FLTECHWIN SOFTWARE BVBA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • FLTECHWIN SOFTWARE BVBA
Private companiesPersonal Services • FLTECHWIN SOFTWARE BVBA

Contactgegevens FLTECHWIN SOFTWARE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTECHWIN SOFTWARE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTECHWIN SOFTWARE BVBA

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 267 2800 Mechelen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-44-64-64 32-15-44-64-64

Fax (fax): 32-15-44-64-66 32-15-44-64-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTECHWIN SOFTWARE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTECHWIN SOFTWARE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTECHWIN SOFTWARE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTECHWIN SOFTWARE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTECHWIN SOFTWARE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTECHWIN SOFTWARE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTECHWIN SOFTWARE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTECHWIN SOFTWARE BVBA
Products information FLTECHWIN SOFTWARE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09435577392
Ondernemingsnummer: 2037109375
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 267,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLTECHWIN SOFTWARE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Software, technical and scientific

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTECHWIN SOFTWARE BVBA
(Get full report from official database of BE for FLTECHWIN SOFTWARE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTECHWIN SOFTWARE BVBA
Addition kinds of activities for FLTECHWIN SOFTWARE BVBA

15419900. Industriële gebouwen en magazijnen, nec | Industrial buildings and warehouses, nec
30890212. Lampen en tinten, kunststoffen | Lamp bases and shades, plastics
33419903. Messing smelten en raffineren (secundair) | Brass smelting and refining (secondary)
35310409. Afwerkers, beton en bitumineuze: aangedreven | Finishers, concrete and bituminous: powered
51919901. Bijenteeltbenodigdheden (niet duurzaam) | Beekeeping supplies (non-durable)
67269906. Unit investment trusts | Unit investment trusts
73319900. Directe postadvertentieservice, niet inbegrepen | Direct mail advertising services, nec

Werken bij FLTECHWIN SOFTWARE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTECHWIN SOFTWARE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTECHWIN SOFTWARE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTECHWIN SOFTWARE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Financieel Medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent voor interne en externe medewerkers en leveranciers het aanspreekpunt voor financiële vragen over de verwerking van de financiële stromen. Je draagt bij aan de begrotingsopmaak en zorgt dat de middelen optimaal worden ingezet. Je maakt budgetten op en staat in voor proactief beheer hiervan, waarbij je deze tracht te optimaliseren. Je staat in voor de verwerking van alle financiële verrichtingen en zorgt voor het aanmaken van o.a. facturen voor interne en externe klanten. Je plaatst bestellingen en zorgt voor een correcte en tijdige afhandeling van de leveranciersfacturen. Je verwerkt beroepskosten zoals reiswijzers, kredietkaarten en kostenformulieren. Je geeft informatie en advies over de procedures en regelgeving van de KU Leuven, gaat na welke mogelijkheden er zijn om een probleem op te lossen binnen die procedures, vraagt informatie op bij andere diensten en koppelt terug naar je interne of externe klanten. Je verwijst door naar de juiste personen of diensten. Je volgt de kredieten op, optimaliseert ze en maakt financiële rapporten op. Je zorgt ervoor dat je door opleiding en teamoverleg specialist bent en blijft in je job.  Je werkt in nauw overleg met de financiële cellen en diensten van de KU Leuven. Bedrijfsprofiel: Binnen de KU Leuven verlopen de financiële transacties binnen een team van financiële medewerkers. In die hoedanigheid treedt u op als specialist ter zake. U zal, uitgestuurd vanuit de groepsdiensten Humane Wetenschappen, tewerkgesteld worden op verschillende locaties en binnen verschillende entiteiten, naargelang de noden zich voordoen.

  • Ervaren Mechanieker (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende en dynamische onderneming zijn we op zoek naar een ervaren Mechanieker die zelfstandig mechanisch onderhoud en storingen doet. Je wordt ingezet op verschillende projecten.

  • MAGAZIJNIER TUINBOUWSECTOR DAGWERK (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributeur van plantenvoeding zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier / heftruckchauffeur. Jouw takenpakket: Lossen en laden van vrachtwagens met heftruck Manipulatie losse meststoffen met wiellader en verreiker Vullen van bigbags met afzakmachine Algemene magazijnwerking : o.m. opvolging voorraden en onderhoud magazijn, materieel, buitenterreinen

  • Call center agent B2C (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Contact Center medewerkers sta je rechtstreeks in contact met de consument. Je zorgt ervoor dat ze geholpen worden en een antwoord krijgen op al hun vragen met betrekking tot onze huishoudtoestellen. Indien er een artikel hersteld moet worden sta je in voor de registratie van alle benodigde klantgegevens je verzamel alle informatie omtrent de storing en je informeert de klant over de afspraken omtrent de herstelling van het defecte toestel. je bent : Commercieel : je weet wat écht belangrijk is voor de klant en informeert hem graag verder. Communicatief sterk : Je houdt van klantencontact in de verschillende landstalen en je help graag mensen op een professionele efficiënte ene klantgerichte wijze verder. Positief ingesteld : met jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen goedgezind. Stressbestendig = je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

  • Recruiter Arbeidersprofielen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geel dat gespecialiseerd is in renovatie- en restauratiewerken zijn wij op zoek naar een gedreven Recruiter voor Arbeidersprofielen. Jouw verantwoordelijkheden: Je gaat actief en intensief op zoek naar geschikte arbeidersprofielen voor het bedrijf. Je gebruikt hierbij de standaardkanalen (VDAB, jobsites, LinkedIn, etc), maar je bent zelf ondernemend en gebruikt alle middelen ter jouw beschikking om arbeidersprofielen te vinden. Je spreekt af met geschikte kandidaten en toont hen het bedrijf en de verschillende afdelingen. Je screent de kandidaten, houdt testings, neemt referenties af en plant vervolgafspraken in. Je bent heel creatief ingesteld. Je bedenkt nieuwe manieren om kandidaten aan te trekken, en een goede kandidaat laat je niet zomaar los. Uiteraard neemt je de administratieve opvolging ook voor jou rekening. Je rapporteert aan de HR Manager.

  • Huishoudhulp regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Je hebt vaste werkuren. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Haasrode, 8 uur per week (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Haasrode. Het gastgezin heeft iemand nodig die werk ziet liggen en het dùrft in handen te nemen. Bijvoorbeeld, de was en strijk; oven, frigo en diepvries proper maken, kasten opruimen, terras en tuinmeubelen netjes houden,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Schelderode 8u/week (SCHELDERODE)

    Regio: SCHELDERODE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Schelderode .U komt terecht in een gastgezin waar poetsen, strijken, huishoudeljke taken, deel uitmaken van het takenpakket. 8u/per week op vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent / Steward voor de Lijnwinkel in Brussel gezocht! (Elke maandag) / De Lijn (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor De Lijn in het station van Brussel-Noord zijn wij op zoek naar jobstudenten om te werken als steward . Periode : 3-tal maanden, op maandag werken van 11u-19u Taken: -Je biedt ondersteuning in de Lijnwinkel te Brussel-Noord waar de wachtrijen lang zijn -Je vangt de klanten op in de wachtrij en vraagt na waarvoor ze langskomen in de Lijnwinkel -Je doet een eerste controle-check op de documenten, geeft antwoord op vragen die klanten hebben Loonpakket: Jobstudent: leeftijdsbarema + €7MC/ gewerkte dag Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald Er is wel 100 procent terugbetaling van openbaar vervoer + de mogelijkheid tot het bekomen van een fietsvergoeding.

  • Ploegbaas wegeniswerken (klinkers ) (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: SEKOLI

    Type: Vaste Job

    - U geeft leiding aan en werkt mee met een werfteam van wegenbouwarbeiders - Zelfstandig kunnen uitzetten en planlezen - Riolering aansluiten - Wegeniswerken en ad hoc taken hierbij - Rapporteren aan projectleider van de werf

  • Onderwijzer ASV (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: MPI HELIX

    Type: Werfreserve

    Onderwijzer Type 2 + autiwerking Onderwijzer Type 9 Onderwijzer Type BA

Zoek naar antwoorden van FLTECHWIN SOFTWARE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLTECHWIN SOFTWARE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTECHWIN SOFTWARE BVBA. Laat een reactie achter voor FLTECHWIN SOFTWARE BVBA. FLTECHWIN SOFTWARE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTECHWIN SOFTWARE BVBA. Leave a respond for FLTECHWIN SOFTWARE BVBA. FLTECHWIN SOFTWARE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTECHWIN SOFTWARE BVBA op de google maps. Adres en contacten FLTECHWIN SOFTWARE BVBA
Location of FLTECHWIN SOFTWARE BVBA on the google maps. Address and contacts of FLTECHWIN SOFTWARE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTECHWIN SOFTWARE BVBA FLTECHWIN SOFTWARE BVBA: BEENHOUWERIJ VAN MECHELEN | Brasseur B-Location | FRITUUR | VRIJE LAGERE SCHOOL | FNAC CITY 2

Other related companies as FLTECHWIN SOFTWARE BVBA: BEENHOUWERIJ VAN MECHELEN | Brasseur B-Location | FRITUUR | VRIJE LAGERE SCHOOL | FNAC CITY 2

FLTECHWIN SOFTWARE BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTECHWIN SOFTWARE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09435577392. Het bedrijf FLTECHWIN SOFTWARE BVBA bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 267 2800 Mechelen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 267,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Software, technical and scientific. Producten gemaakt in FLTECHWIN SOFTWARE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTECHWIN SOFTWARE BVBA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTECHWIN SOFTWARE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTECHWIN SOFTWARE BVBA, openstaande posities, locatie van FLTECHWIN SOFTWARE BVBA op de kaart.

FLTECHWIN SOFTWARE BVBA is a company, that was registered 1991 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is FLTECHWIN SOFTWARE BVBA, company assigned to the tax number BE09435577392. The company FLTECHWIN SOFTWARE BVBA is located at the address: Brusselsesteenweg 267 2800 Mechelen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 267,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Software, technical and scientific. Products created in FLTECHWIN SOFTWARE BVBA were not found.
The main activity of FLTECHWIN SOFTWARE BVBA is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTECHWIN SOFTWARE BVBA is not available. You also can look at reviews of FLTECHWIN SOFTWARE BVBA, open positions, location of FLTECHWIN SOFTWARE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTECHWIN SOFTWARE BVBA, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTECHWIN SOFTWARE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTECHWIN SOFTWARE BVBA, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTECHWIN SOFTWARE BVBA, employees, financial statistics.