A & BS B.V.B.A.

Contactgegevens A & BS B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & BS B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

A & BS B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Drongensesteenweg 18 9000 Gent, België

Telefoon (phone): 09.236 10 55 (+32-09.236 10 55) 09.236 10 55 (+32-09.236 10 55)

Fax (fax): 09.236 19 57 (+32-09.236 19 57) 09.236 19 57 (+32-09.236 19 57)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & BS B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & BS B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & BS B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & BS B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & BS B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & BS B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & BS B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & BS B.V.B.A.
Products information A & BS B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04149230957
Ondernemingsnummer: 5514556884
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 573,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Hoses; Hoses of TEFLON?; Industrial hoses; Plastic hoses and tubing; Polyethylene hoses; Polyethylene hoses, crosslinked; Polyvinyl chloride (PVC) hoses; Rubber hoses; Rubber items for technical uses; Silicone rubber hoses, silicone hoses; Vibration isolators (vibration dampers and absorbers)

Product categorie (product category): Clutches

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & BS B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for A & BS B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor A & BS B.V.B.A.
Addition kinds of activities for A & BS B.V.B.A.

16290203. Metrobouw | Subway construction
20769907. Saffloer olie | Safflower oil
34430124. Vuilnisrekken, metalen plaat | Trash racks, metal plate
34920101. Regelventielen, vliegtuigen: hydraulisch en pneumatisch | Control valves, aircraft: hydraulic and pneumatic
34999924. Doel drones, voor gebruik door schepen: metaal | Target drones, for use by ships: metal
37649904. Raketmotoren, begeleide raketten | Rocket motors, guided missiles

Werken bij A & BS B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & BS B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & BS B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & BS B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste medewerker technische dienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met de verantwoordelijk van de technische dienst. Je doet het preventief onderhoud van de machines. Je slijpt messen en je helpt met kleine aanpassing- en herstellingswerken en technische klussen.

  • Afvullijn Operator Gent 2 Ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf in Gent zoeken we een afvullijn operator - Je ziet er op toe dat de vaten goed gevuld worden en controleert op de kwaliteit ervan - Je werkt in de chemie waar veiligheid voorop staat, je hebt oog voor kwaliteit, veiligheid en nauwkeurigheid

  • Teamleader contact center vestiging Gent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega-teamleaders ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een 50 tal klantenadviseurs. Samen met je team streef je ernaar de vooropgestelde doelstellingen inzake bereikbaarheid, productiviteit en kwaliteit te behalen. Als aanspreekpunt is het coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van je team de grootste tijdsbesteding. Je rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager.

  • Sanitair Installateur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaats sanitaire installaties bij particuliere klanten thuis.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Sint-Truiden, 8 uur per week (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Sint-Truiden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp regio Groot Leuven - voltijds (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Boekhouding (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons in borsbeek zijn we op zoek naar een student om wekelijks 1 dag te komen helpen. Wat uren en dag betreft is de klant zeer flexibel! Je takenpakket zal vooral bestaan uit de opvolging van de debiteuren en andere boekhoudkundige taken.

  • Medewerkers jobstudenten fototeam (weekends en vakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het fotograferen van de bezoekers aan Plopsaland de Panne. De bezoekers worden bij binnenkomst met een karakter (Kabouter Plop, Megamindy etc.) op de foto gezet. Aan het eind van de dag ben je verantwoordelijk voor de verkoop van deze foto's. Ook kun je ingezet worden bij de verkoop van de foto's aan een van de attracties.

  • Junior Dossierbeheerder vr leuk, nieuw kantoor net buiten Gent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dankzij het succes dat dit kantoor heeft, hebben ze aanvullend op hun eerste vestiging in Oost-Vlaanderen, ook een tweede vestiging geopend net buiten Gent. Daarvoor zijn ze nu op zoek naar nieuwe medewerkers! Momenteel zijn ze dus nog met een klein team van een 4-tal medewerkers, maar ze zijn volop aan het uitbreiden en jij kan hier deel van uitmaken. Interesse? Hieronder vind je meer informatie. Dossierbeheerder: de functie Op een correcte wijze verwerk je de boekhouding van klanten (éénmanszaken en vennootschappen) en boek je de verschillende facturen in (aankoop, verkoop, bankuittreksels, ...) Ook de fiscale aspecten zal je leren: de voorbereiding van personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw. Je vormt een centraal aanspreekpunt voor klanten die met hun vragen naar jou toekomen. Op een later tijdstip leer je dossiers volledig voorbereiden wat betekent dat balansen en jaarrekeningen ook aan jouw takenpakket worden toegevoegd.

  • MONTEUR LAADKLEPPEN (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: VAN DIJCK

    Type: Vaste Job

    Monteren en inbedrijfstellen van laadkleppen.

  • Customer Service Officer (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gevestigd in Ronse gaan wij op zoek naar een gedreven Customer Service Officer. Je krijgt hierbij een centrale rol in de commerciële opvolging van de klanten en staat ook dagelijks in contact met de accountmanagers. Je wordt verantwoordelijk voor een correcte en snelle (administratieve) afhandeling van prijsoffertes, samples, bestellingen en klachten. Daarnaast ga je de aanvragen omzetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid. Je doet hierbij de nodige controle, volgt de levertermijnen op en communiceert proactief naar de klanten. Dagelijks sta je de klanten te woord en help je oplossingen zoeken. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, namelijk planning, product management en verkoop.

  • C++ Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENT-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taken Je takenpakket bestaat uit: -Vertrekkende vanuit Functionele Analyses, het uitwerken van technische analyses, ontwerp voorstellen, Het programmeren, technisch testen en documenteren van nieuwe en/of herwerkte functionaliteit -Het bijwerken van interne documentatie en kennis delen binnen het team -Het analyseren en oplossen van fouten (om het goed functioneren van bestaande toepassingen te garanderen) -Je staat mee in voor het onderhoud van de bestaande programma’s (geschreven in C++…) -Je zorgt voor de effectieve communicatie met verschillende partners in het ontwikkelingsproces (ICT-units, gebruikers, coördinator, projectleider, functionele en technische collega's). -Je verzorgt mee de gebruikersondersteuning van de ontwikkelde programma’s -Na de oplevering van de nieuwe of herwerkte functionaliteiten sta je ook mee in voor de nazorg ervan -Je zoekt samen met je collega’s uit hoe we het bestaande applicatie-landschap (legacy & nieuwe applicaties) kunnen laten evolueren

Zoek naar antwoorden van A & BS B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of A & BS B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & BS B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor A & BS B.V.B.A.. A & BS B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & BS B.V.B.A.. Leave a respond for A & BS B.V.B.A.. A & BS B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & BS B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten A & BS B.V.B.A.
Location of A & BS B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of A & BS B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come A & BS B.V.B.A. A & BS B.V.B.A.: Smeets P & Co gcv | DHERTE-ISTASSE | André Wilmsen B.V.B.A. | NEW TRADO | Tom & Co

Other related companies as A & BS B.V.B.A.: Smeets P & Co gcv | DHERTE-ISTASSE | André Wilmsen B.V.B.A. | NEW TRADO | Tom & Co

A & BS B.V.B.A. is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A & BS B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04149230957. Het bedrijf A & BS B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Drongensesteenweg 18 9000 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 573,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clutches. Lijst met producten zijn Hoses; Hoses of TEFLON?; Industrial hoses; Plastic hoses and tubing; Polyethylene hoses; Polyethylene hoses, crosslinked; Polyvinyl chloride (PVC) hoses; Rubber hoses; Rubber items for technical uses; Silicone rubber hoses, silicone hoses; Vibration isolators (vibration dampers and absorbers).
De hoofdactiviteit van A & BS B.V.B.A. is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & BS B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & BS B.V.B.A., openstaande posities, locatie van A & BS B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A & BS B.V.B.A. is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is A & BS B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04149230957. The company A & BS B.V.B.A. is located at the address: Drongensesteenweg 18 9000 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 573,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clutches. List of products are Hoses; Hoses of TEFLON?; Industrial hoses; Plastic hoses and tubing; Polyethylene hoses; Polyethylene hoses, crosslinked; Polyvinyl chloride (PVC) hoses; Rubber hoses; Rubber items for technical uses; Silicone rubber hoses, silicone hoses; Vibration isolators (vibration dampers and absorbers).
The main activity of A & BS B.V.B.A. is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A & BS B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of A & BS B.V.B.A., open positions, location of A & BS B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & BS B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & BS B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & BS B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & BS B.V.B.A., employees, financial statistics.