J.LUYCKX

Contactgegevens J.LUYCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.LUYCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.LUYCKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ITALIELEI 215; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32325950 32325950

Fax (fax): +32 (86) 926-72-72 +32 (86) 926-72-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.LUYCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.LUYCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.LUYCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.LUYCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.LUYCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.LUYCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.LUYCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.LUYCKX
Products information J.LUYCKX

BTW identificatienummer (tax): BE04711730957
Ondernemingsnummer: 8327056884
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 623,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in J.LUYCKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.LUYCKX
(Get full report from official database of BE for J.LUYCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.LUYCKX
Addition kinds of activities for J.LUYCKX

5621. Vrouwenkleding winkels | Women's clothing stores
571201. Bedden en accessoires | Beds and accessories
20489903. Droog huisdieren (behalve hond en kat) | Dry pet food (except dog and cat)
24480200. Pallets, hout en hout met metaal | Pallets, wood and wood with metal
26750201. Kaarten: doodgesneden en ongedrukt: gemaakt van aangekochte materialen | Cards: die-cut and unprinted: made from purchased materials
28360302. Bacteriële vaccins | Bacterial vaccines
50230207. handdoeken | Towels
61530200. Factoring diensten | Factoring services
73380201. Rechtsdienstdienst | Court reporting service

Werken bij J.LUYCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.LUYCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.LUYCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.LUYCKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - Bijverdienste (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingen. Zowel enkele dagen per week, als enkele voor- of namiddagen per week zijn een optie. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start 's morgens tussen 7u en 8u en zal ongeveer vier leveringen per dag doen. Daardoor eindigt je werkdag ten laatste om 17u, maar dit kan natuurlijk ook vroeger zijn. Naast het afleveren van de afgewerkte producten, sta je in voor het laden en lossen van de vrachtwagens door middel van een rolbrug. Een eerste ervaring met een rolbrug is een pluspunt, maar zeker geen must, je wordt namelijk opgeleid ter plaatse. Bedrijfsprofiel: Voor een metaalbedrijf in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een CE-rijbewijs.

  • First Line IT Support Engineer | Voltijds | Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een beursgenoteerde onderneming met internationale vestigingen, zijn wij op zoek naar een First Line IT Support Engineer. Volgende taken behoren tot je takenpakket ; Klantgericht en klantvriendelijk annemen van calls/mails van zowel interne als externe klanten. Primaire analyseren van vragen/storingen. In eerste plaats problemen zelf oplossen en indien nodig doorgeven naar de juiste collega's van het IT departement.

  • Meerdere Monteurs Bouw gezocht (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur staat u zeer dicht in direct contact met de klant. Jouw takenpakket als monteur: - Technisch ondersteuning aan de klanten (particulier en industrie) - Vakkundige montage van schoorsteenmaterialen , schoorsteensystemen en verluchtingskanalen. De functie van monteur is een belangrijke functie binnen de onderneming. De functie vindt zijn directe weerslag op de klantentevredenheid. Door stipte aanvang van de werken, het uitvoeren van de werken binnen de opgegeven timing , het nauwkeurig en correct afwerken van de opdrachten zijn voor de klant één groot meetpunt als het gaat om service en kwaliteit. Door de correcte en directe communicatie met ons magazijn en de afdelingsverantwoordelijke, is een correcte en degelijke werfopvolging zeer noodzakelijk om verloren werkuren tot een minimum te beperken. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de verschillende klanten. Ben je flexibel wat uren betreft, leer je snel bij en werk je graag buiten en op hoogte, dan nemen we jouw kandidatuur graag in overweging!

  • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker sta je in voor : renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking plaatsing van hang- en sluitwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf de werking van bewegende onderdelen de waterdichtheid of de isolatie van het werkstuk controleren schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

  • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudenten - 2 of meer dagen in de week - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in. Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u of 5 tot 13u Late ploeg: 14u tot 22u of 13 tot 21u of 16 tot 24u dagshift: 8 tot 16u30 of 10 tot 18u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. Jouw taak? Verschillende taken in het magazijn zoals orderpicking, packing, replenishment, laden en lossen van containers, stocktelling, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Chauffeur/fietser Bpost Blankenberge (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Blankenberge zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag. Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op Maandag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Dinsdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 04.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets , starten om 06.45u -Op Vrijdag : Uitreiking met auto, starten om 04.45u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Blankenberge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • Stage - IRIS Greencare (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676490-inline.html?cid=Partner_VDAB Inleiding De leiderspositie die wij innemen op onze verschillende referentiemarkten en de groei die ons bedrijf kent in de omringende landen, laten ons toe boeiende perspectieven aan te bieden inzake professionele ontplooiing. Onze bedrijfscultuur valoriseert de geest van het ondernemen in al zijn facetten : initiatief, verantwoordelijkheid, autonomie en beslissingskracht. Iedereen evolueert in een kader waar het respect voor de menselijke waarden volledig tot zijn recht komt. Voor ons zusterbedrijf IRIS Greencare n.v., kijken wij uit naar een stagiaire (m/v). Project IMPACT VAN DE « NUL FYTO » REGULATIE IN WARANDEN EN TUINEN + MARKTSTUDIE Missie IRIS Greencare is gespecialiseerd in de creatie en onderhoud van waranden en tuinen in de BtoP en BtoB sectoren. Het bedrijf is actief over gans het Belgisch gebied. De evolutie inzake regulering omtrent onkruiders zal een aanzienlijk impact hebben op de markt (werkmethoden, lastenboeken, prijs, resultaten…). Deze veranderingen kunnen ook best ontwikkelingsopportuniteiten creëren voor onkruiddiensten voor harde oppervlaktes bij nieuwe klanten. Het is dus van belang dat wij- de bestaande en toekomstige wetten en regulatie beheersen - de produktiekosten correct inschatten - de bestaande klanten correct factureren - onze klanten correct informeren over kopmende evolutie en hun reacties kunnen anticiperen - het potentieel bij nieuwe klanten inschatten Fazes van de opdracht- 1. Een duidelijk overzicht opstellen van de bestaande en toekomstige locale, regionale en federale regulatie. Dit zal ons toelaten om de verschillende impacten op onze diensten in te schatten en onze klanten correct te informeren (opstellen van een informatienota). - 2. Produktiekosten van de alternatieve werkmethoden- Documentatie opzoeken en consolideren - Relevante instellingen en organisaties die dit al onderzocht hebben contacteren - Enquête bij de gemeentes die Nul Fyto al toepassen - ‘paramétrées’ observaties van bestaanden werken hiertomtrent binnen het bedrijf (brûlage thermique et moussage à chaud) - 3. De impact van alternatieve werkmethoden op het jaarlijkse onderhoud van ‘sites’ bij bestaande klanten of voor sites waarvoor wij een recent aanbod gedaan hebben. - 4. De administratieve en technische gevolgen op de onderaannemers identificeren - 5. Klanten telefonisch contacteren, ze op de hoogte brengen van huidige en nieuwe verplichtingen, van de kostenimpact of van alterinatieven, hun wensen registreren… - 6. Een marktstudie bij Business to Business prospecten met of zonder ‘groene ruimtes’ al of niet toegangelijk voor kwetsbare groepen. - Het potentiële zakencijfer van alternatieve behandelingen op een bepaalde regio - Hun intenties hieromtrent capteren (eigen personeel, de mogelijke aanvaarding van minder guntige resultaten, anticipatie van komende regulering… Einddoelen Binnen 3 à 4 maanden worden fazes 1 à 4 uitgevoerd zo dat fazes 5 à 6 tussen januari en maart kunnen plaatsvinden. Mogelijke obstakels- Omvang van het project– bereid snel om snel te beginnen, dingen opzoelen, deuren open krijgen, hard werken, parellel en autonoom kunnen werken, om tijdsverlies te vermijden. - Nieuw onderwerp dus beperkte ervaring, tegenstrijdige meningen, en beperkte maatregelen in de sector Andere opmerkingen Unieke opportuniteit om voor het einde van uw studies bij te drgane tot een strategisch p...

  • ASSISTENT MANAGER Quick Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je zoekt een afwisselende en actieve job met heel wat verantwoordelijkheid? Je steekt met plezier de handen uit de mouwen en geeft graag het goede voorbeeld? Dan is de job als assistant manager bij Quick Berchem je op het lijf geschreven. Als assistant manager bij Quick is geen dag dezelfde. Samen met je team zorg je dag na dag voor de beste ervaring van onze klanten. Je werkt actief mee in het restaurant en staat de manager bij in de administratieve en leidinggevende taken. Jouw job : Jouw team kan op elk moment op je rekenen. Je staat altijd klaar om ze te helpen aan de kassa en de grill. Je volgt je team ook op de voet en geeft hen tips of stuurt bij waar nodig. Door je eigen inzet in het restaurant geef je elke dag opnieuw het goede voorbeeld. Samen met de manager beheer je de inventaris en volg je bestellingen en leveringen op de voet. Het financieel beheer van het restaurant neem je heel serieus. Je kunt zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca

  • FREELANCE ACCOUNTANT (M/V) (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet op heel diverse accountancy projecten in boekhoudkantoren en/of bedrijven Je staat in voor input van de boekhouding, het afsluiten voor BTW, de voorbereiding van aangiftes en jaarafsluitingen,... Je weet uw klanten te adviseren en te begeleiden

Zoek naar antwoorden van J.LUYCKX in sociale netwerken
Look for responds of J.LUYCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.LUYCKX. Laat een reactie achter voor J.LUYCKX. J.LUYCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.LUYCKX. Leave a respond for J.LUYCKX. J.LUYCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.LUYCKX op de google maps. Adres en contacten J.LUYCKX
Location of J.LUYCKX on the google maps. Address and contacts of J.LUYCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come J.LUYCKX J.LUYCKX: GMG LUCAS SERIGRAPHIE | M.J. DE BASSE-ENHAIVE | VDAB | ROBERT DELVAL | Ramack G ets

Other related companies as J.LUYCKX: GMG LUCAS SERIGRAPHIE | M.J. DE BASSE-ENHAIVE | VDAB | ROBERT DELVAL | Ramack G ets

J.LUYCKX is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.LUYCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04711730957. Het bedrijf J.LUYCKX bevindt zich op het adres: ITALIELEI 215; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 623,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in J.LUYCKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.LUYCKX is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.LUYCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.LUYCKX, openstaande posities, locatie van J.LUYCKX op de kaart.

J.LUYCKX is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.LUYCKX, company assigned to the tax number BE04711730957. The company J.LUYCKX is located at the address: ITALIELEI 215; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 623,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in J.LUYCKX were not found.
The main activity of J.LUYCKX is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of J.LUYCKX is not available. You also can look at reviews of J.LUYCKX, open positions, location of J.LUYCKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.LUYCKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.LUYCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.LUYCKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.LUYCKX, employees, financial statistics.