SYLVA OPTICIEN

Contactgegevens SYLVA OPTICIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SYLVA OPTICIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SYLVA OPTICIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LAEKEN 28; 1090; JETTE, België

Telefoon (phone): 24252007 (+32-24252007) 24252007 (+32-24252007)

Fax (fax): +32 (57) 179-40-27 +32 (57) 179-40-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SYLVA OPTICIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SYLVA OPTICIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SYLVA OPTICIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SYLVA OPTICIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SYLVA OPTICIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SYLVA OPTICIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SYLVA OPTICIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SYLVA OPTICIEN
Products information SYLVA OPTICIEN

BTW identificatienummer (tax): BE07489898681
Ondernemingsnummer: 5492309570
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 802,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in SYLVA OPTICIEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SYLVA OPTICIEN
(Get full report from official database of BE for SYLVA OPTICIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SYLVA OPTICIEN
Addition kinds of activities for SYLVA OPTICIEN

358503. Verwarmingsapparatuur, compleet | Heating equipment, complete
24419900. Nagelde houten dozen en schudden, nec | Nailed wood boxes and shook, nec
35239902. Liften, boerderij | Elevators, farm
35779900. Computer randapparatuur, nec, nec | Computer peripheral equipment, nec, nec
51490303. Fruit schil | Fruit peel
55999900. Automotive dealers, nec, nec | Automotive dealers, nec, nec

Werken bij SYLVA OPTICIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SYLVA OPTICIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SYLVA OPTICIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SYLVA OPTICIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • operator houtbewerkingmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: LEFEVERE GROEP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Na een opleidingsperiode het bedienen, instellen en optimaal in orde houden van ondermeer CNC-gestuurde freesmachines, opdeelzagen en andere houtbewerkingmachines

  • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

  • Bijverdienste weekend horeca (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met de studio 100 figuren. Jij krijgt een gevarieerde functie waar je in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten: Zorgt voor een vriendelijk onthaal aan de kassa (bestelling opnemen) Zorgt voor een vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Klantencontact en kassawerk schrikt je dus niet af. Ervaring aan de kassa is een positief pluspunt maar is geen must. Daarnaast kan je af en toe ook eens in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurant team.

  • Meewerkend Voorman Logistiek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal terechtkomen in een jonge firma in volle groei! Je zal samenwerken in een team van enthousiaste collega\\\'s. Het bedrijf is actief in verpakken, logistiek en voeding en werkt o.a. voor toonaangevende Europese voedingsbedrijven.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER MET KENNIS VAN HYDRAULICA (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan zelfstandig werken. Je bent elektrisch zeer sterk en houdt van technische uitdagingen. Je hebt kennis van elektriciteit van vrachtwagens. Je werkt zeer georganiseerd en bent uiterst stressbestendig.

  • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gevestigd te Waas-Antwerpen, zijn wij op zoek naar een technieker. Als technieker zal jouw takenpakket bestaan uit het onderhouden en herstellen van generatoren, graafmachines, compressoren, hoogwerkers, schaarliften, houthakselaars,... alsook kleinere toestellen en gereedschappen met elektro-en benzinemotoren

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent schoonmaak 12 september - 13 euro/uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op woensdag 12 september. Er wordt om 6 u afgesproken aan de Decathlon - Bpark Brugge. Je wordt opgepikt door een vaste medewerker, waarna jullie verschillende bedrijven regio groot Brugge gaan schoonmaken. Na jouw werkdag word je terug afgezet aan de Decathlon.

  • Huiswerkbegeleider (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je helpt de leerling van de lagere school een goede studie- en werkmethode te ontwikkelen en helpt hem/haar bij zijn/haar huiswerk. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe ervaring? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een kraanchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met kraan achter de cabine (autolaadkraan) of op de trailer (rolkraan) voor het lossen bij klanten.

  • Assistent Bouwmarktleider (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als assistent van de winkel ben je een heel belangrijk spilfiguur en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel. Je promoot het imago van de winkel, je zorgt ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant door het geven van goed advies en het verkopen van de juiste producten. Je stuurt het winkelteam aan; samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Bedrijfsprofiel: Deze firma is een gekende internationale bouwmarktketen met filialen over heel België. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf materialen, tuinmeubilair tot zelfs badkamers, ramen en deuren.

  • Internship Finance Assistant (Spring 2019) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Silverfin

    Type: Werfreserve

    You will join our finance team (3 people) and support our GL Accountant and Finance Assistant with Silverfins’ accounting for BE-NL-UK-DK: Accounts Payable: Scan, verify and book AP invoices Follow-up suppliers correspondence Book bank transactions Accounts Receivable: Support in the set-up of the weekly AR aging report Follow-up outstanding invoices and client correspondence Preparation & set up invoices General Ledger: Support monthly closing: follow up recurring suppliers/monthly costs - follow-up credit cards Reconciliations: current accounts BE/NL/UK - Bank reconciliations - Suspense Accounts International: Research legislation/regulations regarding accountancy set-up in new, European countries. Various tasks regarding these set-ups: new bank accounts, etc. Interaction with NL-UK-DK Ad hoc projects to facilitate our accountancy process.

Zoek naar antwoorden van SYLVA OPTICIEN in sociale netwerken
Look for responds of SYLVA OPTICIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SYLVA OPTICIEN. Laat een reactie achter voor SYLVA OPTICIEN. SYLVA OPTICIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SYLVA OPTICIEN. Leave a respond for SYLVA OPTICIEN. SYLVA OPTICIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SYLVA OPTICIEN op de google maps. Adres en contacten SYLVA OPTICIEN
Location of SYLVA OPTICIEN on the google maps. Address and contacts of SYLVA OPTICIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come SYLVA OPTICIEN SYLVA OPTICIEN: INSTITUUT EXCELLENCE | VAN ROMPAEY KOEN | EXELMANS EN ZOON | COMPTOIR PROFES. COIFFEUR | FA. DE CUP

Other related companies as SYLVA OPTICIEN: INSTITUUT EXCELLENCE | VAN ROMPAEY KOEN | EXELMANS EN ZOON | COMPTOIR PROFES. COIFFEUR | FA. DE CUP

SYLVA OPTICIEN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SYLVA OPTICIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07489898681. Het bedrijf SYLVA OPTICIEN bevindt zich op het adres: AVENUE DE LAEKEN 28; 1090; JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 802,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Opticiens. Producten gemaakt in SYLVA OPTICIEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SYLVA OPTICIEN is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SYLVA OPTICIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SYLVA OPTICIEN, openstaande posities, locatie van SYLVA OPTICIEN op de kaart.

SYLVA OPTICIEN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is SYLVA OPTICIEN, company assigned to the tax number BE07489898681. The company SYLVA OPTICIEN is located at the address: AVENUE DE LAEKEN 28; 1090; JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 802,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Opticiens. Products created in SYLVA OPTICIEN were not found.
The main activity of SYLVA OPTICIEN is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SYLVA OPTICIEN is not available. You also can look at reviews of SYLVA OPTICIEN, open positions, location of SYLVA OPTICIEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SYLVA OPTICIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SYLVA OPTICIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SYLVA OPTICIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SYLVA OPTICIEN, employees, financial statistics.