOUTS is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEANNINE ROMBOUTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEANNINE ROMBOUTS, openstaande posities, locatie van JEANNINE ROMBOUTS op de kaart.

JEANNINE ROMBOUTS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEANNINE ROMBOUTS, company assigned to the tax number BE04187957763. The company JEANNINE ROMBOUTS is located at the address: DE GRUNNELAAN 134; 1970; WEZEMBEEK-OPPEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 550,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in JEANNINE ROMBOUTS were not found.
The main activity of JEANNINE ROMBOUTS is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEANNINE ROMBOUTS is not available. You also can look at reviews of JEANNINE ROMBOUTS, open positions, location of JEANNINE ROMBOUTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEANNINE ROMBOUTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEANNINE ROMBOUTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEANNINE ROMBOUTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEANNINE ROMBOUTS, employees, financial statistics.