JACQUES CARETTE

Contactgegevens JACQUES CARETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUES CARETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUES CARETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALBERT BECHETLAAN 3B3; 1950; KRAAINEM/KRAAINEM, België

Telefoon (phone): 27674989 (+32-27674989) 27674989 (+32-27674989)

Fax (fax): +32 (65) 605-84-91 +32 (65) 605-84-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUES CARETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUES CARETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUES CARETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUES CARETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUES CARETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUES CARETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUES CARETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUES CARETTE
Products information JACQUES CARETTE

BTW identificatienummer (tax): BE02149444580
Ondernemingsnummer: 6387695312
Hoofdstad (capital): 129,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 657,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in JACQUES CARETTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUES CARETTE
(Get full report from official database of BE for JACQUES CARETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUES CARETTE
Addition kinds of activities for JACQUES CARETTE

329904. Nonmetallic minerale statuary en andere decoratieve producten | Nonmetallic mineral statuary and other decorative products
601999. Centrale reservebewaring, nec, nec | Central reserve depository, nec, nec
731100. Adverterende agentschappen | Advertising agencies
01730000. Boom noten | Tree nuts
35199903. Jet aandrijfmotoren | Jet propulsion engines
35230402. Schuurstammen en normen | Barn stanchions and standards
51999901. Reclame-specialiteiten | Advertising specialties
54419900. Snoep-, noten- en banketwinkels, nec | Candy, nut, and confectionery stores, nec

Werken bij JACQUES CARETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUES CARETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUES CARETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUES CARETTE. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker m/v vaste nacht bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

 • carwashelp (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van Gewone wagens SUV lichte vrachtwagens - Camionettes tot maximum 250m washoogte - Oldtimers & exclusieve wagens Je staat in voor de interieurreiniging van de wagen

 • Onderhoudstechnieker (m/v) (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Aartselaar zijn we op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER G1 (M/V). 

 • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Net.werk! vso

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

 • Huishoudhulp Dienstencheques (M/V) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

  Type: Dienstenchequebaan

  Momenteel zijn we op zoek naar een poets - en strijkhulp in het kader van dienstencheques in de regio Groot-Leuven. Je staat daarbij in voor een variabel pakket aan huishoudelijke taken bij verschillende gezinnen.

 • student werkvoorbereider/projectengineer m/v (357/18160) (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Essen zijn wij dringend op zoek naar een student voor de functie van werkvoorbereider / projectengineer (m/v). Als student, werkvoorbereider/ projectengineer, sta je in voor volgend takenpakket: Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

 • Jobstudent (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Studentenjob

  Je wordt als student ingeschakeld voor volgende taken: kassawerk controle kassa uitpakken van goederen aanvullen van rekken spiegelen van producten

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • assertiviteitstrainer volwassenen (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een assertiviteitstrainer voor volwassenen. Je werkt samen met sportcoach, yoga coach, kinesist, studiecoach, loopbaancoach, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

 • Kinderverzorgster op ZELFSTANDIGE basis (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: 'T PARKSKE TANIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een gemotiveerde medewerker / medewerker als begeleider in de kinderopvang . U verzorgt en begeleidt kinderen tussen 0 en 3 jaar .U zorgt voor gevarieerde activiteiten en hebt aandacht voor de noden van elk kind ( verzorging, rust, hygiene,geborgenheid, voeding) in een huiselijke omgeving .

 • Teamleiders Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Projectleider Regio Kempen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1658643-inline.html?cid=Partner_VDAB Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Je behandelt werf per werf, dit wil zeggen dat je ter plaatse werk vanuit een ingerichte werfkeet. Je stuurt de ploegbazen en de onderaannemers rechtstreeks aan. Je zorgt voor de planning en organisatie. Je stelt de As Build dossiers samen. Je verzorgt bepaalde aankopen en leveringen. Tenslotte ben je financieel verantwoordelijk. Profiel Je beschikt over een bachelor of master in een bouwkundige richting. Een eerste degelijk ervaring is hier een must. Je bent assertief en communicatief. Je hebt gevoel voor initiatief en verantwoordelijkheid. Organisatorisch en planmatig ben je sterk. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een klasse 5 aannemer gespecialiseerd in residentiële nieuwbouwprojecten. Een pluspunt hier is dat ze enkel werven in de regio aannemen waardoor de verplaatsingen beperkt blijven. Aanbod Werven in de regio Er word rekening gehouden met work-life balance van de projectleiders. Er is een marktconform salaris voorzien aangevuld met enkele voordelen zoals een bedijfswagen

Zoek naar antwoorden van JACQUES CARETTE in sociale netwerken
Look for responds of JACQUES CARETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUES CARETTE. Laat een reactie achter voor JACQUES CARETTE. JACQUES CARETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUES CARETTE. Leave a respond for JACQUES CARETTE. JACQUES CARETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUES CARETTE op de google maps. Adres en contacten JACQUES CARETTE
Location of JACQUES CARETTE on the google maps. Address and contacts of JACQUES CARETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUES CARETTE JACQUES CARETTE: FLBETAFENCE NV | FLBIOTRONIK BELGIUM NV | COIFFURE OPHةLIE | MARECHAL PATRICK | AD DELHAIZE

Other related companies as JACQUES CARETTE: FLBETAFENCE NV | FLBIOTRONIK BELGIUM NV | COIFFURE OPHةLIE | MARECHAL PATRICK | AD DELHAIZE

JACQUES CARETTE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUES CARETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02149444580. Het bedrijf JACQUES CARETTE bevindt zich op het adres: ALBERT BECHETLAAN 3B3; 1950; KRAAINEM/KRAAINEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 129,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 657,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in JACQUES CARETTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACQUES CARETTE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUES CARETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUES CARETTE, openstaande posities, locatie van JACQUES CARETTE op de kaart.

JACQUES CARETTE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUES CARETTE, company assigned to the tax number BE02149444580. The company JACQUES CARETTE is located at the address: ALBERT BECHETLAAN 3B3; 1950; KRAAINEM/KRAAINEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 129,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 657,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in JACQUES CARETTE were not found.
The main activity of JACQUES CARETTE is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUES CARETTE is not available. You also can look at reviews of JACQUES CARETTE, open positions, location of JACQUES CARETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUES CARETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUES CARETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUES CARETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUES CARETTE, employees, financial statistics.