INDIVIS.HUAY MME PASTEELS

Contactgegevens INDIVIS.HUAY MME PASTEELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INDIVIS.HUAY MME PASTEELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

INDIVIS.HUAY MME PASTEELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE HENRI HOUSSAYE 23; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23848345 (+32-23848345) 23848345 (+32-23848345)

Fax (fax): +32 (71) 312-83-30 +32 (71) 312-83-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INDIVIS.HUAY MME PASTEELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INDIVIS.HUAY MME PASTEELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INDIVIS.HUAY MME PASTEELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INDIVIS.HUAY MME PASTEELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INDIVIS.HUAY MME PASTEELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INDIVIS.HUAY MME PASTEELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INDIVIS.HUAY MME PASTEELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INDIVIS.HUAY MME PASTEELS
Products information INDIVIS.HUAY MME PASTEELS

BTW identificatienummer (tax): BE05925170898
Ondernemingsnummer: 6431365966
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in INDIVIS.HUAY MME PASTEELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INDIVIS.HUAY MME PASTEELS
(Get full report from official database of BE for INDIVIS.HUAY MME PASTEELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor INDIVIS.HUAY MME PASTEELS
Addition kinds of activities for INDIVIS.HUAY MME PASTEELS

2297. Niet-geweven stoffen | Nonwoven fabrics
4833. Televisiestations | Television broadcasting stations
24269903. Timmerhout, hardhoutafmeting | Lumber, hardwood dimension
28990116. Wintergroene olie | Wintergreen oil
36990400. Elektrische geluidsapparatuur | Electric sound equipment
37159905. Aanhangwagens | Trailer bodies
47259900. Touroperators, nec | Tour operators, nec
65139903. Pensioen hotel operatie | Retirement hotel operation
73490104. Wachttijd, contract basis | Janitorial service, contract basis
73710100. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services

Werken bij INDIVIS.HUAY MME PASTEELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INDIVIS.HUAY MME PASTEELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INDIVIS.HUAY MME PASTEELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INDIVIS.HUAY MME PASTEELS. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur Bovenleidingen (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een eerste ervaring als monteur? Geen last van hoogtevrees? Ben je bereid om veel nachtwerk en weekendwerk te presteren? Wil je een afwisselende job? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek! Je zal een zeer gevarieerd takenpakket hebben als moteur bovenleidingen. je voert alle werken om de bovenleidingen te plaatsen van A tot Z uit. Een greep uit je takenpakket: - Kleine bekistingen timmeren. - Fundering gieten. - Palen bovenleiding plaatsen. - De metaalstructuren plaatsen en uiteindelijk de kabels plaatsen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Lovendegem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

  Regio: BEVEL

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudenten gezocht bij Panos Gent-Zuid (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DELI GENT ZUID

  Type: Studentenjob

  Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemoteveerde student. Dringend iemand nodig die maandag overdag kan werken. Studenten die in de ochtend kunnen werken. Ook andere momenten kunnen ingevuld worden.

 • Jobstudent gezocht met pit en administratieve skills (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Synergie Inhouse Carglass

  Type: Studentenjob

  Indien je op onderstaande vereisten minstens 4 maal JA zou antwoorden, dan hebben wij jou nodig op ons inhousekantoor bij Carglass! Heb je een gezonde dosis pit en doorzettingsvermogen? Stressbestendigheid en een hands-on mentaliteit zijn voor jouw een evidentie? Ben je sociaal vaardig en ben je bereid om veel bij te leren? Je beschikt zowel over administratieve als communicatieve skills? Werken met targets en deadlines motiveren mij en geven mij voldoening. En? 4 keer 'JA'- Niet langer twijfelen dan, want jij bent absoluut dé jobstudent waar wij naar op zoek zijn! Voor ons inhousekantoor bij Carglass zijn we op zoek naar een jobstudent om ons team te komen ondersteunen 1 à 2 dagen per week doorheen het jaar en in de schoolvakanties. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit het uitbellen naar kandidaten en administratie bijwerken. Je zal bijvoorbeeld ook mee kandidaten mogen ontvangen en inschrijven wanneer dit nodig is.

 • Hoger Redder Sportoase Zwem.com Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

 • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

 • CALCULATOR BOUWWERKEN - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als Calculator word je ingezet in een team verantwoordelijk voor het opmaken van aanbestedingsdossiers en ben je en spilfiguur binnen de onderneming. Je staat in voor de prijscalculatie en de volledige aanbesteding. Voor het tijdig en correct opmaken van het dossier analyseer je de lastenboeken, de uitvoeringsmethodes en de plannen van het project Je vraagt offertes op bij mogelijke leveranciers en onderaannemers Je geeft een optimaal antwoord op de technische en administratieve eisen van het bestek. Je wordt betrokken bij de verder onderhandelingen na het indienen van het bestek, bij het goedkeuren van de aanbesteding verzeker je de overdracht naar de uitvoering

 • Dispatcher chemie (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Als Dispatcher in dit chemisch gerelateerd bedrijf zorg je voor een tijdige en correcte levering bij de klanten. Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden. Je houdt de transportkost zo laag mogelijk met een maximale klantentevredenheid als doelstelling. Je volgt de telemetrie op. Je werkt samen met je collega’s mee aan een beurtrol (wachtdienst) die noodoproepen of spoedtransporten verzekert na de diensturen.  Deze wachtdienst is weliswaar eerder beperkt. 

 • Senior Business Controller (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Financial Talents Brussel

  Type: Vaste Job

  Je zal fungeren als de rechterhand van de controlling manager Je bent verantwoordelijk voor diverse rapporteringen naar het management  Cost reporting: opvolging kosten van de unit + analyses uitvoeren, forecasting, mensen hierin opleiden en van bewust maken Uitvoeren van verschillende analyses voor jouw unit: variantie, costs, operationeel, ... Business cases initiëren en opvolgen van A tot Z + presentie aan management en directiecomité Fungeren als aanspreekpunt van verschillende entiteiten Ad hoc projecten begeleiden van A tot Z (uitrollen idee, marktstudie, budgetten, etc.) Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Zaventem zijn we actief op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Business Controller. Als Business Controller bij onze klant word je verwacht een gezonde dosis ambitie te hebben en geen schrik te hebben van hoge verwachtingen. Je wordt de rechterhand van de Finance & Controlling Manager.

 • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een logopedist(e) (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: SOTHO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

 • Busbegeleider (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: MPI vh gemeenschapsonderwijs

  Type: Werfreserve

  Begeleiding op de bus van leerlingen uit buitengewoon onderwijs.

Zoek naar antwoorden van INDIVIS.HUAY MME PASTEELS in sociale netwerken
Look for responds of INDIVIS.HUAY MME PASTEELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor INDIVIS.HUAY MME PASTEELS. Laat een reactie achter voor INDIVIS.HUAY MME PASTEELS. INDIVIS.HUAY MME PASTEELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INDIVIS.HUAY MME PASTEELS. Leave a respond for INDIVIS.HUAY MME PASTEELS. INDIVIS.HUAY MME PASTEELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INDIVIS.HUAY MME PASTEELS op de google maps. Adres en contacten INDIVIS.HUAY MME PASTEELS
Location of INDIVIS.HUAY MME PASTEELS on the google maps. Address and contacts of INDIVIS.HUAY MME PASTEELS

Andere gerelateerde bedrijven als come INDIVIS.HUAY MME PASTEELS INDIVIS.HUAY MME PASTEELS: Eutraco Fleurus SA | Krantenshop Rob | CYCLORAMA | Davidse S | C.E.P.I.A.C.

Other related companies as INDIVIS.HUAY MME PASTEELS: Eutraco Fleurus SA | Krantenshop Rob | CYCLORAMA | Davidse S | C.E.P.I.A.C.

INDIVIS.HUAY MME PASTEELS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INDIVIS.HUAY MME PASTEELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05925170898. Het bedrijf INDIVIS.HUAY MME PASTEELS bevindt zich op het adres: AVENUE HENRI HOUSSAYE 23; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in INDIVIS.HUAY MME PASTEELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INDIVIS.HUAY MME PASTEELS is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INDIVIS.HUAY MME PASTEELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INDIVIS.HUAY MME PASTEELS, openstaande posities, locatie van INDIVIS.HUAY MME PASTEELS op de kaart.

INDIVIS.HUAY MME PASTEELS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is INDIVIS.HUAY MME PASTEELS, company assigned to the tax number BE05925170898. The company INDIVIS.HUAY MME PASTEELS is located at the address: AVENUE HENRI HOUSSAYE 23; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in INDIVIS.HUAY MME PASTEELS were not found.
The main activity of INDIVIS.HUAY MME PASTEELS is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of INDIVIS.HUAY MME PASTEELS is not available. You also can look at reviews of INDIVIS.HUAY MME PASTEELS, open positions, location of INDIVIS.HUAY MME PASTEELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INDIVIS.HUAY MME PASTEELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INDIVIS.HUAY MME PASTEELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INDIVIS.HUAY MME PASTEELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INDIVIS.HUAY MME PASTEELS, employees, financial statistics.