MARIE-CLAUDE PAYRE

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • MARIE-CLAUDE PAYRE
Private companiesTransportation by Air • MARIE-CLAUDE PAYRE

Contactgegevens MARIE-CLAUDE PAYRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIE-CLAUDE PAYRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIE-CLAUDE PAYRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOGE KAART 180; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36520472 (+32-36520472) 36520472 (+32-36520472)

Fax (fax): +32 (53) 563-77-37 +32 (53) 563-77-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIE-CLAUDE PAYRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIE-CLAUDE PAYRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIE-CLAUDE PAYRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIE-CLAUDE PAYRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIE-CLAUDE PAYRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIE-CLAUDE PAYRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIE-CLAUDE PAYRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIE-CLAUDE PAYRE
Products information MARIE-CLAUDE PAYRE

BTW identificatienummer (tax): BE01730590820
Ondernemingsnummer: 1841278076
Hoofdstad (capital): 443,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 755,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in MARIE-CLAUDE PAYRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIE-CLAUDE PAYRE
(Get full report from official database of BE for MARIE-CLAUDE PAYRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIE-CLAUDE PAYRE
Addition kinds of activities for MARIE-CLAUDE PAYRE

594299. Boekwinkels, nec | Book stores, nec
23920300. Dekens, dekbedden en beddings | Blankets, comforters and beddings
38260606. Neutronactivering | Neutron activation
50210204. Banken en banken | Sofas and couches
56990403. Dressmakers, custom | Dressmakers, custom
57199906. Pottenbakkerij | Pottery

Werken bij MARIE-CLAUDE PAYRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIE-CLAUDE PAYRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIE-CLAUDE PAYRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIE-CLAUDE PAYRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier verpakking en grondstoffen (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een correcte ontvangst en plaatsing van goederen in het magazijn. Je zorgt voor de distributie van deze goederen naar de mixbereiding en productie zodat zij steeds over de juiste verpakking of grondstof kunnen beschikken Praktisch: -opstart: asap -2 à 3 weken in dagshift, daarna in 2 ploegen -periode: t.e.m. eind september -brutouurloon: 14.76 + (ploegenpremie) -mc 7.14

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als steller-operator ben je verantwoordelijk voor enerzijds het instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines en anderzijds houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. als steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van je taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). ben je het eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorg je voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maak je van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorg je voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, dat de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeer je de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorg je voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Werk je mee aan de optimalisatie van o.a. diverse gereedschappen, machines en werkmethodes

  • Magazijnier (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Schelle zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier met een technische achtergrond. Ook sta je in voor de levering naar de klanten en het monteren van meubels.

  • ploegchef vaste namiddagploeg (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel gericht op bouwmaterialen en industrie gaan wij op zoek naar een ploegchef voor de vaste namiddagploeg. Je job zal eruit bestaan om een 20-tal mensen aan te sturen. Je werkt mee in het uurschema van jouw team, namelijk van 13u tot 21u30 (00:30 pauze). Hierbij zoeken we de geknipte persoon die continue mee helpt op de werkvloer en de groep ondersteunt waar nodig. Na 18u neem je de volledige verantwoordelijkheid over het magazijn en sta je er alleen voor met jouw team. Dan moet je dus ook orders vrijgeven, anticiperen op bestellingen die online nog binnen komen, werk (her)verdelen, …

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Moorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Wetteren-Laarne (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Tessenderlo en omgeving.

  • Medewerker Klantendienst bij een Bank - Parttime (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    -Je komt terecht in het outbound customer care center bij 24+ en zal uitgaande telefoongesprekken doen, waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten. -Je informeert de klant omtrent bepaalde diensten van KBC, waaronder de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving op de omgang met zijn persoonlijke gegevens. -Je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen. -Je doet niet aan televerkoop; je zal nooit per telefoon concrete informatie moeten geven over producten of diensten, hiervoor verwijs je steeds door naar het kantoor van de klant. Het is dus ook niet nodig om bancaire voorkennis te hebben. -Omdat we kwalitatief bellen ontzettend belangrijk vinden, krijg je een degelijke beltraining en technische opleiding, en word je continu begeleid en gecoacht bij het uitoefenen van je job.

  • Bandenmonteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een bandenmonteur Iemand die ervaring heeft Iemand die minstens 4 bandenwissels heeft meegedraaid

  • Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een Dispatcher voor het inplannen van machines. Als planner ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van de juiste machines aan de klant die hier op vraagt. tot jouw takenpakket behoort: het toewijzen van de machines aan de verhuurcontracten. Je houdt er dan ook rekening mee dat de machines op de juiste plaats beschikbaar zijn je speelt met de planningen en kan snel wijzigingen aan brengen je overlegt met de technische dienst over te herstellen machines je onderhoudt contact met externe leveranciers indien je voor een klant een bepaalde machine niet voorradig hebt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een technische bedrijf waar klant, ambitie en innovatie centraal staat.

  • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

    Type: Vaste Job

    Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

Zoek naar antwoorden van MARIE-CLAUDE PAYRE in sociale netwerken
Look for responds of MARIE-CLAUDE PAYRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIE-CLAUDE PAYRE. Laat een reactie achter voor MARIE-CLAUDE PAYRE. MARIE-CLAUDE PAYRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIE-CLAUDE PAYRE. Leave a respond for MARIE-CLAUDE PAYRE. MARIE-CLAUDE PAYRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIE-CLAUDE PAYRE op de google maps. Adres en contacten MARIE-CLAUDE PAYRE
Location of MARIE-CLAUDE PAYRE on the google maps. Address and contacts of MARIE-CLAUDE PAYRE

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIE-CLAUDE PAYRE MARIE-CLAUDE PAYRE: Gijbels J | COIFFURE FIGARO | RONALD VANINBROUKX | Itineris | Antoine I

Other related companies as MARIE-CLAUDE PAYRE: Gijbels J | COIFFURE FIGARO | RONALD VANINBROUKX | Itineris | Antoine I

MARIE-CLAUDE PAYRE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIE-CLAUDE PAYRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01730590820. Het bedrijf MARIE-CLAUDE PAYRE bevindt zich op het adres: HOGE KAART 180; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 443,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 755,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Instituts de beauté. Producten gemaakt in MARIE-CLAUDE PAYRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIE-CLAUDE PAYRE is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIE-CLAUDE PAYRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIE-CLAUDE PAYRE, openstaande posities, locatie van MARIE-CLAUDE PAYRE op de kaart.

MARIE-CLAUDE PAYRE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIE-CLAUDE PAYRE, company assigned to the tax number BE01730590820. The company MARIE-CLAUDE PAYRE is located at the address: HOGE KAART 180; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 443,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 755,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Instituts de beauté. Products created in MARIE-CLAUDE PAYRE were not found.
The main activity of MARIE-CLAUDE PAYRE is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIE-CLAUDE PAYRE is not available. You also can look at reviews of MARIE-CLAUDE PAYRE, open positions, location of MARIE-CLAUDE PAYRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIE-CLAUDE PAYRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIE-CLAUDE PAYRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIE-CLAUDE PAYRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIE-CLAUDE PAYRE, employees, financial statistics.