J. VANDERPERRE

Contactgegevens J. VANDERPERRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J. VANDERPERRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

J. VANDERPERRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEMMELBERGSTRAAT 25; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59804676 (+32-59804676) 59804676 (+32-59804676)

Fax (fax): +32 (81) 719-81-91 +32 (81) 719-81-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J. VANDERPERRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J. VANDERPERRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J. VANDERPERRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J. VANDERPERRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J. VANDERPERRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J. VANDERPERRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J. VANDERPERRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J. VANDERPERRE
Products information J. VANDERPERRE

BTW identificatienummer (tax): BE05947143554
Ondernemingsnummer: 7525604248
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in J. VANDERPERRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J. VANDERPERRE
(Get full report from official database of BE for J. VANDERPERRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor J. VANDERPERRE
Addition kinds of activities for J. VANDERPERRE

481399. Telefooncommunicatie, behalve radio, nv | Telephone communication, except radio, nec
14810103. Test saai voor nonmetallische mineralen | Test boring for nonmetallic minerals
20489907. Voedingssupplementen | Feed supplements
20799909. Sojaolie, geraffineerd: niet gemaakt in sojabonenmolen | Soybean oil, refined: not made in soybean oil mills
22519901. Het verven en afwerken van de full- en knielengte van vrouwen | Dyeing and finishing women's full- and knee-length hosiery
22979900. Nonwoven stoffen, nec | Nonwoven fabrics, nec
23539911. Zijden hoeden | Silk hats
96310000. Regeling, beheer van nutsbedrijven | Regulation, administration of utilities

Werken bij J. VANDERPERRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J. VANDERPERRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J. VANDERPERRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J. VANDERPERRE. Looking for open vacancies in other companies

 • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

 • Servicetechnieker (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant actief over gans België zijn wij op zoek naar een servicetechnieker (m/v) voor de regio West-Vlaanderen. In ruil voor je inzet en kennis, krijg je een aantrekkelijk loonpakket (zie aanbod) Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, onderhouden en herstellen van verwarmingsketels. Bij problemen, analyseer je de situatie en zoekt naar de gepaste oplossing Je vertrekt steeds van thuis uit naar de klanten.

 • Bevrachter Binnenvaart (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als bevrachter / dispatcher ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van de correcte uitvoering van de opdrachten Melden en opstellen van rapporten voor QHSE-manager met betrekking tot logistieke afwijkingen en zelf eventueel corrigerende maatregelen voorstellen Het volgen van gepaste trainingen en opleidingen Leveranciers en opdrachtgevers informeren aangaande de lopende opdrachten Opvolgen van alle contractuele vastgelegde opdrachten Verwerken van incidentmeldingen volgens de noodplannen

 • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

  Regio: BEVEREN-ROESELARE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • Enthousiaste Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: [email protected] TESSENDERLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksplas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp met dienstencheques Diest (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: ALM-DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Werk je graag in het huishouden en zorg je je graag dat klanten thuis komen in een net en proper huis dan is deze job perfect voor jou. In samenspraak kan je de dagen en uren waarop je werkt kiezen.

 • GEZOCHT: STUDENT ZORGKUNDIGE/schoonmaak REGIO TIELT (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een privé residentie gelegen te Tielt, zijn wij op zoek naar een student zorgkundige/schoonmaakster die nog kan werken in augustus en september. Je biedt een kwaliteitsvolle dienstverlening zodat het welzijn en de gezondheid van de residenten maximaal gevrijwaard wordt. Je helpt de residenten te stimuleren bij activiteiten, je observeert en houdt toezicht, je staat in voor de veiligheid van de senioren, je staat ook in voor de orde op de flats, opschik van de bedden, bedeling van de kledij van de bewoners etc.

 • Projectleider Metaalconstructies (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Als projectleider behoud je het overzicht van jouw projecten. De commerciële contacten met de klant, de technische en de financiële opvolging vallen dan ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je volgt de projecten op van A tot Z: offertes opstellen, opmetingen ter plaatse uitvoeren, ontwerp begeleiden, coördinatie naar productie, montage opvolging en facturatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

 • Credit Analyst (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  De kredietanalist waarborgt en staat garant voor een consistente dienstverlening m.b.t. de Retail Finance kredietbeslissingen naar interne en externe klanten. Verder zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je maakt deel uit van het team krediet analisten en bent verantwoordelijk voor het verwerken en beslissen van de inkomende kredietaanvragen (die niet automatisch door de score card beslist werden), dit op basis van de krediet beslissingsrichtlijnen. Je treedt op als contactpersoon voor verkopers inzake de kredietbeslissing en wisselt informatie uit waardoor het aanvraagproces vlot kan uitgevoerd worden. Je staat mee in voor een excellente service level naar het dealer netwerk en voldoet aan de overeengekomen kwaliteitsratio omtrent kredietbeslissingen (bv. snelle beslissingsname). Je geeft correcte feedback aan de Area Sales Managers omtrent jouw krediet beslissingen en het proces van krediet indiening door de dealers. Je bent proactief en continu op zoek naar verbeteringen en ideeën om het aanvraag- en beslissingsproces te optimaliseren. Je rapporteert aan de Supervisor Credit Analysts.

 • DV00494 Ingenieur aandrijvingstechnieken (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het dimensioneren van de elektrische aandrijfsystemen (o.a. servo componenten en andere actuatoren) Je doet het softwareontwerp van de motion control functies Je bent verantwoordelijk voor het testen, meten en aanpassen van de verschillende toepassingen tot op de machine, o.a. met behulp van Matlab Je stelt de technische specificaties, lastenboeken en schema’s op, rekening houdende met de veiligheidsrichtlijnen

 • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van J. VANDERPERRE in sociale netwerken
Look for responds of J. VANDERPERRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor J. VANDERPERRE. Laat een reactie achter voor J. VANDERPERRE. J. VANDERPERRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J. VANDERPERRE. Leave a respond for J. VANDERPERRE. J. VANDERPERRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J. VANDERPERRE op de google maps. Adres en contacten J. VANDERPERRE
Location of J. VANDERPERRE on the google maps. Address and contacts of J. VANDERPERRE

Andere gerelateerde bedrijven als come J. VANDERPERRE J. VANDERPERRE: PHILDAR | FE. VONHOFF | SERVELECTRO | VALERE LEKENS | SYLVA OPTICIEN

Other related companies as J. VANDERPERRE: PHILDAR | FE. VONHOFF | SERVELECTRO | VALERE LEKENS | SYLVA OPTICIEN

J. VANDERPERRE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J. VANDERPERRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05947143554. Het bedrijf J. VANDERPERRE bevindt zich op het adres: KEMMELBERGSTRAAT 25; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in J. VANDERPERRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J. VANDERPERRE is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J. VANDERPERRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J. VANDERPERRE, openstaande posities, locatie van J. VANDERPERRE op de kaart.

J. VANDERPERRE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is J. VANDERPERRE, company assigned to the tax number BE05947143554. The company J. VANDERPERRE is located at the address: KEMMELBERGSTRAAT 25; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in J. VANDERPERRE were not found.
The main activity of J. VANDERPERRE is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of J. VANDERPERRE is not available. You also can look at reviews of J. VANDERPERRE, open positions, location of J. VANDERPERRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J. VANDERPERRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J. VANDERPERRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J. VANDERPERRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J. VANDERPERRE, employees, financial statistics.