LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA

Particuliere bedrijvenZware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers • LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA
Private companiesHeavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors • LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA

Contactgegevens LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Saint-Denis 132 1190 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-44-18-60 32-23-44-18-60

Fax (fax): 32-23-44-73-31 32-23-44-73-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA
Products information LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA

BTW identificatienummer (tax): BE05533233642
Ondernemingsnummer: 3900390625
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Masonry and bricklaying - works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA
(Get full report from official database of BE for LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA
Addition kinds of activities for LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA

349800. Geproduceerde pijp en toebehoren | Fabricated pipe and fittings
20330202. Jellies, eetbaar, inclusief imitatie: in blikjes, potten, enz. | Jellies, edible, including imitation: in cans, jars, etc.
28910101. Verbindingsverbindingen | Caulking compounds
35330101. Bits, olie en gas veld gereedschap: rock | Bits, oil and gas field tools: rock
38260203. Photomicrographic apparaat | Photomicrographic apparatus
72180201. Schoonmaakruimte in de kamer | Clean room apparel supply
73129900. Outdoor reclame diensten, nec | Outdoor advertising services, nec

Werken bij LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

  • Voorraadbeheerder productie (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Niklaas zoeken wij een voorraadbeheerder voor de productie. Als verdeler van scharnieren en ladesystemen zijn zij marktleider in de Benelux. Daarnaast produceren en verdelen ze hun eigen ontwikkelde houten lades voor de Europese markt. Als medewerker voorraadbeheer voor de productie draag je continu bij aan het goed draaiende houden van de productie. Jouw takenpakket bestaat hiertoe uit twee grote domeinen, namelijk aankoop en voorraadcontrole. - Je staat in voor de administratieve opvolging van bestellingen en alle communicatie met zowel interne als externe leveranciers. - Je boekt de ontvangen goederen in en zorgt voor aanmaak van de juiste materiaalcertificaten. - Ook het proces met betrekking tot retours en facturatie breng je tot een goed einde. - Bij de voorraadcontrole sta je in voor het inplannen, controleren en administratief verwerken van de diverse periodieke tellingen. - Je draagt tevens zorg voor de verwerking van voorraadcorrecties. Hierbij boek je beschadigd materiaal uit waarna je dit onmiddellijk opnieuw bestelt. Zo blijft de stock optimaal op niveau en voorkom je dat de productie stil valt. - Het identificeerbaar maken van onderdelen en het in productie brengen van nieuwe producten en materialen horen tenslotte ook nog thuis in jouw takenpakket.

  • Kraanman voor telescoopkraan (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen regio Ledegem zoeken we een kraanman voor het besturen van een telescoopkraan. Je staat in voor het bedienen van een telescoopkraan en montage van industriële en agrarische gebouwen.

  • Elektriciens (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Bilzen zijn we op zoek naar een ELEKTRICIENS + PLOEGBAZEN Je installeert elektro-technische uitrustingen in gebouwen, gaande van de normale elektrische circuits tot alarm- en beveiligingsuitrusting.

  • SERVICE TECHNIEKER REGIO DILBEEK - AALST (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De vraag naar een optimale dienstverlening wordt groter met de dag. Onze klant streeft er dan ook voortdurend naar om met hun merken een vernieuwende en kwaliteitsvolle service te garanderen. Daarom zijn ze momenteel op zoek naar gemotiveerde, flexibele en klantgerichte collega's die onze afdeling Field Service naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service onze klanten kan doen verwonderen.   Als Service Technieker herstel je huishoudtoestellen bij de eindconsument aan huis. Je verhelpt storingen bij hun apparaten en je licht het correcte gebruik van onze producten toe. Dankzij jouw technische kennis en jouw positieve en klantgerichte ingesteldheid zorg je dat de klant écht geholpen wordt.   De eerste weken volg je een intensieve opleiding op het hoofdkantoor te Brussel zodat je onze producten beter leert kennen. Daarna werk je zelfstandig vanuit jouw woonplaats. Daarbij krijg je een bestelwagen en het nodige materiaal ter beschikking zodat je zonder zorgen de route kan volgen die de planningsdienst voor jou uitgestippeld heeft. Met hun extra ondersteuning zorg je ervoor dat jouw onderdelenvoorraad steeds in orde is. Indien nodig kan je steeds rekenen op de hulp van collega's uit jouw buurt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de ontwikkeling & productie van huishoudapparaten. Zij zetten in op innovatie en duurzaamheid van hun gamma om zo grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en de huishoudkundige taken. Ben jij de geschikte kandidaat voor deze job? Aarzel niet en stuur je CV naar: [email protected]  

  • Student winkelbediende charcuterie Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt te Lokeren weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Barista Nespresso te Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende koffiebereidingen. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • Voltijds verpleegkundige overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: Voer jij je verpleegtechnische taken uit (wondzorg, bloednames..) Kan je op een zelfstandige manier werken Vind je kwalitatieve zorg belangrijk Communiceer je op een correcte manier met je hoofdverpleegkundige ...

  • Bouwkundig Tekenaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AlphaZ

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig tekenaar sta je aan de basis van de uitvoering van projecten. Je bent actief binnen industriële toepassingen en biedt ondersteuning aan de afdeling bouwkunde. Jouw takenpakket: Je voert bouwkundige tekenwerkopdrachten uit met AutoCad. Je kan, waar nodig, steeds terugvallen op jouw uitgebreide kennis wapenings- en bekistingsplannen. Je voert een waaier aan tekenopdrachten uit in opdracht van de projectingenieurs bouwkunde. Je overlegt met zowel projectingenieurs als ontwerpers. Je gaat zelfstandig aan de slag met de verschillende opdrachten. Daarnaast ben je nauwkeurig en sta je open om nieuwe zaken aan te leren.

  • MONTEUR / SPORADISCH BUITENLANDSE OPDRACHTEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MENTALITEIT

    Type: Vaste Job

    Als monteur sta je in voor de mechanische montage van machines in de werkplaats op basis van technische plannen. Je monteert naast mechanische componenten ook aandrijvingen, perslucht onderdelen en gedeeltelijk ook elektrische onderdelen. Je staat mee in voor het proefdraaien en testen van individuele machines of een volledige productielijn. Geregeld verzorg je de installatie en het opstarten van de machines op verplaatsing. Ook telefonische service en depannages of onderhoud behoren tot het takenpakket, voornamelijk in het binnenland, sporadisch in het buitenland.

Zoek naar antwoorden van LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA in sociale netwerken
Look for responds of LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA. Laat een reactie achter voor LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA. LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA. Leave a respond for LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA. LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA op de google maps. Adres en contacten LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA
Location of LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA on the google maps. Address and contacts of LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA: SUPERCONFEX | V.V. KORTEMARK | EDDY ROB | L'Appart ASBL | Carpe Diem

Other related companies as LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA: SUPERCONFEX | V.V. KORTEMARK | EDDY ROB | L'Appart ASBL | Carpe Diem

LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05533233642. Het bedrijf LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA bevindt zich op het adres: R. Saint-Denis 132 1190 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Masonry and bricklaying - works. Producten gemaakt in LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA, openstaande posities, locatie van LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA op de kaart.

LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA is a company, that was registered 1996 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA, company assigned to the tax number BE05533233642. The company LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA is located at the address: R. Saint-Denis 132 1190 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Masonry and bricklaying - works. Products created in LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA were not found.
The main activity of LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA is not available. You also can look at reviews of LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA, open positions, location of LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES ENTREPRISES GENERALES FERNAND GILLION ET FILS SA, employees, financial statistics.