WIMBLEDON

Particuliere bedrijvenBosbouw • WIMBLEDON
Private companiesForestry • WIMBLEDON

Contactgegevens WIMBLEDON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIMBLEDON: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIMBLEDON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZOUTLEEUWSESTEENWEG 120; 3803; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11680065 (+32-11680065) 11680065 (+32-11680065)

Fax (fax): +32 (81) 133-91-29 +32 (81) 133-91-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIMBLEDON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIMBLEDON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIMBLEDON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIMBLEDON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIMBLEDON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIMBLEDON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIMBLEDON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIMBLEDON
Products information WIMBLEDON

BTW identificatienummer (tax): BE09263092041
Ondernemingsnummer: 2897338867
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 732,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Type d'Etablissement: Salle de Snooker, Salle de Billard.. Types d'Installations: Terrains de Tennis Couverts, Terrains de Tennis en Plein Air, Terrains de Squash.. Types de Clubs: P茅tanque.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Salles de billard and snooker. Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIMBLEDON
(Get full report from official database of BE for WIMBLEDON)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIMBLEDON
Addition kinds of activities for WIMBLEDON

348299. Wapensmunitie, nec | Small arms ammunition, nec
38610203. Drijvers, fotografisch | Driers, photographic
50920201. Bingo spelletjes en benodigdheden | Bingo games and supplies
59629900. Merchandising machine operators, nec | Merchandising machine operators, nec
70110304. Resort hotel, franchise | Resort hotel, franchised
87320104. Economisch onderzoek | Economic research

Werken bij WIMBLEDON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIMBLEDON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIMBLEDON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIMBLEDON. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround procestechnieker 2 ploegen - Regio Rotselaar. (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, zowel preventief als curatief op process installaties (tanken, kleppen,...) Stelt bij pannes een correcte diagnose door gebruik te maken van de juiste analysetools Correct uitschrijven wisselstukken en confirmations van werkzaamheden op een kwalitatieve manier via SAP systeem Je informeert de teamleader over het verloop van de PM planning, de pannes en mogelijke risico's Inschatten van veiligheidsrisico's voor en tijdens uitvoering van werken Bijdragen tot continue verbetering van de installaties Aantal uren/week: 40 Aantal dagen/week: 5

  • Service Technieker m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit bedrijf is een service technieker een arbeider m/v die de volgende taken zal uitvoeren dringende interventies interne service leveren van projecten in oplevering - uitvoeren van poort en dakonderhoud - uitvoeren van werken die beschreven zijn in de bestekken klantenservice je bent de laatste op de werf, dus ook het visite kaartje van het bedrijf werven in Oost - West Vlaanderen

  • Procesoperator - veevoedersector - 2 ploegen - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in veevoeders, in Grobbendonk zijn wij op zoek naar een procesoperator. Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van het productieproces Zorgen dat de machines efficiënt blijven draaien Controleren van geautomatiseerde processen en oplossen van kleine storingen Aandacht voor onderhoud van de machines Je werkt ook zelf fysiek mee aan de producten

  • All round medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Herentals, een vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een all round medewerker. Onze klant verwerkt en bewerkt vers vlees, gevolgele, gehakt, wildbereidingen, ... je stelt je flexibel op zodat je op verschillende afdelingen kan ingezet worden je bent bereid om dagelijks op te starten om 04.00h indien je ervaring hebt in de voedingssektor is dit een pluspunt indien je kennis of reeds een eerste ervaring hebt met vacuüm en dieptrekmachines is dit een pluspunt er wordt een interne opleiding voorzien

  • Polyvalente Magazijnier m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten gelegen te Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een polyvalente magazijnier. - Je zal instaan voor het lossen van binnenkomende goederen en de bijbehorende kwaliteitscontrole (THT, meting temperatuur, check op geleverde hoeveelheid, ...). Daarna zal je alle goederen inboeken in het systeem en voorzien van de juiste palletsticker om vervolgens op correcte locatie te scannen. - Je zal ook instaan voor het correct afwerken van klantenorders, bv. verzendklaar maken, leverbonnen verzorgen en verzendnota en CMR's voorzien. - Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden van verschillende bufferzones aan de hand van lijsten.

  • Huishoudhulp regio BORNEM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Steenokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Student tijdens het schooljaar M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en ben je tussen midden januari en eind maart beschikbaar om tijdens de week aan de slag te gaan, lees dan zeker verder. Je pakt de goederen uit en je zet ook de bestellingen klaar per klant. Je werkt tijdens de week in de dagploeg.

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel : Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • commercieel bankbediende (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    je voert commerciële klantengesprekken over de 4 bankdomeinen (betalingsverkeer, sparen, kredieten en verzekeringen) je werkt pro-actief en ziet opportuniteiten je werkt graag in teamverband

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen, Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

Zoek naar antwoorden van WIMBLEDON in sociale netwerken
Look for responds of WIMBLEDON in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIMBLEDON. Laat een reactie achter voor WIMBLEDON. WIMBLEDON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIMBLEDON. Leave a respond for WIMBLEDON. WIMBLEDON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIMBLEDON op de google maps. Adres en contacten WIMBLEDON
Location of WIMBLEDON on the google maps. Address and contacts of WIMBLEDON

Andere gerelateerde bedrijven als come WIMBLEDON WIMBLEDON: Vekemans Y | JAAK VANDEKERKHOF | LELOTTE J ARCH. & TECH SPRL | CENT.FOR.ART.JOLIES NOTES | GARAGE GIELIS COCHET

Other related companies as WIMBLEDON: Vekemans Y | JAAK VANDEKERKHOF | LELOTTE J ARCH. & TECH SPRL | CENT.FOR.ART.JOLIES NOTES | GARAGE GIELIS COCHET

WIMBLEDON is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIMBLEDON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09263092041. Het bedrijf WIMBLEDON bevindt zich op het adres: ZOUTLEEUWSESTEENWEG 120; 3803; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 732,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Salles de billard and snooker. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Type d'Etablissement: Salle de Snooker, Salle de Billard.. Types d'Installations: Terrains de Tennis Couverts, Terrains de Tennis en Plein Air, Terrains de Squash.. Types de Clubs: P茅tanque..
De hoofdactiviteit van WIMBLEDON is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIMBLEDON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIMBLEDON, openstaande posities, locatie van WIMBLEDON op de kaart.

WIMBLEDON is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIMBLEDON, company assigned to the tax number BE09263092041. The company WIMBLEDON is located at the address: ZOUTLEEUWSESTEENWEG 120; 3803; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 732,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. Salles de billard and snooker. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Type d'Etablissement: Salle de Snooker, Salle de Billard.. Types d'Installations: Terrains de Tennis Couverts, Terrains de Tennis en Plein Air, Terrains de Squash.. Types de Clubs: P茅tanque..
The main activity of WIMBLEDON is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WIMBLEDON is not available. You also can look at reviews of WIMBLEDON, open positions, location of WIMBLEDON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIMBLEDON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIMBLEDON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIMBLEDON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIMBLEDON, employees, financial statistics.