STADE DES TROIS TILLEULS

Contactgegevens STADE DES TROIS TILLEULS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STADE DES TROIS TILLEULS: address, phone, fax, email, website, opening hours

STADE DES TROIS TILLEULS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES NYMPHES 1A; 1170; WATERMAEL-BOITSFORT, België

Telefoon (phone): 26733979 (+32-26733979) 26733979 (+32-26733979)

Fax (fax): +32 (12) 254-14-27 +32 (12) 254-14-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STADE DES TROIS TILLEULS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STADE DES TROIS TILLEULS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STADE DES TROIS TILLEULS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STADE DES TROIS TILLEULS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STADE DES TROIS TILLEULS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STADE DES TROIS TILLEULS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STADE DES TROIS TILLEULS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STADE DES TROIS TILLEULS
Products information STADE DES TROIS TILLEULS

BTW identificatienummer (tax): BE03735870361
Ondernemingsnummer: 7991699218
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 554,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types d'Installations: Terrains de Tennis Couverts, Pistes d'Athl茅tisme, Terrains de Tennis en Plein Air, Terrains de Football. Cours Collectifs Disponibles: B茅b茅s Nageurs.. Types de Clubs: P茅tanque, Football.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STADE DES TROIS TILLEULS
(Get full report from official database of BE for STADE DES TROIS TILLEULS)

Aanvulling soorten activiteiten voor STADE DES TROIS TILLEULS
Addition kinds of activities for STADE DES TROIS TILLEULS

314399. Heren schoeisel, behalve atletisch, nec | Men's footwear, except athletic, nec
16110101. Guardrail constructie, snelwegen | Guardrail construction, highways
32290104. Kandelaars, glas | Candlesticks, glass
35190103. Marine motoren | Marine engines
38240102. Benzinemeters | Gasoline dispensing meters
38429902. Atomizers, medisch | Atomizers, medical
47890302. Wagenen, getrokken paard: te huur | Carriages, horse drawn: for hire

Werken bij STADE DES TROIS TILLEULS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STADE DES TROIS TILLEULS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STADE DES TROIS TILLEULS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STADE DES TROIS TILLEULS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider - bandwerker (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandwerk(st)er op de site Koolskamp ben je verantwoordelijk voor het inspecteren van de groenten op vreemde voorwerpen, kwaliteit, calibratie en samenstellingen (van mengelingen). Tijdens productiestilstand sta je in voor het reinigen van de toevoerlijn en omgeving.

  • Logistiek coördinator (m/v) gezocht (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Logistiek zit in jou! Je bent gepassioneerd door deze sector en wenst hierin jouw verdere carriere opbouwen? Ter uitbreiding van zijn team, is onze klant, actief op logistiek vlak, op zoek naar 2 coördinatoren voor onmiddellijke indiensttreding. Als logistieke coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en werkzaamheden van jouw team. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de Operational Manager. In overleg met de medewerkers stel je realistische verbeterdoelstellingen op, en creërt voorwaarden waarbinnen deze gehaald kunnen worden. Je stelt werkplanning en werkvoorbereiding op voor je afdeling. Je stuurt aan, monitort en motiveert jouw team om zo de opgestelde KPI's en SLA's te behalen. Je neemt proactief deel aan de operationele uitvoering (nl het ontvangen, verzendklaar maken en verzenden) van de goederen, en de administratieve opvolging hiervan. Je zorgt voor de verlaging van de interne logistieke kosten en waakt over de kosten en budgetten. Je werkt proactief mee aan de implementaties van de verbeterprocessen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de veiligheid van het pand, de goederen en de medewerkers. Dit takenpakket wordt uitgebreider naarmate je vordert in de firma. Je zal voltijds tewerkgesteld worden, dit in een 5-ploegen systeem.

  • Klantenadviseurs Permanentieploeg (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ga aan de slag als klantenadviseur voor Eandis/Fluvius en Farys! Voor de permanentieploeg van de defectenlijnen zijn ze op zoek naar een klantvriendelijke operator. Je zal in overeenstemming met de te volgen procedures op zoek gaan naar de oplossing die past bij de klant en dit binnen de voorziene tijd. Verder sta je in voor het vervullen van verschillende administratieve taken en zal je de SPOC (Single Point of Contact) werking vezorgen.

  • arbeider bakkerij (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het afwerken, verpakken, ... van verschillende gebakken, koeken, taarten, ...  Je houdt de werkruimte net Je hebt gevarieerd werk: ongeveer om de 2 uur een andere opdracht Bedrijfsprofiel: Belgische professionele partner voor de artisanale bereiding van boules de Berlin, eclairs en ander (h)eerlijk vriesvers banket.

  • VERTEGENWOORDIGER HORECA (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vertegenwoordiger voor een kassasysteem bezoek je alle horecazaken (restaurants brasseries cafés frituren...) en lingeriezaken in regio Kempen-Limburg-Vlaams Brabant. Dit houdt in: Je bent een echte hunter en prospecteert naar nieuwe klanten. Het product verkoopt zich door het gebruiksgemak en de economische prijs; Je rijdt in opstartfase elke dag naar het kantoor te Zolder en vertrekt dan naar jouw prospecten en klanten (met een bedrijfswagen) en probeert daar een verkoop te sluiten; Je stelt het product na een intensieve opleiding voor bij prospecten; Je brengt elke dag verslag uit van de gedane bezoeken en de bepaalde verkopen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Edegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student JBC Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Verwerken van binnengekomen leveringen, op orde houden van de winkel en paskamers, plooien van kleding, verderhelpen van de klanten

  • student schoonmaak regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ARONIA

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die zich kunnen vrijmaken in de periode tussen 29 oktober en 9 november. U zal ingeschakeld worden voor de reiniging van een bedrijfspand na werken. De tewerkstelling betreft voltijdse dagen van ongeveer 7,5u/dag. U zal samenwerken in team onder begeleiding van onze ploegverantwoordelijke. Hierdoor kunnen wij u een degelijke begeleiding garanderen in de uitvoering van uw taak.

  • TEAMLEADER CALLCENTER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Inplannen van de medewerkers: Je bent verantwoordelijk voor de maximale en optimale inplanning van jouw medewerkers volgens talenten, prioriteit en capaciteit (Resourceplanning). Eveneens zorg jij ervoor dat de medewerkers hun planning 3 weken op voorhand kunnen raadplegen. Aansturen van de medewerkers: day-to-day monitoren van de activiteiten van de medewerkers teneinde hen te helpen in het behalen van hun targets/SLA’s. Hen op goede weg zetten in hun dossiers, mee sturen richting het nemen van beslissingen en ervoor te zorgen dat hun agenda goed beheerd wordt. Het opvolgen van de medewerkers: checks uitvoeren naar kwaliteit, klantgerichtheid, performantie, service levels en productiviteit Het coachen van de medewerkers: inplannen en uitvoeren van individuele coachinggesprekken zodat je nauw betrokken bent bij hoe de medewerker zich voelt, mee bent met zijn bezorgdheden/vragen, feedback te geven over zijn/haar prestatie en samen te streven naar een groei van zichzelf en de afdeling Innoverend werken: pro-actief deelnemen aan verbeteringen op de werkvloer zowel naar kwaliteit als performantie Begeleiden en adviseren van de medewerker: beschikbaar zijn voor vragen allerhande zodat de medewerker zijn job met vertrouwen en kennis kan uitvoeren Afnemen van sollicitatiegesprekken: in samenspraak met HR de nieuwe medewerkers screenen Bedrijfsprofiel: Voor een Belgische onderneming gelegen te Gent centrum zijn we op zoek naar een teamleader voor de afdeling van de callagents.

  • Beenhouwer Colruyt Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Verpleegkundige ouderenzorg Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige:  Sta je in voor de wondzorg, bloedname, medicatiebedeling... Rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige Zal je nauw samenwerken met je collega verpleegkundige en zorgkundige Heb je een nauw contact met de bewoner 

  • Meetings and Events Consultant (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van STADE DES TROIS TILLEULS in sociale netwerken
Look for responds of STADE DES TROIS TILLEULS in social networks

Lees alle opmerkingen voor STADE DES TROIS TILLEULS. Laat een reactie achter voor STADE DES TROIS TILLEULS. STADE DES TROIS TILLEULS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STADE DES TROIS TILLEULS. Leave a respond for STADE DES TROIS TILLEULS. STADE DES TROIS TILLEULS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STADE DES TROIS TILLEULS op de google maps. Adres en contacten STADE DES TROIS TILLEULS
Location of STADE DES TROIS TILLEULS on the google maps. Address and contacts of STADE DES TROIS TILLEULS

Andere gerelateerde bedrijven als come STADE DES TROIS TILLEULS STADE DES TROIS TILLEULS: FLHORTA NV | POWER | Van Der Sijpt H | ARB Rectification Brainoise sp SPRL | INTERELECTRA

Other related companies as STADE DES TROIS TILLEULS: FLHORTA NV | POWER | Van Der Sijpt H | ARB Rectification Brainoise sp SPRL | INTERELECTRA

STADE DES TROIS TILLEULS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STADE DES TROIS TILLEULS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03735870361. Het bedrijf STADE DES TROIS TILLEULS bevindt zich op het adres: AVENUE DES NYMPHES 1A; 1170; WATERMAEL-BOITSFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 554,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Tennis Couverts, Pistes d'Athl茅tisme, Terrains de Tennis en Plein Air, Terrains de Football. Cours Collectifs Disponibles: B茅b茅s Nageurs.. Types de Clubs: P茅tanque, Football..
De hoofdactiviteit van STADE DES TROIS TILLEULS is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STADE DES TROIS TILLEULS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STADE DES TROIS TILLEULS, openstaande posities, locatie van STADE DES TROIS TILLEULS op de kaart.

STADE DES TROIS TILLEULS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is STADE DES TROIS TILLEULS, company assigned to the tax number BE03735870361. The company STADE DES TROIS TILLEULS is located at the address: AVENUE DES NYMPHES 1A; 1170; WATERMAEL-BOITSFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 554,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Terrains de Tennis Couverts, Pistes d'Athl茅tisme, Terrains de Tennis en Plein Air, Terrains de Football. Cours Collectifs Disponibles: B茅b茅s Nageurs.. Types de Clubs: P茅tanque, Football..
The main activity of STADE DES TROIS TILLEULS is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STADE DES TROIS TILLEULS is not available. You also can look at reviews of STADE DES TROIS TILLEULS, open positions, location of STADE DES TROIS TILLEULS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STADE DES TROIS TILLEULS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STADE DES TROIS TILLEULS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STADE DES TROIS TILLEULS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STADE DES TROIS TILLEULS, employees, financial statistics.