JEAN-PAUL RASSE

Contactgegevens JEAN-PAUL RASSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-PAUL RASSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-PAUL RASSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE AUBRY 69; 6200; CHATELET, België

Telefoon (phone): 71385025 (+32-71385025) 71385025 (+32-71385025)

Fax (fax): +32 (19) 758-20-40 +32 (19) 758-20-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-PAUL RASSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-PAUL RASSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-PAUL RASSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-PAUL RASSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-PAUL RASSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-PAUL RASSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-PAUL RASSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-PAUL RASSE
Products information JEAN-PAUL RASSE

BTW identificatienummer (tax): BE02759735107
Ondernemingsnummer: 9105163574
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 491,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in JEAN-PAUL RASSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-PAUL RASSE
(Get full report from official database of BE for JEAN-PAUL RASSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-PAUL RASSE
Addition kinds of activities for JEAN-PAUL RASSE

386102. Fotografische apparatuur en chemicaliën | Photographic processing equipment and chemicals
443200. Vrachtvervoer op de grote meren | Freight transportation on the great lakes
594499. Sieradenwinkels, nec | Jewelry stores, nec
20439907. Zuigelingenvoeding, granen type | Infants' foods, cereal type
31110308. Japaneren van leer | Japanning of leather
33120803. Gereedschap en sterven staal | Tool and die steel
35420102. Ponsen en scheren machines | Punching and shearing machines
35949900. Vloeistofpompen en motoren, anders | Fluid power pumps and motors, nec
72180103. Wisselen handdoek levering | Wiping towel supply

Werken bij JEAN-PAUL RASSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-PAUL RASSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-PAUL RASSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-PAUL RASSE. Looking for open vacancies in other companies

 • Mechanical Operator Janssen Pharmaceutica (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Mechanical Operator ben je verantwoordelijk voor het mechanisch omstellen, instellen en afregelen van primaire en secundaire verpakkingslijnen. Je bent ook inzetbaar voor het kwalitatief, tijdig en efficiënt uitvoeren van instructies aangaande primaire en secundaire verpakkingsactiviteiten van klinische studiemedicatie. Het mechanisch omstellen van primaire en secundaire verpakkingslijnen gebeurt volgens SOP en GMP richtlijnen. -Instellen en afregelen van primaire en secundaire verpakkingslijnen -Reinigen van de machines en onderdelen -Documenteren van activiteiten en controles -Primair verpakken van klinische studiemedicatie

 • Manuele magazijnier (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze opdrachtgever is een producent van matrassen en boxsprings, een gevestigde waarde in de wereld van slaapcomfort! Voor hun site in Lokeren gaat men op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die bereid is om manueel werk uit te voeren. Via picklijsten sta je in voor het manueel verzamelen van boxsprings en matrassen, daarna het manueel laden van de vrachtwagen.

 • Grondwerker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar grondwerkers. Gespecialiseerd in nutsvoorzieningen, vooral in opdracht voor DE WATERGROEP.

 • Medewerker scanning (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Konvert Interim Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant gelegen te Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor op de afdeling scanning: Je zal werken met een handscanner. Je kan de producten op een pallet plaatsen en klaarmaken voor verzending. Je bent de laatste controle voor de verzending de deur uit gaat. Je werkt volgens de veiligheidsregels. Je werkt ordelijk en toont respect voor de goederen. Is deze vacature echt iets voor jou? Solliciteer dan meteen op het nummer 014 56 00 44 of via mail naar [email protected]

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

  Regio: BEVEREN-ROESELARE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

 • STUDENT IT helpdesk medewerker (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Ben jij bezig met een IT opleiding? Gek op oplossen en rapporteren van IT vraagstukken en ben je ook bekend met klantcontact? Lijkt het jou een uitdaging om de partners en klanten zo goed mogelijk te voorzien van allerlei IT vraagstukken en onderdeel uit te maken van dit groeiende bedrijf in Antwerpen? Dan zijn we op zoek naar jou! De opdrachtgever is een marktleider in het aanbieden van softwarepakketten voor allerlei doeleinden. Zij zijn op zoek naar verschillende profielen dit kunnen werken met sofware codering in Python, Javascript, PHP, HTML, Xamarin en meer. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

 • Poetspersoneel: JOBSTUDENTEN (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor regio West- en Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een allround medewerker schoonmaak. We zijn op zoek naar verschillende jobstudenten. Dit wil zeggen dat je vervangingen doet van vaste medewerkers waarbij je algemene schoonmaaktaken uitvoert. (vb afnemen van stof, dweilen,... van burelen, sanitair en gemeenschappelijke ruimten). We zoeken mensen voor de volgende periodes: - laatste week juli ? 1e week augustus - ma, di, do, vrij: 6u-9u - 27/7 ? 15/08 - 6u-11u

 • PROJECTINGENIEUR (ENERGIEMANAGEMENT) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  * Investerings- en verbeterprojecten met focus op energiemanagement * Project management, Lean management * Dendermonde Voor onze klant, een internationale productieonderneming met een vestiging in de regio van Dendermonde, zijn wij vanuit Hays Engineering Gent op zoek naar een Projectingenieur. In de job van Projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de initiatie en opvolging van de investerings- en verbeterprojecten die hoofdzakelijk betrekking zullen hebben op energiebesparende maatregelen. Je doet dit voor de volledige vestiging in Dendermonde. Je zal de projecten van A-Z opvolgen: de studie- en engineeringfase, het selecteren van de leveranciers en aannemers, de technische uitwerking van de projecten, de opvolging en coördinatie van de planning, het bepalen van de prioriteiten, de financiële en budgettaire opvolging, de implementatie, installatie en oplevering van de projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende partijen en je zal nauw samenwerken met de andere interne afdelingen. Je zal ook diverse verbeterprojecten implementeren op basis van Lean Management.

 • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

 • flexi - horeca - Italiaans restaurant - loon bespreekbaar (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Flexijob

  Onze klant is een Italiaans restaurant die op zoek is naar extra versterking. Jouw takenpakket: klanten verwelkomen bestellingen opnemen  drank & eten serveren aan tafel tafels afruimen en indekken Als flexi-job in dit Italiaans restaurant is het loon bespreekbaar, afhankelijk van jouw ervaring. De werkuren zijn onderling overeen te komen, maar het is wel belangrijk dat je minimum 1shift in het weekend kan werken. Sowieso werk je nooit op zondag. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een hip, modern Italiaans restaurant in het centrum van Waregem. Gezien het grote succes zijn zij op zoek naar een extra werkkracht.

Zoek naar antwoorden van JEAN-PAUL RASSE in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-PAUL RASSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-PAUL RASSE. Laat een reactie achter voor JEAN-PAUL RASSE. JEAN-PAUL RASSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-PAUL RASSE. Leave a respond for JEAN-PAUL RASSE. JEAN-PAUL RASSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-PAUL RASSE op de google maps. Adres en contacten JEAN-PAUL RASSE
Location of JEAN-PAUL RASSE on the google maps. Address and contacts of JEAN-PAUL RASSE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-PAUL RASSE JEAN-PAUL RASSE: FLTECHWIN SOFTWARE BVBA | MAGUY HARMEGNIES | CAD-SERVICE | ANDRE MARTINE | t'Vraagteken

Other related companies as JEAN-PAUL RASSE: FLTECHWIN SOFTWARE BVBA | MAGUY HARMEGNIES | CAD-SERVICE | ANDRE MARTINE | t'Vraagteken

JEAN-PAUL RASSE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-PAUL RASSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02759735107. Het bedrijf JEAN-PAUL RASSE bevindt zich op het adres: RUE AUBRY 69; 6200; CHATELET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 491,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in JEAN-PAUL RASSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-PAUL RASSE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-PAUL RASSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-PAUL RASSE, openstaande posities, locatie van JEAN-PAUL RASSE op de kaart.

JEAN-PAUL RASSE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-PAUL RASSE, company assigned to the tax number BE02759735107. The company JEAN-PAUL RASSE is located at the address: RUE AUBRY 69; 6200; CHATELET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 491,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in JEAN-PAUL RASSE were not found.
The main activity of JEAN-PAUL RASSE is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-PAUL RASSE is not available. You also can look at reviews of JEAN-PAUL RASSE, open positions, location of JEAN-PAUL RASSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-PAUL RASSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-PAUL RASSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-PAUL RASSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-PAUL RASSE, employees, financial statistics.