JACQUES VAN RIEL

Contactgegevens JACQUES VAN RIEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUES VAN RIEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUES VAN RIEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAMORINIERESTRAAT 133; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32308683 32308683

Fax (fax): +32 (81) 996-60-97 +32 (81) 996-60-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUES VAN RIEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUES VAN RIEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUES VAN RIEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUES VAN RIEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUES VAN RIEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUES VAN RIEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUES VAN RIEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUES VAN RIEL
Products information JACQUES VAN RIEL

BTW identificatienummer (tax): BE04207733154
Ondernemingsnummer: 2915466308
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 129,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in JACQUES VAN RIEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUES VAN RIEL
(Get full report from official database of BE for JACQUES VAN RIEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUES VAN RIEL
Addition kinds of activities for JACQUES VAN RIEL

6324. Ziekenhuis- en medische dienstplannen | Hospital and medical service plans
347102. Reinigen, polijsten en afwerken | Cleaning, polishing, and finishing
372805. Vliegtuig training apparatuur | Aircraft training equipment
14290000. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
35550502. Type, gieterij (voor drukwerk) | Type, foundry (for printing)
35969903. Tellen weegschalen | Counting scales
38410501. Bloedtransfusieapparatuur | Blood transfusion equipment
96419905. Voedselinspectiebureau, overheid | Food inspection agency, government

Werken bij JACQUES VAN RIEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUES VAN RIEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUES VAN RIEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUES VAN RIEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Service Medewerker - Tijdelijk (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor DHL te Bornem zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service agent tot eind februari 2018. Jouw taken: Controleren order/leverdata om indien nodig de klant te kunnen informeren en actie te kunnen ondernemen teneinde de overeengekomen afspraak te kunnen nakomen; Registreren en verwerken van gegevens mbt dagelijkse orders, de gestelde vragen en klachten in de beschikbare systemen; Het aanleveren van gegevens en rapporteringen en KPI's volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en); Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders tav operationele zaken met als doel de klanttevedenheid te verhogen; Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden; Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijke gestelde vragen van de klant, na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan.

 • Schilders (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een schilders- en vloerdersbedrijf zoeken wij 2 ervaren schilders. Je voert zowel de voorbereidende werken uit als het schilderen zelf. Je werkt vooral in hotels, winkels, kantoren en af en toe ook eens voor een particuliere opdracht en dit op werven gelegen over heel België. Je vertrekt rond 6u en dit vanop een carpoolplaats die je afspreekt met je collega. Verloning volgens barema van de bouwsector. Na een interimperiode maak je kans op een vast contract.

 • Orderpicker - metaalsector (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je gaat aan de slag in het magazijn van het bedrijf. orderpicken van stukken. Aangezien het over metaalindustrie gaat kunnen het wel zwaardere stukken zijn. de nodige stukken op pallet leggen en zorgen dat deze correct staan voor verzending. Ambitie? top! net wat zij nodig hebben, op termijn doorgroei naar volwaardige medewerker verzending = ook heftruckopleiding, PC ? ... DAGUREN juli tot april: 45 uren-week. april tot juni: 4/5de werken = compensatie van zomer.

 • LESGEVER KLEUTERZWEMMEN (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks kleuterzwemmen op vrijdag (start 9/11) van 13:45-14:45uur in Maldegem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • MONTEUR / RIGGER (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Je zal instaan voor het uitvoeren van diverse montage- en demontage werkzaamheden (montages en uitlijnen van motoren, pompen en leidingen) Je zal werkbonnen invullen en deze bezorgen aan de administratiedienst Je zorgt ervoor dat het benodigde materiaal tijdig aanwezig is Je zal eventuele defecten en gebreken rapporteren     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Vlaamse multinational en wereldwijd gekend, gespecialiseerd in het verplaatsen van lasten met uitzonderlijke afmetingen en gewicht. Ter versterking van het team is het bedrijf op zoek naar een Monteur / Rigger.

 • Magazijnier / Orderpicker (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Functie-inhoud: Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het ontvangen, sorteren, kwaliteitscontrole en stockeren van turbo’s + onderdelen. Je registreert de verschillende turbo's op de computer. Je ondersteunt de orderpicking en verzending als er pieken zijn.

 • Bediende boekhouding - ideale start voor schoolverlaters (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een sterkgroeiend bedrijf regio Kortrijk gaan wij op zoek naar een boekhoudkundig medewerker: Je staat in voor: - Het opmaken en opvolgen van verkoopfacturen vanuit SAP - Het opmaken van oorsprongscertificaten - Het beheer master data e-mail voor het versturen van facturen per e-voicing - De maandelijkse intercompany afstemming en rapportering - De maandelijkse BTW & Intrastat aangifte en IC listing - De voorbereiding maandelijkse en/of kwartaalaangiftes BTW en Intrastat, alsook IC opgaves in verschillende landen - De controle van documenten bij uitvoer

 • Werkplaatsverantwoordelijke (voor onze vestiging in BEVEREN/KRUIBEKE) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: VAN HOVE GARAGES NV

  Type: Vaste Job

  - Je voert onderhoud en herstellingen uit aan bestel- en vrachtwagens - Je geeft leiding aan de werkplaats: werk verdelen, herstellingen opvolgen, controle na reparatie,... - Je werkt nauw samen met receptie en magazijn om klanten snelle en correcte service te geven - Je staat in contact met de technische dienst van Renault Trucks

 • Zelfstandig Psychiatrisch arts - kinder- en jeugdpsychiatrie (M/V) (TILDONK)

  Regio: TILDONK

  Bedrijf: OOKJG

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een kinder- en jeugdpsychiater, die op zelfstandige basis ons team wil aanvullen en versterken. Wij wensen zo ons aanbod diagnostiek en testafname verder optimaliseren. Volgende zaken zullen alvast tot een onderdeel van het op te nemen takenpakket behoren Diagnostiek i.s.m. ons diagnostisch onderzoeksteam. Multidisciplinair overleg met het therapeutenteam i.k.v. lopende casussen. Het vaststellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Ons behandelteam begeleiden op inhoudelijk niveau. Zorg verlenen op academisch, topklinisch niveau.

 • Kinderverzorgster (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: MAARTJE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Opvoeden en verzorgen van kindjes tussen 10 weken en 2.5 jaar.

 • Administratief medewerker (M/V) - wervingsreserve (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ORDE VAN ARCHITECTEN

  Type: Werfreserve

  Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel). Deze teammeetings vinden gemiddeld wekelijks plaats.

 • Flexi-jobs kassamedewerk(st)ers (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Mc Donald's

  Type: Flexijob

  Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van JACQUES VAN RIEL in sociale netwerken
Look for responds of JACQUES VAN RIEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUES VAN RIEL. Laat een reactie achter voor JACQUES VAN RIEL. JACQUES VAN RIEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUES VAN RIEL. Leave a respond for JACQUES VAN RIEL. JACQUES VAN RIEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUES VAN RIEL op de google maps. Adres en contacten JACQUES VAN RIEL
Location of JACQUES VAN RIEL on the google maps. Address and contacts of JACQUES VAN RIEL

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUES VAN RIEL JACQUES VAN RIEL: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | Roha | Noorwegen (Ambassade) | CHRISTIANE BOURGOIS | Stay Tuned SPRL

Other related companies as JACQUES VAN RIEL: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | Roha | Noorwegen (Ambassade) | CHRISTIANE BOURGOIS | Stay Tuned SPRL

JACQUES VAN RIEL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUES VAN RIEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04207733154. Het bedrijf JACQUES VAN RIEL bevindt zich op het adres: LAMORINIERESTRAAT 133; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 129,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in JACQUES VAN RIEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACQUES VAN RIEL is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUES VAN RIEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUES VAN RIEL, openstaande posities, locatie van JACQUES VAN RIEL op de kaart.

JACQUES VAN RIEL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUES VAN RIEL, company assigned to the tax number BE04207733154. The company JACQUES VAN RIEL is located at the address: LAMORINIERESTRAAT 133; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 129,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in JACQUES VAN RIEL were not found.
The main activity of JACQUES VAN RIEL is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUES VAN RIEL is not available. You also can look at reviews of JACQUES VAN RIEL, open positions, location of JACQUES VAN RIEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUES VAN RIEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUES VAN RIEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUES VAN RIEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUES VAN RIEL, employees, financial statistics.