IMOPA BROKERS

Contactgegevens IMOPA BROKERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMOPA BROKERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMOPA BROKERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VERGOTESQUARE 38B4; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 27352786 (+32-27352786) 27352786 (+32-27352786)

Fax (fax): +32 (10) 259-66-79 +32 (10) 259-66-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMOPA BROKERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMOPA BROKERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMOPA BROKERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMOPA BROKERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMOPA BROKERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMOPA BROKERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMOPA BROKERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMOPA BROKERS
Products information IMOPA BROKERS

BTW identificatienummer (tax): BE08452026367
Ondernemingsnummer: 6268768310
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 362,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in IMOPA BROKERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMOPA BROKERS
(Get full report from official database of BE for IMOPA BROKERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMOPA BROKERS
Addition kinds of activities for IMOPA BROKERS

2865. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
24260109. Draaien, meubels: hout | Turnings, furniture: wood
28330403. Endocriene producten | Endocrine products
35460201. Kettingzagen, draagbaar | Chain saws, portable
38450105. Colonascopen, electromedical | Colonascopes, electromedical
75320403. Bump winkels, auto reparatie | Bump shops, automotive repair

Werken bij IMOPA BROKERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMOPA BROKERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMOPA BROKERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMOPA BROKERS. Looking for open vacancies in other companies

 • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

 • CHAUFFEUR CE (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor vervoer van bouwmaterialen. Bij voorkeur heb je ervaring als vrachtwagenchauffeur en groot pluspunt is ervaring met kooi-aap. Je hebt ruime ervaring met laadkraan.

 • Schrijnwerker (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Koersel zijn we op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker voor zowel plaatsing van buitenschrijnwerk als werken met houtbewerkingsmachines in het atelier.  Carports, tuinhuizen, gevelbekledingen, ... 

 • Insteller-bediener cnc draaibank (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Jobfixers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een insteller-bediener van een cnc draaibank. Het gaat vooral over stukwerk en werkt steeds in het atelier.

 • Enthousiaste huishoudhulp Hamme/ Moerzeke (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Bijlesgever Frans (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Frans aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Meestergast / ploegleider inpak (2-pl.) M/V (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: MULDER NATURAL FOODS

  Type: Vaste Job

  Na een grondige interne opleidingsperiode sta je als meestergast / ploegleider in voor het efficiënt reilen en zeilen van de volledige ploeg in de verpakkingsafdeling, met als doel een kwalitatieve output en een optimaal rendement te bekomen door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. - De ploegleider stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. - Je zorgt, als (assistent) meestergast, voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht- en captatie. - Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van garnituren en verpakkingsmaterialen, afvoer van afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. - Als ploegleider overleg je steeds met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. - Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. - De ploegleider / meestergast heeft een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

 • Onderhoudsmanager (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Na een intensieve opleiding zal je instaan voor de coördinatie van het team van een 6-tal techniekers. Je plant de werkorders en volgt al de technische werkzaamheden en herstellingen in de afdeling op. Je stuurt het team van techniekers aan en coacht hen. Je assisteert bij het analyseren van technische problemen en zo vind je samen een efficiënte oplossing. Je bent nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Je doet overleg met de techniekers en productieverantwoordelijken en rapporteert. Je volgt de werkwijze van het wisselstukkenmagazijn op.

 • Mecanicien Auto5 Maasmechelen (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: AUTO 5

  Type: Vaste Job

  Voor onze vestiging in Maasmechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde mecanicien, voor onderhoud en herstellingen aan alle merken.

 • Mecanicien van heftrucks & klein rollend materiaal (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Vaste Job

  Als mechanieker sta je in om preventief en curatief onderhoud te doen van heftrucks en ander klein rollend materiaal (kleine graafkranen e.d.). Na verloop van tijd word je ook ingeschakeld om depannages bij klanten uit te voeren. Je staat klanten te woord op technisch vlak en handelt problemen af.

 • COMMERCIEEL MEDEWERKER / ADVISEUR (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: YOUR HOME

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als commerciële adviseur verkoop nieuwbouwwoningen. Je gaat op prospectie bij onze klanten met de bedoeling een nieuwbouw te verkopen (coördinatieovereenkomst). Graag in het bezit van BIV-nummer of stagiair.

 • HOOFD PROJECTLEIDER BOUW GROTE PROJECTEN ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: People 4 Projects

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Hoofd Projectleider Bouw Grote Projecten is verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende bouwprojecten op zowel technisch als financieel vlak en dit steeds in overleg met de opdrachtgever, de ontwerpers en de projectleider. Je belangrijkste taken zijn: Streven naar een permanente optimalisatie van toegewezen projecten. Zorgen voor een langdurige klantenbinding door de geleverde kwaliteit en service. Contractanalyse en vastleggen van de projectdoelstellingen. Verantwoordelijk voor het overzien van de opmaak van meer- en minderwerkcalculaties. Verantwoordelijk voor de uitvoering van de bouwopdracht: de werkvoorbereiding, de instructies aan en afspraken met personeel en onderaannemers, en de controle van de werken. Verantwoordelijk voor alle activiteiten d.m.v. regelmatige projectbesprekingen tijdens de planningsfase en de uitvoering. Vastleggen van taakverdeling voor projectmedewerkers. Leiden en sturen van alle planningsgesprekken met alle betrokken partijen. Leiden van projectbesprekingen met bouwheer, architect en studiebureaus. Opvolging en bewaking van de projectplanning en het opleveringsproces i.s.m. de projectleider. Verantwoordelijk voor het beheer van alle (contractuele) documenten betreffende wettelijke, financiële, veiligheidstechnische en kwaliteitsvoorwaarden. In overleg met de projectleider zelfstandig onderhandelen met de opdrachtgever betreffende contractuele voorwaarden. Zorgen voor een technische en financiële beoordeling van de offertes van onderaannemers en leveranciers, en voor de tijdige opstelling en afsluiting van onderaannemerovereenkomsten en leverancierscontracten in overleg met de projectleider en de inkoopdienst. Aansturen van de werfleiding, inkopers en projectmedewerkers op vlak van contractvoorwaarden, deadlines, budget, kwaliteit, veiligheid, milieubescherming, ... Waken over de rechtzetting van gebreken voor en na de oplevering. Verantwoordelijk voor het budgetbeheer en de projectresultaten en voor een tijdige en correcte rapportering i.s.m. de technische controller. Dagelijks overleg met de werfleider(s) en voortdurend toezicht op de uitvoering van hun taken. Controleren en coördineren plannen architectuur vs. stabiliteit vs. technieken vs. prefab vs. onderaannemers. Actieve implementatie van het Corporate Design van het concern op de werf en eerste aanspreekpunt voor derden. Medewerkers informeren over concernstrategie, doelstellingen en communicatie. Stimuleren van teamwork . Ondersteunen bij de planning en selectie van personeel. Op regelmatige basis medewerkersgesprekken voeren. Waarborgen van de afdelingsdoelstellingen en individuele doelstellingen (KPI's). Proactief leiden van de medewerkers in het (project)team door middel van coaching en ontwikkeling.

Zoek naar antwoorden van IMOPA BROKERS in sociale netwerken
Look for responds of IMOPA BROKERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMOPA BROKERS. Laat een reactie achter voor IMOPA BROKERS. IMOPA BROKERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMOPA BROKERS. Leave a respond for IMOPA BROKERS. IMOPA BROKERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMOPA BROKERS op de google maps. Adres en contacten IMOPA BROKERS
Location of IMOPA BROKERS on the google maps. Address and contacts of IMOPA BROKERS

Andere gerelateerde bedrijven als come IMOPA BROKERS IMOPA BROKERS: JBC MODE | OLIVIER KARSENTY | CENTRE DES TECHNIQUES CAPILLAIRES | PIERRE DELECLUSE | M. BENOIT

Other related companies as IMOPA BROKERS: JBC MODE | OLIVIER KARSENTY | CENTRE DES TECHNIQUES CAPILLAIRES | PIERRE DELECLUSE | M. BENOIT

IMOPA BROKERS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMOPA BROKERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08452026367. Het bedrijf IMOPA BROKERS bevindt zich op het adres: VERGOTESQUARE 38B4; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 362,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in IMOPA BROKERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMOPA BROKERS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMOPA BROKERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMOPA BROKERS, openstaande posities, locatie van IMOPA BROKERS op de kaart.

IMOPA BROKERS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMOPA BROKERS, company assigned to the tax number BE08452026367. The company IMOPA BROKERS is located at the address: VERGOTESQUARE 38B4; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 362,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in IMOPA BROKERS were not found.
The main activity of IMOPA BROKERS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IMOPA BROKERS is not available. You also can look at reviews of IMOPA BROKERS, open positions, location of IMOPA BROKERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMOPA BROKERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMOPA BROKERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMOPA BROKERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMOPA BROKERS, employees, financial statistics.