JEAN HENDRICK

Contactgegevens JEAN HENDRICK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN HENDRICK: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN HENDRICK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CHAUDES-VOIES 44; 5100; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81400205 (+32-81400205) 81400205 (+32-81400205)

Fax (fax): +32 (10) 300-62-57 +32 (10) 300-62-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN HENDRICK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN HENDRICK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN HENDRICK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN HENDRICK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN HENDRICK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN HENDRICK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN HENDRICK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN HENDRICK
Products information JEAN HENDRICK

BTW identificatienummer (tax): BE03349151611
Ondernemingsnummer: 4933105468
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in JEAN HENDRICK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN HENDRICK
(Get full report from official database of BE for JEAN HENDRICK)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN HENDRICK
Addition kinds of activities for JEAN HENDRICK

3495. Draadveren | Wire springs
32319905. Industrieel glaswerk: gemaakt van aangekochte glas | Industrial glassware: made from purchased glass
35559904. Stereotyping machines | Stereotyping machines
37320102. Woonboten, bouw en reparatie | Houseboats, building and repairing
72990201. Massagesalon | Massage parlor

Werken bij JEAN HENDRICK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN HENDRICK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN HENDRICK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN HENDRICK. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen of in de vaste nacht. Het gaat hier om een tijdelijk opdracht van een aantal weken. Als je bereid bent om in 2 ploegen te werken en je kan fysiek zwaar werk aan, dan is dit misschien een leuke job voor jou!

 • Product engineer (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Product Engineer. Je takenpakket bestaat uit: - Omzetten van de ontwerpen (klant, architect) naar een product en uitwerken van 3D- & productietekeningen - Uitwerken van prototypes en presenteren aan de klanten i.s.m. de commerciële afdeling - Voorbereiden van de productie: opzoeken van materialen, opstellen van detailtekeningen, begeleiden van eerste runs - Bijsturen van de productie, doorvoeren van verbeteringen en uitwerken van varianten

 • Monteur metalen rekken met heftruckattest m/v (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een voltijdse ervaren arbeider voor het plaatsen, monteren en herstellen van metalen rekken. Onze klant - gespecialiseerd in het plaatsen van opslagmogelijkheden in magazijnen is op zoek naar een ervaren arbeider voor de montage en herstellingswerken van rekken in oa magazijnen en opslagruimtes. Je werkt hierbij steeds op verplaatsing. Je zal ook deels leiding geven aan een klein team ( 2 personen), dit wil zeggen dat je samen met hen ervoor zorgt dat de opdrachten naar behoren uitgevoerd worden en dat je ook instaat voor een correct afhandeling vd werven.

 • Calculator (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Laarne zijn we op zoek naar een calculator. Het bedrijf is gespecialiseerd in ramen, deuren, glasgevels en lichtstraten in aluminium zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Jouw takenpakket: Berekenen van projecten in samenspraak met directie en projectleiding U maakt deel uit van de calculatieafdeling (3 personen) Je kan vlot planlezen

 • Productiemedewerker- dagwerk (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker voor in een drukkerij te Deinze: -helpen in productie, dozen plooien,... -laden en lossen van vrachtwagens -logistiek klaarmaken van de bestellingen -leveren van producten bij de klanten -onderhoud: recyclagepark, magazijn,...

 • Huishoudhulp 15u/week (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Amby Koersel

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Afwasser (30u/week) (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor de afwas. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

 • Student M/V (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een boeiende studentenjob in een mooie slagerij? Je wordt tewerkgesteld in een moderne en hippe slagerij te Sint-Martens-Latem. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het aanvullen van de toog. Na de werkdag help je ook met het opruimen van de winkel.

 • Lesgevers Zwemschool Sporty (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: SPORTY CREATIEF

  Type: Studentenjob

  Sporty zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week zwemles te begeleiden bij kinderen van de lagere school of kleuters, volgens de Sporty Zwemschool Leerlijn.

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • C# Developer (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: CompuGroup Medical Belgium

  Type: Vaste Job

  CompuGroup Medical SE is één van de eHealth-wereldleiders, met vestigingen in 19 landen, klanten in 43 landen wereldwijd en 4.300 gemotiveerde medewerkers. Onze softwareproducten ondersteunen meer dan 400.000 artsen, kinesisten, tandartsen, ziekenhuizen, apotheken, paramedici en zorgnetwerken. Wij breiden uit… … en dus zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die niet schrikken van een uitdaging. Help jij mee om onze innoverende software verder uit te breiden? Onze teams starten de dag met de koppen even bij elkaar te steken. Na de teammeeting heb je alles om aan de slag te gaan met jouw eigen functionele uitbreiding. Front-end, back-end en database zijn helemaal voor jou alleen. Onze teams bestaan uit echte teamplayers die werken volgens het SCRUM principe. Ben je Senior C# Developer? Dan analyseer je ook functionele en technische problemen. Corrigerende acties en technische aanpassingen worden voorgesteld, bijgestaan door alle development collega's. Kun je deze aanpassingen ook uitleggen in lekentaal? De klanten zijn je dankbaar!

 • PLC Programmeur (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Als PLC programmeur voer je opdrachten uit voor en met onze klanten in functie van jouw kennis en kunnen. Je wordt ingeschakeld in een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers, zelfstandig opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, programmeren van de PLC’s, begeleiden van junior programmeurs, FAT & SAT testen samen met de klant met de daarbij horende commissioning activiteiten. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd inprojectsourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs.Voor regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een PLCProgrammeur

Zoek naar antwoorden van JEAN HENDRICK in sociale netwerken
Look for responds of JEAN HENDRICK in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN HENDRICK. Laat een reactie achter voor JEAN HENDRICK. JEAN HENDRICK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN HENDRICK. Leave a respond for JEAN HENDRICK. JEAN HENDRICK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN HENDRICK op de google maps. Adres en contacten JEAN HENDRICK
Location of JEAN HENDRICK on the google maps. Address and contacts of JEAN HENDRICK

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN HENDRICK JEAN HENDRICK: JOZEF DANNEELS | Blomme Confiserie NV | MARIE-CLAUDE PAYRE | DEGOUY M | Paulissen C

Other related companies as JEAN HENDRICK: JOZEF DANNEELS | Blomme Confiserie NV | MARIE-CLAUDE PAYRE | DEGOUY M | Paulissen C

JEAN HENDRICK is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN HENDRICK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03349151611. Het bedrijf JEAN HENDRICK bevindt zich op het adres: RUE CHAUDES-VOIES 44; 5100; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 770,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in JEAN HENDRICK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN HENDRICK is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN HENDRICK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN HENDRICK, openstaande posities, locatie van JEAN HENDRICK op de kaart.

JEAN HENDRICK is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN HENDRICK, company assigned to the tax number BE03349151611. The company JEAN HENDRICK is located at the address: RUE CHAUDES-VOIES 44; 5100; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 770,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in JEAN HENDRICK were not found.
The main activity of JEAN HENDRICK is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN HENDRICK is not available. You also can look at reviews of JEAN HENDRICK, open positions, location of JEAN HENDRICK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN HENDRICK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN HENDRICK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN HENDRICK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN HENDRICK, employees, financial statistics.