JACQUES BANCU

Contactgegevens JACQUES BANCU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUES BANCU: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUES BANCU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ANDRة RENARD 1B5; 4680; OUPEYE, België

Telefoon (phone): 42481745 (+32-42481745) 42481745 (+32-42481745)

Fax (fax): +32 (4) 720-75-34 +32 (4) 720-75-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUES BANCU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUES BANCU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUES BANCU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUES BANCU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUES BANCU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUES BANCU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUES BANCU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUES BANCU
Products information JACQUES BANCU

BTW identificatienummer (tax): BE08191101074
Ondernemingsnummer: 5649688720
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 305,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in JACQUES BANCU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUES BANCU
(Get full report from official database of BE for JACQUES BANCU)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUES BANCU
Addition kinds of activities for JACQUES BANCU

2273. Tapijten en tapijten | Carpets and rugs
327502. Gips pleister | Gypsum plaster
342900. Hardware, nec | Hardware, nec
37140700. Motor wielen en onderdelen | Motor vehicle wheels and parts
50990304. Reflecterende wegmarkers | Reflective road markers

Werken bij JACQUES BANCU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUES BANCU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUES BANCU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUES BANCU. Looking for open vacancies in other companies

 • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

 • Werkleider - recyclage elektrische toestellen - regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Kortrijk zoeken wij een werkleider met technische kennis.  Je neemt de leiding over een groep werknemers. Jouw takenpakket : Je maakt de werkplanning op. Je zorgt voor een goed verloop van het productieproces en zorgt voor een kwalitatief eindproduct. Je werknemers coachen. Je staat in voor de administratie van de productie. Daarnaast ben je niet bang om geregeld zelf de handen uit de mouwen te steken en actief mee te werken op de werkvloer.

 • Back Office Medewerker (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Back Office Medewerker in Brussel ben je het eerste aanspreekpunt voor de dealers en eindgebruikers in de BeLux. Het is een echte allround functie op het gebied van klantenservice met een commercieel randje: Jij bent naast de administratieve orderverwerking verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen omtrent onze producten de orderstatus het maken van offertes het signaleren van klantbehoeften en het informeren en adviseren van klanten. Service staat hoog in het vaandel. De Customer Service plant de routes voor de monteurs en informeert de klanten over de gemaakte afspraken. Daarnaast is het in deze functie ook erg belangrijk verkoopkansen te bemerken en te benutten. Hiermee assisteert de Customer Service de Sales Afdeling in de BeLux.

 • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het onderhoud van diverse afwerkingsmachines. Je helpt mee met het curatief en preventief onderhoud en voert storingsanalyses uit. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines en doet voorstellen naar verbeteringen binnen je werkomgeving. Je bent bereid om te werken in twee ploegen. ( ene week van 5u-13u; andere week van 13u-21u) OF in het weekend ( ene weekend van 5u-17u, ander weekend van 17u-5u).

 • Dakwerker (m/v) (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons in Lommel zijn wij op zoek naar een dakwerker.

 • Huishoudhulp Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: PUUUR NEERPELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

 • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

  Type: Studentenjob

  Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zal aan de slag gaan in de groenten en fruitafdeling. 

 • Customer service medewerker NL/FR Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een bedrijf werkzaam in de medische sector, zijn we op zoek naar een Customer Service medewerker. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - het ontvangen van bezoekers en het behandelen van inkomende telefoons en mails. Je zal het eerste aanspreekpunt zijn zowel intern als extern. - het verwerken van binnenkomende bestellingen, het opmaken van facturen en offertes. - de ondersteuning van de commerciële buitendienst.

 • Plaatser binnenschrijnwerk (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: GEBROEDERS MEERSCHAEGE

  Type: Vaste Job

  We zijn een dynamisch bedrijf, met goede naam, gespecialiseerd in interieurinrichting Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf in Lochristi en je bent meestal met 2 op de baan Je plaatst gipskartonplafonds en -wanden, systeemplafonds en binnendeuren

 • JR Accountant / Boekhouder vr aangenaam boekhoudkantoor Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Dit kantoor is gevestigd in Gent centrum en werkt momenteel met een 20-tal medewerkers. Het is een dynamisch boekhoudkantoor dat ernaar uitkijkt zijn bestaand team uit te breiden met een nieuw enthousiast teamlid! Met de nodige interne opleiding en begeleiding zal je hier snel leren wat het is een Dossierbeheerder te zijn. JR Accountant / Boekhouder: de functie Je boekt diverse financiële verrichtingen in (aan- en verkoopfacturen, bankuittreksels, ...) Je bereidt de fiscale aangiften voor, meer bepaald van de btw, personen- en vennootschapsbelasting. Later leer je ze ook indienen. Je vormt een aanspreekpunt voor klanten: wanneer zij naar je toe komen weet je hen zelf verder te helpen of door te verwijzen naar een andere collega. Later breidt je takenpakket uit zodat je dossiers volledig van A-Y kan voorbereiden en wanneer je dit goed onder de knie hebt, word je volwaardig A-Z Dossierbeheerder.

 • Regionale Sales representant(e) Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BESTVISIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

 • Zaalmedewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Restaurant Jour de fête

  Type: Flexijob

  Als zaalmedewerker sta je in voor diverse taken in het restaurant. Je zet de zaal klaar, ontvangt onze klanten, zorgt voor een goed verloop van de service en laat na afloop de zaal achter alsof het je eigen restaurant zou zijn.

Zoek naar antwoorden van JACQUES BANCU in sociale netwerken
Look for responds of JACQUES BANCU in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUES BANCU. Laat een reactie achter voor JACQUES BANCU. JACQUES BANCU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUES BANCU. Leave a respond for JACQUES BANCU. JACQUES BANCU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUES BANCU op de google maps. Adres en contacten JACQUES BANCU
Location of JACQUES BANCU on the google maps. Address and contacts of JACQUES BANCU

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUES BANCU JACQUES BANCU: Cerclindus S.A. | GARAGE PLETINCK | Active Packaging & Engineering BVBA | GROBET | GEORGES MANERTZ

Other related companies as JACQUES BANCU: Cerclindus S.A. | GARAGE PLETINCK | Active Packaging & Engineering BVBA | GROBET | GEORGES MANERTZ

JACQUES BANCU is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUES BANCU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08191101074. Het bedrijf JACQUES BANCU bevindt zich op het adres: RUE ANDRة RENARD 1B5; 4680; OUPEYE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 305,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in JACQUES BANCU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACQUES BANCU is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUES BANCU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUES BANCU, openstaande posities, locatie van JACQUES BANCU op de kaart.

JACQUES BANCU is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUES BANCU, company assigned to the tax number BE08191101074. The company JACQUES BANCU is located at the address: RUE ANDRة RENARD 1B5; 4680; OUPEYE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 305,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in JACQUES BANCU were not found.
The main activity of JACQUES BANCU is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUES BANCU is not available. You also can look at reviews of JACQUES BANCU, open positions, location of JACQUES BANCU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUES BANCU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUES BANCU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUES BANCU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUES BANCU, employees, financial statistics.