JEAN-FRANاOIS BOLLE

Contactgegevens JEAN-FRANاOIS BOLLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-FRANاOIS BOLLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-FRANاOIS BOLLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NATIONALE 26BB; 4300; WAREMME, België

Telefoon (phone): 19322900 (+32-19322900) 19322900 (+32-19322900)

Fax (fax): +32 (61) 164-47-23 +32 (61) 164-47-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-FRANاOIS BOLLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-FRANاOIS BOLLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-FRANاOIS BOLLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-FRANاOIS BOLLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-FRANاOIS BOLLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-FRANاOIS BOLLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-FRANاOIS BOLLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-FRANاOIS BOLLE
Products information JEAN-FRANاOIS BOLLE

BTW identificatienummer (tax): BE08820892333
Ondernemingsnummer: 4500793457
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 526,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in JEAN-FRANاOIS BOLLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-FRANاOIS BOLLE
(Get full report from official database of BE for JEAN-FRANاOIS BOLLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-FRANاOIS BOLLE
Addition kinds of activities for JEAN-FRANاOIS BOLLE

5052. Steenkool en andere mineralen en ertsen | Coal and other minerals and ores
011901. Erwt- en boonplanten (peulvruchten) | Pea and bean farms (legumes)
14590104. Flint Clay Mining | Flint clay mining
22840305. Naaigaren | Sewing thread
26720200. Plakpapier, etiketten of tapes: van aangekocht materiaal | Adhesive papers, labels, or tapes: from purchased material
35440101. Diamant sterft, metaalbewerking | Diamond dies, metalworking
59429903. Kinderboeken | Children's books

Werken bij JEAN-FRANاOIS BOLLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-FRANاOIS BOLLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-FRANاOIS BOLLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-FRANاOIS BOLLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasgroepmedewerkers (Assen) (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent vertrouwd met meerdere soorten laswerk (halfautomaten, menggas, robotlassen) en je hebt inzicht in lasdraadvariaties en draadgeleiders. Je stelt zelfstandig lastoestellen en werkposten met behulp van hecht-, las- of afstelmallen. Je controleert de eerste producten volgens tekening en brengt waar nodig correcties aan. Buiten het lassen sta je ook in voor een aantal nevenbewerkingen (opstarten/stoppen, procescontrolemetingen, ingrijpen bij storingen, snijbranden, afwerken, slijpen, schuren, monteren).

 • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

 • Nazichter-kwaliteitscontroleur - Idustriële voertuigen (m/v) (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: Actief Interim Westmalle

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je taak bestaat erin onderdelen van wagens of volledige wagens te controleren op de kwaliteit van het uitgevoerde werk; Je duidt gemaakte fouten aan, herstelt ze eventueel zelf of laat ze herstellen; Je doet voorstellen of stelt maatregelen voor aan de productieverantwoordelijken om deze fouten in de toekomst te vermijden.

 • MAGAZIJNBEDIENDE - DAGWERK - REGIO OUDENAARDE - BEDIENDECONTRACT (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een magazijnbediende die samen met zijn collega's verantwoordelijk is voor het dagelijks magazijnbeheer: - ontvangen en controleren van ingaande goederen - administratieve verwerking van de logistieke flow - orderpicking volgens bestelbonnen - algemene orde en netheid in het magazijn Dagwerk van 9-18u en de zaterdag van 10-17u. U bent altijd thuis op zondag en maandag!

 • Huishoudhulp M/V regio Torhout PT OF FT (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: PICO BELLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

 • Strijkhulp/Huishoudhulp te Kortenberg (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Je zal tewerkgesteld worden in ons strijkatelier te Kortenberg. Dit kan gecombineerd worden met enkele klanten waar je als huishoudhulp aan de slag kan gaan. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

 • Strijk(st)er (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: UW HELPENDE HAND

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor onze strijkateliers in Oostkamp, Sint-Michiels, Sint-Kruis, Assebroek, Sint-Andries en Beernem zijn wij op zoek naar strijk(st)ers. Als strijk(st)er bestaat uw taak uit het perfect strijken van kledij (particuliere) met professionele machines. Via de verantwoordelijke van het strijkatelier en het kantoor krijg je de nodige ondersteuning, opleiding en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

 • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar een studierelevante bijbaner. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties. Zo kan je ingezet worden op de marketing, communicatie of kunnen je technische taklen toegewezen worden.

 • TEKENAAR-WERKVOORBEREIDER PIPING (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: VENNEMAN bvba

  Type: Vaste Job

  Uitwerken van projecten (ontwerp, tekenen, opvolgen werken) in samenwerking met projectverantwoordelijke .

 • Java Quality Assurance Engineer (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: Smals

  Type: Vaste Job

  Het Service Introduction Center (SIC) bewaakt de technische kwaliteit van de bij Smals ontwikkelde softwaretoepassingen. In het bijzonder valideert het team de performantie en stabiliteit van de toepassingen alvorens ze in productie worden genomen. Het team voert ook opdrachten uit als reviews van de architectuur, analyse van incidenten in de productieomgeving, begeleiding bij projecten, technische opleidingen voor de teams, en ontwikkelen van ondersteunende tools. Als Java Quality Assurance Engineer bepaal je mee de nodige testen en testomgeving om eventuele problemen met de performantie en/of de stabiliteit van complexe toepassingen snel op te sporen. Je implementeert de testen aan de hand van tools als JMeter of Gatling. Als er mock services of bijkomende tooling nodig zijn ontwikkel je die ook. Je analyseert de resultaten kritisch en met oog voor detail. Bij eventuele problemen, vastgesteld tijdens de testen of in productie, doe je bijkomend onderzoek naar de oorzaak en werk je samen met de betrokken teams om het probleem op te lossen. Je rapporteert mondeling en schriftelijk over de testresultaten en vaststellingen. Afhankelijk van je eigen capaciteiten en interesses krijg je ook de mogelijkheid om mee te ontwikkelen aan de interne tools van het SIC.

 • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIO NOVO

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

 • DOCENT FRANS (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

Zoek naar antwoorden van JEAN-FRANاOIS BOLLE in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-FRANاOIS BOLLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-FRANاOIS BOLLE. Laat een reactie achter voor JEAN-FRANاOIS BOLLE. JEAN-FRANاOIS BOLLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-FRANاOIS BOLLE. Leave a respond for JEAN-FRANاOIS BOLLE. JEAN-FRANاOIS BOLLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-FRANاOIS BOLLE op de google maps. Adres en contacten JEAN-FRANاOIS BOLLE
Location of JEAN-FRANاOIS BOLLE on the google maps. Address and contacts of JEAN-FRANاOIS BOLLE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-FRANاOIS BOLLE JEAN-FRANاOIS BOLLE: University Squash Club BVBA | Robins Travel | STAS ROGER & ALBERT | Demoustier F | Marcobie computers

Other related companies as JEAN-FRANاOIS BOLLE: University Squash Club BVBA | Robins Travel | STAS ROGER & ALBERT | Demoustier F | Marcobie computers

JEAN-FRANاOIS BOLLE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-FRANاOIS BOLLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08820892333. Het bedrijf JEAN-FRANاOIS BOLLE bevindt zich op het adres: RUE NATIONALE 26BB; 4300; WAREMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 526,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in JEAN-FRANاOIS BOLLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-FRANاOIS BOLLE is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-FRANاOIS BOLLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-FRANاOIS BOLLE, openstaande posities, locatie van JEAN-FRANاOIS BOLLE op de kaart.

JEAN-FRANاOIS BOLLE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-FRANاOIS BOLLE, company assigned to the tax number BE08820892333. The company JEAN-FRANاOIS BOLLE is located at the address: RUE NATIONALE 26BB; 4300; WAREMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 526,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in JEAN-FRANاOIS BOLLE were not found.
The main activity of JEAN-FRANاOIS BOLLE is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-FRANاOIS BOLLE is not available. You also can look at reviews of JEAN-FRANاOIS BOLLE, open positions, location of JEAN-FRANاOIS BOLLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-FRANاOIS BOLLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-FRANاOIS BOLLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-FRANاOIS BOLLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-FRANاOIS BOLLE, employees, financial statistics.